Overgaauw Tria Corda 2014

Overgaauw (Stellenbosch)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

287,89kr + 64,03kr Frakt (48 timer)

287,89kr/enhet

Frakt: Grand Cru Wijnen (Netherlands)

kr You will receive 0.36 points for each unit bought

Det er bare 4 enheter igjen!

Overgaauw er leverandøren av Overgaauw Tria Corda 2014 (287,89kr), en rødevin fra distriktet Stellenbosch med utvalgte merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc fra vinhøsten 2014.

Spesifikasjoner · Overgaauw Tria Corda

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2014 Andre årganger
Betegnelse:Stellenbosch (Western Cape,Sør-Afrika)
Vinprodusent: Overgaauw
Volum: 75cl
Druer : Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Allergener: Inneholder Sulfites

Beskrivelse · Overgaauw

Overgaauw Tria Corda 2014 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot)

Produsent: Overgaauw

Betegnelse: Stellenbosch

Druer: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot

Overgaauw

Kjøp VinerOvergaauw:

Dette produktet har ingen anmeldelser enda. Vær den første til å rangere det.

Summen av vurderinger

(0 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    0
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Overgaauw Tria Corda 2009

Christin Tellefsen
Christin Tellefsen

4/5

Jeg har lyst til å prøve den til carpaccio. Jeg dro til Overgaauw med kolleger , og jeg prøvde den der.
Den er intens rubinrød. Det lukter av ristede tørkede frukter. Lang ettersmak.

Reviews about Overgaauw Tria Corda 2006

Fridtjof Aanonsen
Fridtjof Aanonsen

4/5

Fin og levende farge. Sensuelle dufter av sjokolade.Snerpende.
Det ville ha vært bedre til kjøtt.
Jeg fikk den av venner for å smake på.

Reviews about Overgaauw Tria Corda 2012

Vinexus Wein Shop
Vinexus Wein Shop

4/5

I glasset en mørk svart kirsebær rød med lilla. Mørk rød frukt aromaer med hint av vinteren krydder og fioler. Kremet konsentrasjon av smaker. Samspillet av vintreet bringer sine beste egenskaper. Elegant smaker av aldring i fransk eik mokka, kaffe. Den must gikk etter de-stemming ti dager mos gjæring. Deretter ble den modning av den pressede vin laget 18 måneder i 60% ny fransk og 40% 1-år gamle fat.