Il Palagio Sting Roxanne Rosso 2018

Il Palagio (Toscana)

RP93

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

203,94kr + 64,03kr Frakt (48 timer)

203,94kr/enhet

Frakt: Grand Cru Wijnen (Netherlands)

kr You will receive 0.25 points for each unit bought

Det er bare 2 enheter igjen!

Il Palagio er leverandøren av Il Palagio Sting Roxanne Rosso 2018 (203,94kr), en rødevin fra distriktet Toscana med de beste råvarene av druen sangiovese fra vinhøsten 2018. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng og den har i tillegg fått robert parker-poeng: 93.

Spesifikasjoner · Il Palagio Sting Roxanne Rosso

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2018
Betegnelse:Toscana (Italia)
Vinprodusent: Il Palagio
Volum: 75cl
Resultat: RP93
Druer : Sangiovese
Allergener: Inneholder Sulfites

Beskrivelse · Il Palagio

Il Palagio Sting Roxanne Rosso 2018 (Sangiovese)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Denne vinen er lettere enn de fleste rød, med en rød-rosa.
 • Nese: Første gang du åpner flasken, drinkers er sikker på å legge merke til intens fruktig aroma av denne vinen. Den primære frukt aromaer av denne vinen er kirsebær, røde bær og fersken.
 • Munn: Denne vinen er kompleks på mange måter. Det er svært sure, tørrtenkt, og fylt med myke tanniner. Alt dette gir en unik smaksopplevelse. Som for smak, denne vinen smaker av kirsebær, jordbær, fersken og honningmelon.

BENEVNELSE: Tuscany

VINGÃ…RD: Il Palagrio vingård og vingård ligger i Scansano regionen i Italia, i nærheten av Toscana. Jordsmonnet er hovedsakelig betont med innslag av kalksten og sand. Den vakre Middelhavet kystklima i dette området gir druene av fantastiske kultur forhold.

DRUER: 90% Sangiovese og 10% Cabernet Sauvignon.

ALDRING: Denne vinen ble alderen i en tønne for fire måneder. Men som en vin består hovedsakelig av Sangiovese druer, som kan være flaske alderen for kunder i opptil ti år og fortsatt opprettholde sin gode smak.

VINPRODUKSJON: Alle druene som brukes i denne vinen ble høstet for hånd, i begynnelsen av september. DRUER ble deretter fermentert ved 24 ° C i ståltanker store. Til slutt ble vinen alderen i fat for fire måneder før de blir tappet.

Sammenkobling: Denne vinen røde parene godt med nesten alle vegetarisk rett. Men parene beste med tomat retter, som pasta og suppe.

TEMPERATUR: 17-18 ° C

ALKOHOL: 13,5%

Il Palagio

Kjøp VinerIl Palagio:

Flere anmeldelser av Il Palagio Sting Roxanne Rosso 2018

Ågota Aasberg

Publisert klokka 11.38

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: Denne vinen er lettere enn de fleste rød, med en rød-rosa.Nese: Første gang du åpner flasken, drinkers er sikker på å legge merke til intens fruktig aroma av denne vinen. Den primære frukt aromaer av denne vinen er kirsebær, røde bær og fersken.Munn: Denne vinen er kompleks på mange måter. Det er svært sure, tørrtenkt, og fylt med myke tanniner. Alt dette gir en unik smaksopplevelse. Som for smak, denne vinen smaker av kirsebær, jordbær, fersken og honningmelon.BENEVNELSE: TuscanyVINGÃ…RD: Il Palagrio vingård og vingård ligger i Scansano regionen i Italia, i nærheten av Toscana. Jordsmonnet er hovedsakelig betont med innslag av kalksten og sand. Den vakre Middelhavet kystklima i dette området gir druene av fantastiske kultur forhold.DRUER: 90% Sangiovese og 10% Cabernet Sauvignon.ALDRING: Denne vinen ble alderen i en tønne for fire måneder. Men som en vin består hovedsakelig av Sangiovese druer, som kan være flaske alderen for kunder i opptil ti år og fortsatt opprettholde sin gode smak.VINPRODUKSJON: Alle druene som brukes i denne vinen ble høstet for hånd, i begynnelsen av september. DRUER ble deretter fermentert ved 24 ° C i ståltanker store. Til slutt ble vinen alderen i fat for fire måneder før de blir tappet.Sammenkobling: Denne vinen røde parene godt med nesten alle vegetarisk rett. Men parene beste med tomat retter, som pasta og suppe.TEMPERATUR: 17-18 ° CALKOHOL: 13,5%
Barulina Hovdenak

Publisert klokka 20.04

4 /5

En Sangiovese med en veldig fin farge. Aromaer av kirsebær.Sannheten er at jeg ikke syns den smakte så mye.
Dennerødevin ville ha vært god til et mykt kjøtt.
Jeg var heldig nok til å prøve den med en klient.

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »