Rully

Domaine Dureuil Janthial Rully Blanc Maizières 2016

75cl

RP91Parker

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2016
Betegnelse:Rully (Burgund, Frankrike)
Vinprodusent: Franck Grux
Volum: 75cl
Druer : Chardonnay
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13.5
Franck Grux har fremstilt Domaine Dureuil Janthial Rully Blanc Maizières 2016 (388,81kr), en hvitvin fra distriktet Rully består av druetype chardonnay fra 2016 og den har et alkoholinnhold på 13.5º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har hvitvin blitt ratet til 4 av 5 poeng den har også oppnådd følgende poeng: robert parker-poeng: 91.

Beskrivelse av Domaine Dureuil Janthial Rully Blanc Maizières 2016

Domaine Dureuil Janthial Rully Blanc Maizières 2016 (Chardonnay)

SMAKS NOTATER:

  • Visning: Gyllen gul, en vakker glans.
  • Nese: mer empireumático gul frukt, blomster og sitrus notater ristet godt til stede.
  • Munn: eleganse, godt volum, fin, presis, fin minerality og god balanse. Endelig salivating.

BENEVNELSE: Rully.

VINGÅRD: Age of vinrankene: 10 år.

DRUER: Chardonnay.

ALDRING: alderen i fat, hvorav 25% er nye tre.

FREMSTILLING: tradisjonelle vinification gjær, sedimentering, fat gjæring.

SAMMENKOBLING: sweetbreads, råstekte kamskjell og snegler burgunder.

ANBEFALT SERVICE TEMPERATUR: 12 °C

Se mer

Points

RP91Parker

Reviews of Domaine Dureuil Janthial Rully Blanc Maizières 2016

4

2 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Domaine Dureuil Janthial Rully Blanc Maizières 2016:Vurdering Domaine Dureuil Janthial Rully Blanc Maizières 2016:

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: Gyllen gul, en vakker glans.Nese: mer empireumático gul frukt, blomster og sitrus notater ristet godt til stede.Munn: eleganse, godt volum, fin, presis, fin minerality og god balanse. Endelig salivating.BENEVNELSE: Rully.VINGÅRD: Age of vinrankene: 10 år.DRUER: Chardonnay.ALDRING: alderen i fat, hvorav 25% er nye tre.FREMSTILLING: tradisjonelle vinification gjær, sedimentering, fat gjæring.SAMMENKOBLING: sweetbreads, råstekte kamskjell og snegler burgunder.ANBEFALT SERVICE TEMPERATUR: 12 °C
Se mer
,