Salt

Flor de Sal Granite Lipstick 30g

44,72kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Kategori:Salt (Sauser,Gourmet)
Produsent: Sal de Ibiza
Produktbeskrivelse: Flor de Sal 30g Granitt Leppestift er et salt av beste kvalitet. Sea Salt naturparken Ses Salines i Eivissa, inneholder ingen tilsetningsstoffer eller antiklumpe, opprettholde flyt sin til å være noe tykkere enn vanlig bordsalt. I en praktisk shaker "klar til å gå". PRODUSENT: Sal de Ibiza

Elaboration of Flor de Sal Granite Lipstick 30g

Flor de Sal Granite Lipstick 30g

Produktbeskrivelse:

Flor de Sal 30g Granitt Leppestift er et salt av beste kvalitet. Sea Salt naturparken Ses Salines i Eivissa, inneholder ingen tilsetningsstoffer eller antiklumpe, opprettholde flyt sin til å være noe tykkere enn vanlig bordsalt. I en praktisk shaker "klar til å gå".

PRODUSENT: Sal de Ibiza

Se mer

Reviews of Flor de Sal Granite Lipstick 30g

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Flor de Sal Granite Lipstick 30g:Vurdering Flor de Sal Granite Lipstick 30g:

4 /5

Sal Marina del Parque Natural de ses Salines av Eivissa, inneholder ingen tilsetningsstoffer eller antiklumpe, opprettholde flyt sin til å være noe tykkere enn vanlig bordsalt. I en praktisk shaker "klar til å gå". Sal de Ibiza er en ypperlig linje av tabellen salt produkter, alle laget med 100% naturlig salt av høyeste kvalitet. Sal de Ibiza samles utelukkende i naturreservatet "Parc de Ses Salines Natural d'Eivissa". Den inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler, og er ikke utsatt for noen raffinering. Langsom tørking i solen og milde slipe i gammel stein og salt er Ibiza, og er av denne grunn at opprettholder mer enn 80 mineraler og sporstoffer. Bare vi ikke fjerne eller legge til noe. For en god sunn salt krever noe mer enn sol, sjø og vind. Autentisk "Crystal of Life"!
Se mer
,

Flor de Sal Granito Lipstick 30Gr