Salt

Granite with herbs 55g

93,93kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Kategori:Salt (Sauser,Gourmet)
Produsent: Sal de Ibiza
Produktbeskrivelse: Granitt Herb 55g er en gourmet produkt. Vi presenterer vår tradisjonelle granitt SALT IBIZA små i denne originale og stemningsfulle blander. Med 40% av en aromatisk blanding av urter: oregano, basilikum og rosmarin. Den er ideell for grillet kjøtt, salater, hovedretter og sommeren til å følge småretter pasta. PRODUSENT: Sal de Ibiza

Elaboration of Granite with herbs 55g

Granite with herbs 55g

Produktbeskrivelse:

Granitt Herb 55g er en gourmet produkt. Vi presenterer vår tradisjonelle granitt SALT IBIZA små i denne originale og stemningsfulle blander. Med 40% av en aromatisk blanding av urter: oregano, basilikum og rosmarin. Den er ideell for grillet kjøtt, salater, hovedretter og sommeren til å følge småretter pasta.

PRODUSENT: Sal de Ibiza

Se mer

Reviews of Granite with herbs 55g

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Granite with herbs 55g:Vurdering Granite with herbs 55g:

4 /5

Vi presentere vår tradisjonelle granitt salt fra Ibiza presenteres i disse originale og tankevekk mikser.
Beriket med en 40% av jordet hot chili peppers. Ideelt for å gi våre salater og stuinger en krydret smak.
Se mer
,

4 /5

Vi presenterer vår tradisjonelle liten klype salt ibiza i denne originale og tankevekkende blandinger.

med 40% av en aromatisk blanding av urter: oregano, basilikum og rosmarin. Den er ideell for grillet kjøtt, salater, hovedretter og sommer til å følge pastaretter ligeros.sal ibiza er et utmerket produkt linje med bordsalt, alle laget med 100% naturlig salt av høyeste kvalitet. ibiza salt samles bare i naturreservatet "naturlig parc de ses Salines d'Eivissa". inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler og er ikke utsatt for noen raffineringsprosessen. langsom tørking i solen og mykt terreng i gammel stein, det er hvordan ibiza salt er gjort, og er av denne grunn at beholder mer enn 80 mineraler og sporstoffer. eller rett og slett fjerne eller legge til noe. fordi en god sunn salt krever ikke noe mer enn sol, sjø og vind. Ekte "glass of life"!.
Se mer
,

Granito Con Hierbas 55G