Ron Mount Gay Xo

Mount Gay Distilleries Limited (Rom)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

411,11kr + 53,27kr Frakt (48t - 3 dager)

411,11kr/enhet

Frakt: Vinosonline (Spain)

kr You will receive 0.51 points for each unit bought

Vis alle produkter i Vinosonline

Mount Gay Distilleries Limited er fremstilleren Ron Mount Gay Xo (411,11kr), en rom den kommer fra Barbados som har 43º alkohol. 3,6 poeng av 5 gjennomsnittskarakteren Ron Mount Gay Xo fikk av kundene hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Ron Mount Gay Xo

Kategori:Rom (Brennevin)
Produsent: Mount Gay Distilleries Limited
Volum: 70cl
Alkoholvolum: 43
Land: Barbados

Beskrivelse · Mount Gay Distilleries Limited

Ron Mount Gay Xo

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Vista: Ron Mount Gay Xo er en gul farge med lys oransje refleksjoner.
 • Nese: Dyp og rik dufter flykte fra denne rum prøve først veldig fruktig og aromatisk, søt, selv med hint av karamell og honning, deretter utvikle dypere nøkler kakao, nøtter og tørket frukt.
 • Smak: Angrepet er overraskende glatt og kremaktig. De forskjellige smaker er perfekt balansert på ganen, sukkerrør og floral notater sammenvevd med utmerkelse. Finishen er lang og glatt, noe som gir en siste touch av eksotiske frukter og krydder.

Alder: Mellom 8 og 15 år.

PRODUSENT: Som stolt viser etiketten på flasken, har destilleriet eksistert siden 1703, så det er en av de eldste i verden. Og mer enn 300 års tradisjon tillate å utvikle de små øyene i Karibien rum høy kvalitet, utelukkende av høy stokk på plass, og for unike smaker.

LAND: Barbados.

DETALJER FOR FREMSTILLING:. "Pot fortsatt" The Ron Mount Gay Xo er et melasse rum destilleres to ganger, i tradisjonelle still kolonner eller Men det er i ferd med aldring som kommer til sin rett som det blir i fat bourbon eller whiskytønner. Her er assembler, takket være hans talent til en unik og verdifull rum.

ALKOHOL: 43%

Mount Gay Distilleries Limited

Kjøp BrennevinMount Gay Distilleries Limited:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Ron Mount Gay Xo

Publisert klokka 10.59

4/5

Ron Mount Gay Xo

Mount Gay XO er en veldig spesiell rum produsert i den eldste destilleri i Amerika, etablert i Barbados i 1703. I full, velduftende, tropisk og med en tørr finish som høydepunkter eik kroppen. Ell rum aldre åtte til femten år i amerikanske hvite eikefat.
Historien om Mount Gay Distillery går tilbake århundrer, sporing bevis for handel og plantasjer så langt tilbake som 1493. Grunnlagt i 1703 som Mount Gilboa, brenneriet var ansvarlig for Sober familien i flere generasjoner, inntil en dag Sir John Gay Alleyne, en god venn av familien, tok over brenneriet før 1801, etter hans død, og i hans minne, ble destilleriet omdøpt Mount Gay.
Inntil 1860, plantasjen fortsatte under stirre påpasselig med Sober når Aubrey Ward familie og hans partner John Hutson, kjøpt og utvidet selskapet, etter dødsfallet av Aubrey, destilleriet videre til sin sønn som førte destilleriet til sin død i Momento 1989. Rémy Cointreau Enn som kjøpte det meste av selskapet og gjennomført en omfattende distribusjonssystem, et faktum som propelled populariteten til Mount Gay rum.
Sammenkobling:
Mount Gay XO Ron anbefale å spise alene eller sammen med is.
Tasting Notes:

View: På bakgrunn er presentert med en gull farge sammenlignes med de beste ånder alderen i trefat, rene, lyse rødt med gult toner.
Nese: duftende presentert, med søte toner av tropisk frukt og eik.
Smak: Ganen er fyldig og kompleks, søt og fruktig med en endelig der står en litt ristet eik og melasse.
Alkohol Mount Gay XO Rom: 43 grader

Flere anmeldelser av Ron Mount Gay Xo

Publisert klokka 13.22

5 /5

Artikkel ni mottatt i utmerket tilstand
Anonym

Publisert klokka 08.56

0.5 /5

Og vant estimator av Zacapa typen rums, MILLONARIO,. . . . Jeg anbefaler Mount Gay.

Publisert klokka 16.11

4 /5

SMAKS NOTATER AV Ron Mount Gay Xo :Farge: lys mahogni vakker farge.Lukt: noter av vanilje, banan og nøtter.Smak: glatt og balansert.PRODUSENT: Mount Gay Brennerier Limited.LAND: Barbados.PRODUKSJONS DETALJER: en overdådig blanding av de fineste alderen brennevin.
Se flere anmeldelser av Ron Mount Gay Xo »

Summen av vurderinger

(13 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  11
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  1
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

3.6/5

Basert på 13 kommentarer »