Chartreuse Gul V.E.P 1L

Chartreuse Diffusion (Urtelikør)

1.205,36kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Chartreuse Gul V.E.P 1L på dette tidspunktet.

Chartreuse Diffusion er produsenten av Chartreuse Gul V.E.P 1L , en urtelikør den kommer fra Frankrike inneholder alkoholnivå på 42º. 4 poeng av 5 gjennomsnittskarakteren Chartreuse Gul V.E.P 1L fikk av kundene hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Chartreuse Gul V.E.P

Kategori:Urtelikør (Alkohol og creme,Brennevin)
Produsent: Chartreuse Diffusion
Volum: 100cl
Alkoholvolum: 42
Land: Frankrike

Beskrivelse · Chartreuse Diffusion

Chartreuse Gul V.E.P 1L

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Chartreuse VEP Jaune 1L har et strå farge.
 • Lukt: urte og floral aroma.
 • Smak: myk, subtile smaken, litt søte toner.

PRODUKSJONSDATA: Dette gjøres ved hjelp av de samme prosessene og den samme hemmelige formelen av tradisjonell brennevin, og den lange aldring på eikefat når en eksepsjonell kvalitet. Ingredienser: alkohol, sukker, planter og blomster.

Land: Frankrike

Chartreuse Diffusion

Kjøp BrennevinChartreuse Diffusion:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Chartreuse Gul V.E.P 1L

Publisert klokka 11.58

4/5

Chartreuse Jaune V.E.P 1L

Hun er søt og myk. Bare to Chartreux brødre vite navnene på 130 planter og vet hvordan å blande og destillert. De er også de eneste som vet hva planter bruker for å gi den grønne og gule naturlige farger. Det er de som styrer den langsomme aldringen av brennevin og bestemme når brennevin er Prete å være flaske.

Flere anmeldelser av Chartreuse Gul V.E.P 1L

Publisert klokka 11.01

4 /5

Chartreuse V.E.P. Jaune 1L

SMAKS NOTATER:
- Farge: Jaune Chartreuse VEP Likør 1L har en gul
- Lukt: bred, kompleks og konsekvent. Basilikum, sitron timian og mynte aromaer av ananas tømmer.
- Smak: flavored planter, selv om det ser glatt med en touch av alkohol. Endelige urte, honning og mynte Freca
PRODUKSJONSDATA: alderen på eikefat i kjelleren på klosteret i minimum 10 år.
ALKOHOL INNHOLD: 42%
Land: Frankrike

Publisert klokka 04.42

4 /5

V.E.P. Gialla In Box Di Legno 1L

Alkohol: 42
Land: Frankrike
Innhold: 1, 0 l
Væske produkter ikke inneholder noen kjemiske additiver; samme farge kommer fra planter som gjør dem. De 130 urter som er tilstede i oppskriften blir bløtet i en høy kvalitet alkohol, og deretter destillert.
Etter denne prosessen blir tilsatt destillert honning og sukker sirup for Jaune. Nå begynner den lange aldring på eikefat, i de vakre kjellere på Voiron.
La Chartreuse, i 2015, vil snu 410 år, og i 2014 Vert har gjort 250 og for denne anledningen ble opprettet en spesiell etikett i 2014 og i dag allerede solgt samleobjekter. Farmasøyter i det sekstende århundre måtte finne elixir av lang levetid og Chartreuse regnes som selve symbolet farmasøytiske opplevelse av at tallet; gruppene faktisk alle medisinske planter (130) deretter kjent.
Gå inn i kjelleren på Chartreuse går tilbake i tid: nå er det ingen som vokser gamle brennevin. La Chartreuse Vert og Jaune har minimum 3 års aldring på eikefat og V.E.P. minimum 10 år, ble destillert i fortinnede kopperstillcenten.

Publisert klokka 05.03

4 /5

Grande Chartreuse Chartreuse Jaune Vep 1L

Den er laget med de samme plantene som Green Chartreuse, men i forskjellige forhold, og tilbyr aromaer av blomster, honning og krydder. Bare to Carthusian brødrene vite navnene på planter og vet hvordan å blande og destillert. De er også de eneste som vet hva planter bruker for å gi den grønne og gule naturlige farger. Det er de som kontrollerer den langsomme aldring brennevin og bestemme når brennevin er klar til å bli tappet. Sammensetning: alkohol, sukker, planter og blomster. Presentasjon: Flaske karakteristisk, nøktern og elegant, utsmykket med segl La Grande Chartreuse. Smaker: å bringe ut det smaker, er Chartreuse fortært med is. Tradisjonelt er det ansett som en fordøyelseskanal, men i økende grad også kjennere nyte cocktails. - De Carthusian munker

Summen av vurderinger

(6 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 6 kommentarer »