Salt Flower Granite Dispenser 250g

Sal de Ibiza (Salt)

64,57kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Salt Flower Granite Dispenser 250g på dette tidspunktet.

Flor de Sal de Ibiza er hvit til blek rosa. Smaken er aromatisk og subtil. Når disse saltkrystaller smelter i munnen når du oppdager at du egentlig bør vite som salt. Alltid våt, alltid frisk! Salt utvinning av Ibiza dateres tilbake mer enn 2700 år siden. Dette havsalt hentet fra det vernede... les hele »

Spesifikasjoner ·

Kategori:Salt (Sauser,Gourmet)
Produsent: Sal de Ibiza

Beskrivelse · Sal de Ibiza

Salt Flower Granite Dispenser 250g

Flor de Sal de Ibiza er hvit til blek rosa. Smaken er aromatisk og subtil. Når disse saltkrystaller smelter i munnen når du oppdager at du egentlig bør vite som salt. Alltid våt, alltid frisk! Salt utvinning av Ibiza dateres tilbake mer enn 2700 år siden. Dette havsalt hentet fra det vernede området Ses Salines d'Eivissa svært lik de som brukes av kartagerne og romerne metoder, er fortsatt en av de reneste gaver av Mother Nature. Sammenhengen mellom gammel visdom, sol, vind og luft gir en utsøkt naturlig salt som bringer opprinnelsen til havet. Sal de Ibiza type "Granitt" inneholder ingen tilsetningsstoffer eller antiklumpe, opprettholde flyt sin til å være noe tykkere enn vanlig bordsalt. Lukk beholderen og holde tørt. Sal de Ibiza er et utmerket produkt linje av bordsalt, alle laget med 100% naturlig salt av høyeste kvalitet. Sal de Ibiza samles utelukkende i naturreservatet "Natural Park of Ses Salines d'Eivissa". Ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler og er ikke utsatt for noen form for raffinert. Langsom tørking i solen og skånsom sliping i gammel stein godt utført Sal de Ibiza, og dette er hva du får beholde mer enn 80 mineraler og sporstoffer. Bare ikke fjerne eller legge til noe. For en god sunn salt krever noe mer enn sol, sjø og vind. Autentisk "Crystal of Life"!

Sal de Ibiza

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Salt Flower Granite Dispenser 250g

Deli.cat

Publisert klokka 04.53

4/5

Salt Flower Granite Dispenser 250g

Salt utvinning i Ibiza er fra 2700 år siden. Denne marine salt, hentet fra den beskyttede sonen av Ses Salines d'Eivissa med svært lignende metoder som brukes av folk fra Kartago og romerne, er fortsatt en av de reneste gaver fra naturen.

Bli sammen forfedrenes visdom, sol, vind og luft gir oss en utsøkt naturlig salt som bringer oss opprinnelsen til havet. Salt fra Ibiza granitt typen inneholder ikke tilsetningsstoffer eller anti-sammenbakningsmidler, opprettholde sin flyteevne ved å være litt tykkere enn vanlig salt. Lukk mottaker og holde den i en frisk sted.

Flere anmeldelser av Salt Flower Granite Dispenser 250g

Sibaritia

Publisert klokka 04.40

4 /5

Flor de Sal Granito Dispensador 250Gr

Flor de Sal de Ibiza er hvit til blek rosa. Smaken er aromatisk og subtil. Når disse saltkrystaller smelter i munnen det er når man oppdager hvordan det skal virkelig kjenne salt. Alltid våt, alltid frisk! Salt utvinning av Ibiza dateres tilbake mer enn 2700 år siden. Dette havsalt hentet fra det vernede området Ses Salines d'Eivissa svært lik de som brukes av kartagerne og romerne metoder, er fortsatt en av de reneste gaver av Mother Nature. Unionen av gammel visdom, sol, vind og luft gir en utsøkt naturlig salt som bringer opprinnelsen til havet. Sal de Ibiza type "Granitt" inneholder ingen tilsetningsstoffer eller antiklumpe, opprettholde flyt sin til å være noe tykkere enn vanlig bordsalt. Lukk beholderen og holde tørt. Sal de Ibiza er en ypperlig linje av tabellen salt produkter, alle laget med 100% naturlig salt av høyeste kvalitet. Sal de Ibiza samles utelukkende i naturreservatet "Parc de Ses Salines Natural d'Eivissa". Den inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler, og er ikke utsatt for noen raffinering. Langsom tørking i solen og milde slipe i gammel stein og salt er Ibiza, og er av denne grunn at opprettholder mer enn 80 mineraler og sporstoffer. Bare vi ikke fjerne eller legge til noe. For en god sunn salt krever noe mer enn sol, sjø og vind. Autentisk "Crystal of Life"!

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »