Tiefenbrunner Pinot Grigio Merus 2018

75cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2018 Andre årganger
Betegnelse:Trentino-Alto-Adige (Italia)
Vinprodusent: Tiefenbrunner
Volum: 75cl
Druer : Müller-Thurgau, Pinot Grigio
Allergener: Inneholder Sulfites
Tiefenbrunner har produsert Tiefenbrunner Pinot Grigio Merus 2018 (162,25kr), en hvitvin fra distriktet Trentino-Alto-Adige inneholder pinot grigio og müller-thurgau fra 2018. En hvitvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Beskrivelse av Tiefenbrunner Pinot Grigio Merus 2018

Tiefenbrunner Pinot Grigio Merus 2018 (Müller-Thurgau og Pinot Grigio)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Straw gul med vakre glimt av grønt og gult grensen.
 • Nese: Dens aromaer er friske og romslige, alt fra minerality som legger friskhet til frukter som pære og eple, lys appelsinskall notater.
 • Munn: Man kan oppfatte en forfriskende smak friskt og godt merket minerality som avslører sin aldring, litt bitter ettersmak.

BENEVNELSE: Südtirol D.O.C.

VINGÅRD: Tiefenbrunner.

DRUER: 100% Pinot Grigio.

ALDRING: Rustfrie tanker.

Fremstilling: Den innhøstingen er manuell og druene transporteres til winery i esker med 20 kg. Fermentering foregår ved en styrt temperatur på 68 ° F (20 °C) i rustfrie ståltanker.

SAMMENKOBLING: Fish fremstilt bakt, grillet fisk eller fisk ris. Det kan også tjene pasta som er krydret og krydret sauser. Hvitt kjøtt fjærfe som duck.

Anbefalt temperatur SERVICE: 10-12 °C

ALKOHOL: 13,5%

Se mer

The Winery

Tiefenbrunner

Tiefenbrunner

Våre røtter synker dypt inn i historien. Linticlar gården ble nevnt for første gang i offisielle registre som dateres tilbake til 1225 e.Kr. Finnes fra steinalderen og bronsealderen, funnet i nærheten av slottruinerne, attesterer tilstedeværelsen av bosetninger allerede i forhistoriske tider. I 1848 ble Turmhof inkludert i handelsregisteret som en vingård, og dette gjør den til en av de eldste eiendommene i hele Sør-Tyrol.

More about the Winery

Reviews of Tiefenbrunner Pinot Grigio Merus 2018

4

3 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Tiefenbrunner Pinot Grigio Merus 2018:Vurdering Tiefenbrunner Pinot Grigio Merus 2018:

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: Straw gul med vakre glimt av grønt og gult grensen.Nese: Dens aromaer er friske og romslige, alt fra minerality som legger friskhet til frukter som pære og eple, lys appelsinskall notater.Munn: Man kan oppfatte en forfriskende smak friskt og godt merket minerality som avslører sin aldring, litt bitter ettersmak.BENEVNELSE: Südtirol D.O.C.VINGÅRD: Tiefenbrunner.DRUER: 100% Pinot Grigio.ALDRING: Rustfrie tanker.Fremstilling: Den innhøstingen er manuell og druene transporteres til winery i esker med 20 kg. Fermentering foregår ved en styrt temperatur på 68 ° F (20 °C) i rustfrie ståltanker.SAMMENKOBLING: Fish fremstilt bakt, grillet fisk eller fisk ris. Det kan også tjene pasta som er krydret og krydret sauser. Hvitt kjøtt fjærfe som duck.Anbefalt temperatur SERVICE: 10-12 °CALKOHOL: 13,5%
Se mer
,