Chartreuse Grønn V.E.P. 1L

Chartreuse Diffusion (Urtelikør)

1.162,31kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Chartreuse Grønn V.E.P. 1L på dette tidspunktet.

Chartreuse Diffusion fremstiller Chartreuse Grønn V.E.P. 1L , en urtelikør fra Frankrike den har et alkoholinnhold på 54º. 4,3 poeng av 5 er gitt til Chartreuse Grønn V.E.P. 1L av forbrukerene hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Chartreuse Grønn V.E.P.

Kategori:Urtelikør (Alkohol og creme,Brennevin)
Produsent: Chartreuse Diffusion
Volum: 100cl
Alkoholvolum: 54
Land: Frankrike

Beskrivelse · Chartreuse Diffusion

Chartreuse Grønn V.E.P. 1L

SMAKER:

 • Visning: Chartreuse Grønn V.E.P. 1L er en mørkegrønn med bronshøydepunkter.
 • Nese: Aromaene er komplekse, med en dominans av krydder og urter, og det er notater av grønn te.
 • Gane: Angrepet er åpenhjertig og utviklingen på ganen kraftig, strukturen er balansert rundt krydder, hvite blomster og empyreumatiske toner. Finalen er veldig lang.

ALDER: Minst ti år.

PRODUSENT: Historien om Chartreuse begynner i 1605 da munkene får en merkelig oppskrift som inneholder mer enn 130 ingredienser. De vil ta mer enn 170 år å tilpasse og mestre oppskriften og produsere en "lang levetid" eliksir, og 80 år før de markedsfører den nå internasjonalt anerkjente Green and Yellow Chartreuse.

LAND: Frankrike.

ELABORASJON: Å kjøpe en flaske Chartreuse Grønn V.E.P. 1L er et kjøp et eksepsjonelt produkt. Hvis det i basen er det samme produktet, har det gjennomgått en eksepsjonelt langvarig aldring (eller VEP), det vil si at den har blitt aldret i gamle fat av fransk eik i flere år. Munkene i chartreuse elsker hemmeligheten, og akkurat som oppskriften, røper de ikke antall år med modning, på det meste vet vi at det er minst ti, men avhengig av årgang, kunne det å være mer. Produktets unike blir forbedret av presentasjonen i lys treboks, merket med varmt strykejern, en spesifikk flaske nummerert og en hette forseglet med voks.

ALKOHOLGRAD: 54%

Chartreuse Diffusion

Kjøp BrennevinChartreuse Diffusion:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Chartreuse Grønn V.E.P. 1L

Cave Spirituelle

Publisert klokka 11.58

4/5

Chartreuse Verte V.E.P. 1L

Det er kraftig og annerledes. Bare to Chartreux brødre vite navnene på 130 planter og vet hvordan å blande og destillert. De er også de eneste som vet hva planter bruker for å gi den grønne og gule naturlige farger. Det er de som styrer den langsomme aldringen av brennevin og bestemme når brennevin er Prete å være flaske.

Flere anmeldelser av Chartreuse Grønn V.E.P. 1L

Anselme Huber

Publisert klokka 09.58

5 /5

Chartreuse Verte V.E.P. 1L

Chartreuse VEP, hva annet?. . .
Mentrel Maurice

Publisert klokka 17.27

5 /5

Chartreuse Verte V.E.P. 1L

meget rask levering god emballasje
Passione Vino

Publisert klokka 04.42

4 /5

V.E.P. Verde In Box Di Legno 1L

Alkohol: 54
Land: Frankrike
Innhold: 1, 0 l
Væske produkter ikke inneholder noen kjemiske additiver; samme farge kommer fra planter som gjør dem. De 130 urter som er tilstede i oppskriften blir bløtet i en høy kvalitet alkohol, og deretter destillert.
Etter denne prosessen blir tilsatt destillert honning og sukker sirup for Jaune. Nå begynner den lange aldring på eikefat, i de vakre kjellere på Voiron.
La Chartreuse, i 2015, vil snu 410 år, og i 2014 Vert har gjort 250 og for denne anledningen ble opprettet en spesiell etikett i 2014 og i dag allerede solgt samleobjekter. Farmasøyter i det sekstende århundre måtte finne elixir av lang levetid og Chartreuse regnes som selve symbolet farmasøytiske opplevelse av at tallet; gruppene faktisk alle medisinske planter (130) deretter kjent.
Gå inn i kjelleren på Chartreuse går tilbake i tid: nå er det ingen som vokser gamle brennevin. La Chartreuse Vert og Jaune har minimum 3 års aldring i eikefat og V. E. P. minst 10 år, ble destillert i fortinnede kopperstillcenten.

Summen av vurderinger

(9 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  2
 • 4 stjerner
  7
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.3/5

Basert på 9 kommentarer »