Salt

Granite with flowers 75g

93,93kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Kategori:Salt (Sauser,Gourmet)
Produsent: Sal de Ibiza
Produktbeskrivelse: Granitt med blomster 75g er en gourmet produkt. Vi presenterer vår tradisjonelle granitt SALT IBIZA små i denne originale og stemningsfulle blander. Sal de Ibiza Granito velge blandet med roseblader, cornflowers, ringblomst og appelsinblomster. Ideell for krydder salater eller bare for å dekorere en god bøffel mozzarella. PRODUSENT: Sal de Ibiza

Elaboration of Granite with flowers 75g

Granite with flowers 75g

Produktbeskrivelse:

Granitt med blomster 75g er en gourmet produkt. Vi presenterer vår tradisjonelle granitt SALT IBIZA små i denne originale og stemningsfulle blander. Sal de Ibiza Granito velge blandet med roseblader, cornflowers, ringblomst og appelsinblomster. Ideell for krydder salater eller bare for å dekorere en god bøffel mozzarella.

PRODUSENT: Sal de Ibiza

Se mer

Reviews of Granite with flowers 75g

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Granite with flowers 75g:Vurdering Granite with flowers 75g:

4 /5

Vi presentere vår tradisjonelle granitt salt fra Ibiza presenteres i disse originale og tankevekk mikser.
Beriket med en 40% av jordet hot chili peppers. Ideelt for å gi våre salater og stuinger en krydret smak.
Se mer
,

4 /5

Vi presenterer vår tradisjonelle liten klype salt ibiza i denne originale og tankevekkende blandinger.

ibiza salt blandet med utvalgte granitt roseblader, cornflowers, appelsinblomst og ringblomst. Ideell for krydder salater eller bare for å dekorere en god mozzarella búfala.sal av Ibiza er et utmerket produkt linje med bordsalt, alle laget med 100% naturlig salt av høyeste kvalitet. ibiza salt samles bare i naturreservatet "naturlig parc de ses Salines d'Eivissa". inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler og er ikke utsatt for noen raffineringsprosessen. langsom tørking i solen og mykt terreng i gammel stein, det er hvordan ibiza salt er gjort, og er av denne grunn at beholder mer enn 80 mineraler og sporstoffer. eller rett og slett fjerne eller legge til noe. fordi en god sunn salt krever ikke noe mer enn sol, sjø og vind. Ekte "glass of life"!.
Se mer
,

Granito Con Flores 75G