As Sortes 2017

Rafael Palacios (Valdeorras)

RP94GP95

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

3.896,31kr + 160,68kr Frakt (7 dager)

649,39kr/enhet

Selges i pakker på 6 enheter

Frakt: Blanco & Gomez Wine Merchants UK (United Kingdom)

kr You will receive 4.83 points for each unit bought

As Sortes 2017 (3.896,31kr), fremstilt av Rafael Palacios, det er en hvitvin distriktet Valdeorras inneholder druen godello fra 2017 og den har et alkoholinnhold på 13.5º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har hvitvin blitt ratet til 4 av 5 poeng og har skåret robert parker-poeng: 94 og peñín-poeng: 95 ifølge tidsskrifter og profesjonelle vinsmakere.

Spesifikasjoner · As Sortes

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2017 Andre årganger
Betegnelse:Valdeorras (Galicia,Spania)
Vinprodusent: Rafael Palacios
Volum: 75cl
Resultat: RP94GP95
Druer : Godello
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13.5

Beskrivelse · Rafael Palacios

As Sortes 2017 (Godello)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Gyllen gul farge, veldig rent og skiller seg ut for sin vakre glans.
 • Nese: Lukten er svært kompleks. Det kan oppfattes moden frukt, lys floral aroma, mineral og det er også mulig å se noen søte krydder med noen toasty notater.
 • Munn: I kjent for å være svært bred, intens, rik og fyldig gane, viser en stor elegacia. hvit frukt oppfattes som pære, visse sitrus smaker og en svak mineral minne. Utmerket balanse mellom syre og sødme. Finishen er lang og vedvarende.

BENEVNELSE: OD Valdeorras.

Vineyard: Rafael Palacios.

DRUER: Godello.

ALDRING: Denne vinen brukt 8 måneder på franske eikefat.

UTVIKLING: Druene er dyrket i sandholdig jord av nedbrutt granitt. Høsting utføres manuelt, og deretter brakt til å presse trykke stål og mest juice ekstraheres. Dette er plassert for å gjære, og etter dette vinen er lagret i franske eikefat.

SAMMENKOBLING: Sushi; retter tilberedt med krydder, hvitt kjøtt, asiatisk mat.

TEMPERATUR: 10 °C

ALKOHOL: 13,5%

Rafael Palacios

Kjøp VinerRafael Palacios:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om As Sortes 2017

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Publisert klokka 12.19

4/5

Rafael Palacios As Sortes Val do Bibei 2017

Aroma av god intensitet, med fine notater ristet i første flyet som gir skrittet til en moden frukt og også mineralske toner. I ganen halve kroppen, med god syre, fresco, med noen untuosidad, Frutal uttrykk korrigere og en bemerkelsesverdig slutt.

Flere anmeldelser av As Sortes 2017

MySecretWine

Publisert klokka 15.03

4 /5

- As Sortes 2013 er en hvitvin fra vingård Rafael Palacios.
- tilhører D. O. Valdeorras og druer blir laget 100% Godella, organisk dyrket.
- Ligger på høyere bakken av dalen Bibei.
- Dette er en gylden farget vin med elegante tårer.
- Det avgir intens frukt og blomster aromaer, ledsaget av sitrusnoter og små ristede nyanser.
- I munnen har den en intens og dyp vik.
- Dens konsistens er fet, med en perfekt syrlighet som gir friskhet.
- Avslutningen er lang og vedvarende.
- Denne vinen er i alderen 8 måneder på sin berme i franske eikefat.
- Det anbefales å følge hvit fiskesaus, orientalske, sushi retter og krydret retter.
Grand Cru Wijnen

Publisert klokka 04.07

4 /5

Rafael Palacios, bror av kjente vinmakeren Alvaro Palacios i Priorat, i 2004 begynte å lage vin i Valdeorras. Alderen på vinrankene varierer fra 7 til 91 år. Som pakkene er organisk endret. Det As Sortes er skarpe, rene og kompliserte, og det er svært annerledes enn andre hvite viner fra Valdeorras. I nesen lukte vi toner av gul frukt, sitrus og urter aksent av kremet aksenter og bare et hint av røyk. Ganen er middels fyldig med en veldig god syre, full og krydret, men frisk og smidig samtidig. Finishen er litt salt og mineral og forblir lenge i munnen. er den As Sortes (bare) opp til 15 000 flasker produsert og er sterkt anbefalt for de som er litt lei av Chardonnay. Veldig vakkert.
94/100 Penin
Vinos Baco

Publisert klokka 10.54

4 /5

- Tasting notater: gylden farge med Steely trim og gull glitrer igjen. Rene og lyse, har den en elegant teardrop. Høy intensitet nese, duftende og appetittvekkende. Dens aromaer av gul stein frukt, sitrus og tropisk notater sin og sin hyggelige blomster aromaer dominerer over en markert mineral bakgrunn med små ristede nyanser, subtile søte krydder som vanilje og myke grønnsaker minner. Ganen er intens. Den har et fett og kremaktig tekstur med utmerkede surhet som oppdaterer og definert. veldig lang og veldig vedvarende ettersmak med mineralske toner i slutten. Elegant, dyp, en hvitvin med mye å fortelle.
- alkoholinnhold: 13º
- Temperatur: 8 ° til 10 ° C
- Sammenkobling: Hvitt kjøtt, hvit fisk i saus, torsk, orientalske retter, krydret retter, Sushi, Tempura.

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 4 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about As Sortes 2013

Nico Bour
Nico Bour

4.5/5

As Sortes 2013 , vinazo que descubrí en una cena en el Celler de Can Roca
For noen dager siden var jeg heldig nok til å nyte super middag på Celler de Can Roca. Vi tar tre forskjellige viner, og en var 2013 As Sortes hadde allerede hørt mye. Den første er at det er en vin skal dekanteres. Enorm forskjell etter 45 minutter etter åpning. Tredje cup, mye bedre enn 1. Det er en flott vin med intense aromaer, mineral og med god frukt. Har en veldig nøyaktig, frisk, glatt og flott syre kombinert med middag som vi likte. En elegant vin og sikkert jeg bekrefter at jeg er en stor fan av Godello. Alvaro Palacios svært vellykket faktisk. Og min oppriktige gratulasjoner til Celler de Can Roca fordi Uvinum er 35 euro, men i brevet fra Celler er 45 euro! dyrere bare 28%. Mange restauranter bør lære av dem: fordi deres prisstrategi viner kan du også nyte en god middag for å tillate noen flere gode viner. Tommelen opp!

Reviews about As Sortes 2016

Pedro Luis Ruiz Castillo
Pedro Luis Ruiz Castillo

4.5/5

trygg verdi

Reviews about As Sortes 2018

Bibiana Jepsen
Bibiana Jepsen

4/5

SMAKS NOTATER:Visning: vakker blek gul tone med lyse blinker grønt.Nese: Aromatisk fra ekspresjonen av surhet aromatiske urter, høy, hvite blomster, frisk fersken intensitet.Munn: er en utrolig eleganse, en hårfin balanse vanskelig å beskrive, alle med mye dybde i uttrykket, og med en åpen ende.BENEVNELSE: Valdeorras.VINGÅRD: Rafael Palacios.DRUER: 100% Godello.ALDRING: 7 måneder i fat på 500 liter fransk eik.METODE: håndplukket av selektiv "Sortes" lave produksjons plott.SAMMENKOBLING: kan serveres som akkompagnatør for hvitt kjøtt fisk, skalldyr og andre fruktene av havet.TEMPERATUR: 10-11ºCALKOHOL: 14%