Terre Siciliane

Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018

75cl

122,13kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2018 Andre årganger
2017, 2016 og 2015
Betegnelse:Terre Siciliane (Sicilia, Italia)
Vinprodusent: Baglio del Cristo Di Campobello
Volum: 75cl
Druer : Chardonnay, Grillo, Inzolia
Allergener: Inneholder Sulfites
Baglio del Cristo Di Campobello er produsenten av Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018 , en hvitvin fra distriktet Terre Siciliane inneholder druen inzolia, grillo og chardonnay fra 2018. En hvitvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Elaboration of Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018

Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018 (Chardonnay, Grillo og Inzolia)

SMAKS NOTATER:

 • Se: Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018 har en hudfarge blek gul, grønn.
 • Nese: floral notater invadere nesen med noter av hvit melon og grønt eple.
 • Munn: Gane er frisk og balansert, med intense frukt smaker og sitrus. Finishen er glatt og elegant, med noter av urter og krydder.

BENEVNELSE: Terre Siciliane

VINGÅRD: Baglio del Cristo di Campobello. Med vinstokker ligger på en gjennomsnittlig høyde på 260 meter over havet består hovedsakelig av kalkgrunn, ble denne vinen inspirert av presentasjonen av Agrigento Sicilia ved å kombinere de mest fantastiske hvite varianter.

DRUER: 25% Grillo, 25% Chardonnay, 25% Inzolia, og 25% Catarratto.

ALDRING: Denne vinen er modnet i to trinn. Først tre måneder går i lees, og går deretter ytterligere to måneder i flasken før markedsføring.

Utvikling: druer høstes og utvelges for den beste kvalitet før den blir utsatt for stripping og en kort og svak oppbløting prosess. Vørteren blir deretter forsiktig trykk og hensatt ved lav temperatur. Alkoholholdige gjæring fortsetter i rustfritt stål kar, før vinen er alderen til den er klar for tapping og senere løslatt.

Sammenkobling: Dette er ideelt med hvit myk mat som mager fisk, sjømat og vegetariske retter, men fungerer også godt som en forrett.

TEMPERATUR: 10.08 ° C

ALKOHOL: 12,5%

Se mer

Reviews of Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018:Vurdering Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018:

4 /5

SMAKS NOTATER:Se: Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018 har en hudfarge blek gul, grønn.Nese: floral notater invadere nesen med noter av hvit melon og grønt eple.Munn: Gane er frisk og balansert, med intense frukt smaker og sitrus. Finishen er glatt og elegant, med noter av urter og krydder.BENEVNELSE: Terre SicilianeVINGÅRD: Baglio del Cristo di Campobello. Med vinstokker ligger på en gjennomsnittlig høyde på 260 meter over havet består hovedsakelig av kalkgrunn, ble denne vinen inspirert av presentasjonen av Agrigento Sicilia ved å kombinere de mest fantastiske hvite varianter.DRUER: 25% Grillo, 25% Chardonnay, 25% Inzolia, og 25% Catarratto.ALDRING: Denne vinen er modnet i to trinn. Først tre måneder går i lees, og går deretter ytterligere to måneder i flasken før markedsføring.Utvikling: druer høstes og utvelges for den beste kvalitet før den blir utsatt for stripping og en kort og svak oppbløting prosess. Vørteren blir deretter forsiktig trykk og hensatt ved lav temperatur. Alkoholholdige gjæring fortsetter i rustfritt stål kar, før vinen er alderen til den er klar for tapping og senere løslatt.Sammenkobling: Dette er ideelt med hvit myk mat som mager fisk, sjømat og vegetariske retter, men fungerer også godt som en forrett.TEMPERATUR: 10.08 ° CALKOHOL: 12,5%
Se mer
,

4 /5

Jeg anbefaler å kjøpe denne vinen online.
Fin farge. Smak av hvite frukter som eple. Den har en veldig myk smak.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 20182015

4/5

Dette Bianco Baglio del Cristo bo fire måneder på sine egne lees i temperaturkontrollerte rustfritt ståltanker og deretter bo minst to måneder i flasken før vi mottar vinen. C. D. C står for Cristo di Campobello og er en blanding av Grillo, Chardonnay, Insolia, Cataratto. Dette lykksalig behagelig hvitvin ziit pakket med aromaer og smaker av hvite blomster, melon og lys sitrus. Vinen er elegant og forfriskende og litt krydret til slutt hva som gjør det gourmet arbeidsfør. Vinen er svært godt balansert med god syre og en myk tekstur. Dette Baglio Bianco er deilig å drikke som en frittstående glass, men også utmerket med hvitt kjøtt som kylling og selvfølgelig deilig med grillet eller stekt fisk.
Se mer
Grand Cru Wijnen