Salt

Granite Green Pepper and Lemon 85g

93,93kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Kategori:Salt (Sauser,Gourmet)
Produsent: Sal de Ibiza
Produktbeskrivelse: Granitt Grønn Pepper og sitron 85g er en gourmet produkt. Vi presenterer vår tradisjonelle granitt SALT IBIZA små i denne originale og stemningsfulle blander. Den perfekte kombinasjonen av frisk sitron og krydret grønn pepper. Denne blandingen fyller en middelhavs smake på våre grillet fisk, kylling, sauser og vinaigrettes. PRODUSENT: Sal de Ibiza

Elaboration of Granite Green Pepper and Lemon 85g

Granite Green Pepper and Lemon 85g

Produktbeskrivelse:

Granitt Grønn Pepper og sitron 85g er en gourmet produkt. Vi presenterer vår tradisjonelle granitt SALT IBIZA små i denne originale og stemningsfulle blander. Den perfekte kombinasjonen av frisk sitron og krydret grønn pepper. Denne blandingen fyller en middelhavs smake på våre grillet fisk, kylling, sauser og vinaigrettes.

PRODUSENT: Sal de Ibiza

Se mer

Reviews of Granite Green Pepper and Lemon 85g

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Granite Green Pepper and Lemon 85g:Vurdering Granite Green Pepper and Lemon 85g:

4 /5

Vi presentere vår tradisjonelle granitt salt fra Ibiza presenteres i disse originale og tankevekk mikser.
Beriket med en 40% av jordet hot chili peppers. Ideelt for å gi våre salater og stuinger en krydret smak.
Se mer
,

4 /5

Vi presenterer vår tradisjonelle liten klype salt ibiza i denne originale og tankevekkende blandinger.

den perfekte kombinasjonen av friskhet av sitron og krydret grønn pepper. denne blandingen oversvømmet med middelhavssmak våre grillet fisk, kylling, sauser og vinagretas.sal av Ibiza er et utmerket produkt linje med bordsalt, alle laget med 100% naturlig salt av høyeste kvalitet. ibiza salt samles bare i naturreservatet "naturlig parc de ses Salines d'Eivissa". inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler og er ikke utsatt for noen raffineringsprosessen. langsom tørking i solen og mykt terreng i gammel stein, det er hvordan ibiza salt er gjort, og er av denne grunn at beholder mer enn 80 mineraler og sporstoffer. eller rett og slett fjerne eller legge til noe. fordi en god sunn salt krever ikke noe mer enn sol, sjø og vind. Ekte "glass of life"!.
Se mer
,

Granito Pimienta Verde y Limón 85G