Salt

Granite with Hibiscus 90g

93,93kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Kategori:Salt (Sauser,Gourmet)
Produsent: Sal de Ibiza
Produktbeskrivelse: Granitt med 90g Hibiscus er en gourmet produkt. Vi presenterer vår tradisjonelle granitt SALT IBIZA små i denne originale og stemningsfulle blander. Sal de Ibiza Granito ledsaget av delikate kronblader av hibiscus. Denne herlige sammensetning er ideell for fisk og vilt. Det er også en glede for øynene! PRODUSENT: Sal de Ibiza

Elaboration of Granite with Hibiscus 90g

Granite with Hibiscus 90g

Produktbeskrivelse:

Granitt med 90g Hibiscus er en gourmet produkt. Vi presenterer vår tradisjonelle granitt SALT IBIZA små i denne originale og stemningsfulle blander. Sal de Ibiza Granito ledsaget av delikate kronblader av hibiscus. Denne herlige sammensetning er ideell for fisk og vilt. Det er også en glede for øynene!

PRODUSENT: Sal de Ibiza

Se mer

Reviews of Granite with Hibiscus 90g

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Granite with Hibiscus 90g:Vurdering Granite with Hibiscus 90g:

4 /5

Vi presentere vår tradisjonelle granitt salt fra Ibiza presenteres i disse originale og tankevekk mikser.
Beriket med en 40% av jordet hot chili peppers. Ideelt for å gi våre salater og stuinger en krydret smak.
Se mer
,

4 /5

Vi presenterer vår tradisjonelle liten klype salt ibiza i denne originale og tankevekkende blandinger.

ibiza salt granitt ledsaget av delikate hibiscus petals. denne herlige sammensetningen er ideell for fisk og vilt. Det er også en nytelse for øyet! Ibiza salt er et utmerket produkt linje med bordsalt, alle laget med 100% naturlig salt av høyeste kvalitet. ibiza salt samles bare i naturreservatet "naturlig parc de ses Salines d'Eivissa". inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler og er ikke utsatt for noen raffineringsprosessen. langsom tørking i solen og mykt terreng i gammel stein, det er hvordan ibiza salt er gjort, og er av denne grunn at beholder mer enn 80 mineraler og sporstoffer. eller rett og slett fjerne eller legge til noe. fordi en god sunn salt krever ikke noe mer enn sol, sjø og vind. Ekte "glass of life"!.
Se mer
,

Granito Con Hibiscus 90G