Setubal

Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2016

75cl

RP90ParkerWS86Wine Spectator

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin søtvin
Vintage: 2016 Andre årganger
Betegnelse:Setubal (Setubal Peninsula, Portugal)
Vinprodusent: Bacalhoa
Volum: 75cl
Druer : Moscatel, Moscatel de Setubal, Moscato Giallo
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 17
Bacalhoa fremstiller Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2016 (218,30kr), en søtvin ra distriktet Setubal med drueptypen moscato giallo, moscatel de setubal og moscatel fra 2016 og har et alkoholinnhold på 17º. En søtvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og av profesjonelle vinsmakere har den blitt tildelt robert parker-poeng: 90 og wine spectator-poeng: 86.

Beskrivelse av Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2016

Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2016 (Moscatel, Moscatel de Setubal og Moscato Giallo)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Denne unike vinen har nyanser av purpur, blodappelsin og rubin å kompensere for sin lyse farge.
 • Nese: Denne vinen Muscat tradisjonelle smaker av appelsiner og andre sitrusfrukter, samt svart te.
 • Munn: I munnen, skjer dette for å være en fyldig vin. Det er søtere enn de fleste viner, delvis på grunn av sin dominerende sitrus smaker. Men bitre notater å balansere vinen. Noen drikker kan også merke en sitron surt, her og der, og legger en ny dimensjon til vin.

BENEVNELSE: Setubal

VINGÃ…RD: Denne vinen er laget av Bacolhoa Wines, bosatt i distriktet Setubal i Portugal. Den vingård ble først åpnet i 1922, men hadde navnet på João Pires & Sons. Nå vingård eier over 100 hektar med vinmarker og mer enn 20 millioner liter vin per år.

DRUER: Moscatel.

ALDRING: Denne vinen går gjennom en svært kort gjæring. Det er alderen på eikefat brukt. Men denne vinen ikke mye treverk smaken til den. Denne vinen trenger ikke å være gammel flaske.

Fremstilling: Når Moscatel druer som er gjæret for en kort tid er samlet inn. Deretter brandy er lagt til, noe som bidrar til blidgjøre vin. Druene er macerated med skinn så videre. Druene er endelig alderen på eikefat preused.

Sammenkobling: Denne vinen er best når servert med fruktige eller sjokolade basert desserter.

TEMPERATUR: 10-12 ° C

ALKOHOL: 17,5%

Se mer

The Winery

Bacalhoa

Bacalhoa

Bacalhoa Wines of Portugal ble grunnlagt i 1922.

More about the Winery

Points

RP90ParkerWS86Wine Spectator

Reviews of Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2016

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2016:Vurdering Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2016:

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: Denne unike vinen har nyanser av purpur, blodappelsin og rubin å kompensere for sin lyse farge.Nese: Denne vinen Muscat tradisjonelle smaker av appelsiner og andre sitrusfrukter, samt svart te.Munn: I munnen, skjer dette for å være en fyldig vin. Det er søtere enn de fleste viner, delvis på grunn av sin dominerende sitrus smaker. Men bitre notater å balansere vinen. Noen drikker kan også merke en sitron surt, her og der, og legger en ny dimensjon til vin.BENEVNELSE: SetubalVINGÃ…RD: Denne vinen er laget av Bacolhoa Wines, bosatt i distriktet Setubal i Portugal. Den vingård ble først åpnet i 1922, men hadde navnet på João Pires & Sons. Nå vingård eier over 100 hektar med vinmarker og mer enn 20 millioner liter vin per år.DRUER: Moscatel.ALDRING: Denne vinen går gjennom en svært kort gjæring. Det er alderen på eikefat brukt. Men denne vinen ikke mye treverk smaken til den. Denne vinen trenger ikke å være gammel flaske.Fremstilling: Når Moscatel druer som er gjæret for en kort tid er samlet inn. Deretter brandy er lagt til, noe som bidrar til blidgjøre vin. Druene er macerated med skinn så videre. Druene er endelig alderen på eikefat preused.Sammenkobling: Denne vinen er best når servert med fruktige eller sjokolade basert desserter.TEMPERATUR: 10-12 ° CALKOHOL: 17,5%
Se mer
,

4 /5

Jeg kjøpte den på en butikk som nå er stengt.
Attraktiv og intens farge. Bacalhôa Moscatel de Setúbal Muscat smaker aller mest av hvite frukter. Det er en Moscatel de Setubal med en svært balansert smak.
Se mer
,

Bacalhôa Moscatel de Setúbal Muscat 2016

Reviews of other vintages of Bacalhôa Moscatel de Setúbal 201620172015

4/5

For syrlig for min smak.
Det er en utmerket vin.
Se mer
Veronica Petersen

4/5

På en middag med andre par.
Fin og behagelig farge. Minner om andre musserende, med aroma av gjær. Jeg likte smaken av bjørnebær i denneBacalhôa Moscatel de Setúbal.
En Moscatel som gikk sammen med grillspyd til dessert.
Se mer
Venill Jenssen
Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2015

Andre produkter fra samme vingård