Oremus Furmint Dry Mandolas 2017

Tokaj Oremus (Tokaj)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

169,72kr + 53,27kr Frakt (8 dager)

169,72kr/enhet

Frakt: GrauOnline (Spain)

kr You will receive 0.21 points for each unit bought

Oremus Furmint Dry Mandolas 2017 (169,72kr): en hvitvin fra distriktet Tokaj av vingården Tokaj Oremus inneholder druen furmint fra 2017 og med alkoholinnhold på 13º. En hvitvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Oremus Furmint Dry Mandolas

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2017 Andre årganger
Betegnelse:Tokaj (Tokaj-Hegyalja,Ungarn)
Vinprodusent: Tokaj Oremus
Volum: 75cl
Druer : Furmint
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13

Beskrivelse · Tokaj Oremus

Oremus Furmint Dry Mandolas 2017 (Furmint)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Color lyse strå gul med grå refleksjoner.
 • Nese: Intens fruktig aroma, hint av modne fersken og aprikos.
 • Munn: behagelig syre, frisk og velsmakende.

BENEVNELSE: Tokaj

Vines: The Furmint er en innfødt vintre historiske regionen DO Tokaj, Ungarn, med hold Tokaj Oremus (1993 eide spanske Vega Sicilia gruppe) produserer Oremus Furmint Dry Mandolas 2017. Navnet på vingården er Mandolas, og ligger på en høyde 200 m.s.l.m. i nordøst i landet. Vineyard utvidelsen er ca 80 hektar, jordsmonnet er hovedsakelig leire og skånsom mikroklima faktorer begunstiger modning av druene.

DRUER: 100% Furmint

ALDRING: Du kan modnes flere år når de oppbevares i kjelleren.

VINPRODUKSJON: Ved innhøsting bunter møtes bare med korn av gull, mer modne, som fraktes i lasterommet til presse. Den første vørter, meget tett, helles inn i store rustfrie stålbeholdere, for å gjære i en tid som varierer fra 8 til 12 dager. Da vinen blir dekantert inn i små fat (bare 136 liter, i henhold til lokal praksis) og fikk modne i noen få måneder, inntil tidspunktet for tapping.

Motstandere: Anbefales med fiskeretter, også ideell med erfarne ost.

TEMPERATUR: 8-10 ° C

ALKOHOL 13%

Tokaj Oremus

Kjøp VinerTokaj Oremus:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Oremus Furmint Dry Mandolas 2017

Publisert klokka 12.19

4/5

Tokaj Oremus Tokaji Mandolás Dry Furmint 2017

Den Mandolás tilbyr perfekte rikdom og fine aromaer, kombinert med en frisk naturlig surhet. Det er resultatet av et unikt klima og jordsmonn i en verden, som krever en møysommelig og forsiktig produksjon.

Flere anmeldelser av Oremus Furmint Dry Mandolas 2017

Publisert klokka 14.01

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: Color lyse strå gul med grå refleksjoner.Nese: Intens fruktig aroma, hint av modne fersken og aprikos.Munn: behagelig syre, frisk og velsmakende.BENEVNELSE: TokajVines: The Furmint er en innfødt vintre historiske regionen DO Tokaj, Ungarn, med hold Tokaj Oremus (1993 eide spanske Vega Sicilia gruppe) produserer Oremus Furmint Dry Mandolas 2017. Navnet på vingården er Mandolas, og ligger på en høyde 200 m.s.l.m. i nordøst i landet. Vineyard utvidelsen er ca 80 hektar, jordsmonnet er hovedsakelig leire og skånsom mikroklima faktorer begunstiger modning av druene.DRUER: 100% FurmintALDRING: Du kan modnes flere år når de oppbevares i kjelleren.VINPRODUKSJON: Ved innhøsting bunter møtes bare med korn av gull, mer modne, som fraktes i lasterommet til presse. Den første vørter, meget tett, helles inn i store rustfrie stålbeholdere, for å gjære i en tid som varierer fra 8 til 12 dager. Da vinen blir dekantert inn i små fat (bare 136 liter, i henhold til lokal praksis) og fikk modne i noen få måneder, inntil tidspunktet for tapping.Motstandere: Anbefales med fiskeretter, også ideell med erfarne ost.TEMPERATUR: 8-10 ° CALKOHOL 13%

Publisert klokka 20.05

4 /5

Tokaj Oremus Tokaji Furmint Mandolás Trocken 2017

Den ser intens ut. Den var dårlig, smakte fyrstikk.
En søtvin for enhver anledning.
Jeg fikk den av venner for å smake på.

Publisert klokka 04.08

4 /5

Vega Sicilia Oremus Furmint Dry Mandolas 2017

Den produserer Mandola Furmint Dry Håndplukket Furmint druer uten påvirkning av botrytiscinerea Mandulas vingården (tidligere mandolas). Vinen er gjæret i nye eik barriques. Etter en måned for å ha lokalisert er det krysset på egen hånd gjær og repointed fem måneder på ew eikefat fra de omkringliggende skogene. Det er en veldig interessant vin av vakre floral karakter, supplert med vakker, elegant frukt. Vinen har god konsentrasjon og slutter med fin forfriskende syre. I sin ungdom drikker perfekt lettere og gourmetmat. Etter aldring for 6 til 8 år, utvikler vinen inn i en mer rik gourmet akkompagnement til klassiske duftende sjømat. Veldig interessant og verdt verdt å bevare. Hjemmet til den berømte Vega Sicilia er Oremus Furmint Dry Mandolas. Dette er en vakker og rimelig hvitvin. Anmeldt av Perswijn :. Den endelige dommen er fire av fem stjerner. Velsignet tørr vin fra Furmint druen. En spesiell hvitvin som eventuelt kan ha noen år med flaske aldring.

Publisert klokka 04.12

4 /5

Tokaj Oremus Tokaji Furmint Mandolás Trocken 2017

- Farge: lys gyllen gul Bouquet: mye av grapefrukt, sitrus, lime blomstre, kamille, safran, urter og et snev av tre Smak: sterk med full, livlig syrlighet på ganen og deilige komplekse smaker som utvikler seg i løpet og holde den endelige lenge etter allergener: inneholder sulfitter

Summen av vurderinger

(5 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  5
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 5 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Oremus Furmint Dry Mandolas 2016

Gaelle Aalvik
Gaelle Aalvik

4/5

Oremus Mandolás Furmint Seco 2016
Oremus Mandolás Furmint Seco er god for seg selv.
Riktig type opak for Tokaj Oremus. Smakene er pent balansert.
Den skal drikkes til mat.
Campoluz Enoteca
Campoluz Enoteca

4/5

Oremus Mandolas Tokaji Dry 2016
Oremus Mandolas Tokaji Dry er en søt vin med opprinnelse i Ungarn. Navnet på denne vinen har sin opprinnelse i den gamle måten å navngi vingården den kom fra. Mandolas er en vin som overrasker. Han flytter en ung, banebrytende, revolusjonerende ... essensen uten frykt for å utforske, være i stand til å berike tradisjonen vin som erklæres som Tokaj regionen. En annen vin som har klart å bryte det siste, å fremme den nye stede Tokaj hvor tørre hvitviner, ledet av Mandolas, åpne en ny bane.