Sicily

Cusumano Nero d'Avola 2018

75cl

RP88Parker

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2018 Andre årganger
2017, 2016, 2012 og N/A
Betegnelse:Sicily (Sicilia, Italia)
Vinprodusent: Cusumano
Volum: 75cl
Druer : Nero D'Avola
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13
Cusumano Nero d'Avola 2018 (909,07kr), en rødevin fra produsenten Cusumano i distriktet Sicily består av druetype nero d'avola fra 2018 og den har et alkoholinnhold på 13º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng den har også oppnådd følgende poeng: robert parker-poeng: 88.

Beskrivelse av Cusumano Nero d'Avola 2018

Cusumano Nero d'Avola 2018 (Nero D'Avola)

SMAKS NOTATER:

  • Visning: Deep rubinrød farge med lilla nyanser.
  • Nese: fruktig og intens med modne dufter av røde frukter, kirsebær, bjørnebær og delikat krydder.
  • Munn: Mild smak, runde, myke tanniner og konvoluttering, frisk, saftig og fruktig hyllebær, tørket krydder, middels fyldig, rund og krydret, full av endearing blå og mørke frukter.

BENEVNELSE: Sicilia (Italia).

VINGÅRD: Cusumano.

DRUER: Nero d'Avola.

ALDRING: Alkohol og ettergjæring forekommer i rustfrie ståltanker deretter passere 5 måneder på lees i tanker av rustfritt stål.

UTVIKLING: DRUER høstes manuelt, og mer skånsomt presser med intakt og helt tørre, noe som reduserer risikoen for for tidlig oksydasjon og bakteriell ødeleggelse, etter fjerning skjer, kald maserasjon Hylstrene i den nødvendighet i 2 dager ved 5 ° C

SAMMENKOBLING: Det anbefales å smak med salte paier, pølser, bringebær ostekake, egg, salte paier, pasta saus, grønnsaker, risotto med kjøtt saus, grillet skinke og salami.

TEMPERATUR: 16 - 18 ° C

ALKOHOL: 13 - 14%

Se mer

Points

RP88Parker

Reviews of Cusumano Nero d'Avola 2018

4

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Cusumano Nero d'Avola 2018:Vurdering Cusumano Nero d'Avola 2018:

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: Deep rubinrød farge med lilla nyanser.Nese: fruktig og intens med modne dufter av røde frukter, kirsebær, bjørnebær og delikat krydder.Munn: Mild smak, runde, myke tanniner og konvoluttering, frisk, saftig og fruktig hyllebær, tørket krydder, middels fyldig, rund og krydret, full av endearing blå og mørke frukter.BENEVNELSE: Sicilia (Italia).VINGÅRD: Cusumano.DRUER: Nero d'Avola.ALDRING: Alkohol og ettergjæring forekommer i rustfrie ståltanker deretter passere 5 måneder på lees i tanker av rustfritt stål.UTVIKLING: DRUER høstes manuelt, og mer skånsomt presser med intakt og helt tørre, noe som reduserer risikoen for for tidlig oksydasjon og bakteriell ødeleggelse, etter fjerning skjer, kald maserasjon Hylstrene i den nødvendighet i 2 dager ved 5 ° CSAMMENKOBLING: Det anbefales å smak med salte paier, pølser, bringebær ostekake, egg, salte paier, pasta saus, grønnsaker, risotto med kjøtt saus, grillet skinke og salami.TEMPERATUR: 16 - 18 ° CALKOHOL: 13 - 14%
Se mer
,
Reviews of other vintages of Cusumano Nero d'Avola 201820162012

4/5

SMAKS NOTATER AV Cusumano Nero D'Avola Sicilia 2016:

  • Visning: dyp rubinrød, fiolette refleksjoner.
  • Nese: fruktig og intens, med noter av modne bær, kirsebær, bjørnebær og delikat krydder.
  • Munn: myk, rund, fløyelsmyk og konvoluttering, frisk, saftig og fruktig.

BENEVNELSE: Terre SICILIANE.

DRUER: Nero d'Avola.

ALDRING: 5 måneder på de fine fallet i stål.

Fremstilling: eliminering, kald maserasjon av skinn i den nødvendighet i 2 dager ved 5 °C, alkoholisk og ettergjæring i stål.

SAMMENKOBLING: skinkepai, pølser.

TEMPERATUR: 16-18 °C

ALKOHOL: 13,5%

Se mer
Cusumano Nero d'Avola 2016

4/5

Den har en veldig fin farge. Man merker spesielt røkte smaker i denneCusumano.Klar bringebærsmak.
En 2012 som passer godt til grillspyd.
I en smaking kunne jeg kjenne den igjen.
Se mer

Andre produkter fra samme vingård