Mateus Brut Rosé

Sogrape Vinhos (uten opprinnelsesbetegnelse viner (Portugal))

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

86,63kr + 43,05kr Frakt (6 - 11 dager)

86,63kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.11 points for each unit bought

Mateus Brut Rosé (86,63kr) fra vingården Sogrape Vinhos er en musserende vin fra distriktet uten opprinnelsesbetegnelse viner (Portugal) med druetypen baga med et alkoholinnhold på 11º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har musserende vin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Mateus Brut Rosé

Type Vin: Vin musserende vin
Musserendevin farge: Rose
Betegnelse:uten opprinnelsesbetegnelse viner (Portugal) (Andre regioner,Portugal)
Vinprodusent: Sogrape Vinhos
Volum: 75cl
Druer : Baga
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 11
Type Musserende Viin: Brut
Se mer »

Beskrivelse · Sogrape Vinhos

Mateus Brut Rosé (Baga)

SMAKS NOTATER AV Mateus Brut Rosé :

 • Visning: rosenblad, vakker og blek, rikelig og fine bobler.
 • Nese: Raffinert og frisk med blomster nyanser, behagelige aromaer av epler, pærer og bringebær.
 • Munn: subtile toner av ristet brød, med en delikat frisk syrlighet og livlig, og en aromatisk slutt.

BENEVNELSE: Wines without Appellation (Portugal)

Vineyard: Sogrape Vinhos

DRUER: Baga.

SAMMENKOBLING: som aperitiff med deilig fingermat.

TEMPERATUR: 6-8 °C

Sogrape Vinhos

Sogrape Vinhos ble født av viljen og motet til en gruppe venner. I den vanskelige økonomiske og politiske miljø 1942, bestemte de seg for å satse alt på de visjonære talenter én mann. I dag, ledet av tredje generasjon av grunnleggeren familien, er Sogrape Vinhos stadig tettere dedikert til å møte...

Kjøp VinerSogrape Vinhos:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Mateus Brut Rosé

Wine House Portugal

Publisert klokka 11.10

4/5

Mateus Brut

Det tjuende århundre vitne til fødselen og konsolidering av Mateus Rosé, merket par excellence Sogrape que virkelig erobret verden. Historien om Mateus Rosé går tilbake til 1942 når Fernando Van Zeller Guedes laget og lanserte den svært differensiere konsept - en vin med en sterk personlighet og en unik smak, presentert i en original og nyskapende flaske

Flere anmeldelser av Mateus Brut Rosé

Gunder Adolfsen

Publisert klokka 20.06

4 /5

Mateus Rosé Brut Sparkling

%Mateus Rosé Brut Sparkling2 kjøpte jeg her og anbefaler den.
Har en veldig fin farge. Blanding av lukt fra gjær og bakerier. Smaker litt brent.
Portugal Vineyards

Publisert klokka 12.22

4 /5

Tasting Notes:
Det har en vakker, blek, rosenblad rosa farge, med lyse nyanser av laks. Thecopious bobler er ekstremt fin og den resulterende delikat mousse, vedvarende. Raffinert og skarp med floral nyanser, har denne vinen tiltalende aromaer av epler, pærer og bringebær og subtile toner av ristet brød som samspill med en frisk og livlig syrlighet, og gir en aromatisk og delikat finish.
- Winemaker: Miguel Pessanha
- Admission: For denne vinen, druene høstes tidlig når de har fine friske varietal smaker, lyse surhet og mindre utviklede tanniner. Lett presse, etterfulgt av en langsom gjæring ved lav temperatur beholder mye av de unge og friske egenskaper og fører til produksjon av en ren og delikat basen vin. Disse base viner deretter gjennomgå en sekundær gjæring i tank på 16 º C. Det er denne sekundær gjæring som legger den særegne gnisten og sitt varemerke kremet og kompleks finish. Den endelige vinen er kald stabilisert og flasker. Etter en to måneders modningstid Mateus Rosé Sparkling Brut er klar til å drikke.
- Druetyper: Baga.
- Mat Sammenkobling: Det gjør en deilig aperitiff og egner seg perfekt til kanapeer. Som noe helt annet, er det også flott med fleskestek, eller en overbærende slutt til en minneverdig måltid, som et akkompagnement til frisk frukt terter, fruktsalater og jordbær eller bringebær Pavlova.
- Store og Serve Tips: Til tross for at nytes best på sitt ferskeste, når de oppbevares flasken bør oppbevares på et tørt og kjølig sted, skjermet skjema lys. Serveres mellom 6ºC-8 ºC.
Garrafeira Nacional

Publisert klokka 11.15

4 /5

Den Musserende vin Mateus Rosé er produsert fra den kyske Baga, den mest tenkte rekke regionen Bairrada. Den har en blek farge på kronblader av roser, med lyse nyanser av laks. De ekstremt fine utallige blemmer slå i en delikat og vedvarende mousse. Raffinert og forfriskende, med floral notater, har denne musserende vin behagelige dufter av eple, pære og bringebær mellom subtile toner av toast som samhandler med en frisk og livlig syrlighet, og gir en aromatisk og delikat finish. Denne musserende vin er en deilig aperitiff, ideelt å følge kanapeer.

Summen av vurderinger

(6 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 6 kommentarer »