Telmo Rodríguez Gaba do Xil Mencia 2016

Compañía de Vinos Telmo Rodríguez (Valdeorras)

RP91

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

94,71kr + 59,30kr Frakt (4 dager)

94,71kr/enhet

Frakt: Vinusdei (Spain)

kr You will receive 0.12 points for each unit bought

Vis alle produkter i Vinusdei

Fra produsenten Compañía de Vinos Telmo Rodríguez har vi Telmo Rodríguez Gaba do Xil Mencia 2016 (94,71kr), det er en rødevin Valdeorras med de beste råvarene fra druen mencía fra 2016 og med alkoholinnhold på 12º. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og det er enighet i faglige artikler og utgivelser at den skårer robert parker-poeng: 91.

Spesifikasjoner · Telmo Rodríguez Gaba do Xil Mencia

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2016
Betegnelse:Valdeorras (Galicia,Spania)
Vinprodusent: Compañía de Vinos Telmo Rodríguez
Volum: 75cl
Resultat: RP91
Druer : Mencía
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12

Beskrivelse · Compañía de Vinos Telmo Rodríguez

Telmo Rodríguez Gaba do Xil Mencia 2016 (Mencía)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Intens rubinrød farge med fiolette fargetoner.
 • Nese: Aromatiske notater av modne røde frukter; streker stikkelsbær, jordbær og bringebær. Den har blomster aromaer og et mineral touch.
 • Munn: frisk og nærvær av tanniner smak, og har en balansert syre og en mineralsalt og smak til ganen.

BENEVNELSE: Valdeorras.VINGÅRD: Telmo Rodriguez.DRUER: Mencia.

ALDRING: Denne vinen er i alderen 6 måneder i franske eikefat.Fremstilling: De druer presses ved metode blødning og mosten fermenteres i tanker av rustfritt stål under kontrollerte temperaturer, med bruk av spesielt utvalgte naturlige gjær. Vinen er i alderen i franske eikefat i 6 måneder. Til slutt stabiliserer den i romtemperatur, filtrert og flasker.

SAMMENKOBLING: Stekt rødt kjøtt, lam, svinekoteletter, stuinger, kjøttpålegg, fuglevilt, hjort, bison, rød saus pasta, risotto med sopp, moden ost, sauterte grønnsaker.Anbefalt temperatur SERVICE: 15 °CALKOHOL: 12,5%

Compañía de Vinos Telmo Rodríguez

Kjøp VinerCompañía de Vinos Telmo Rodríguez:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Telmo Rodríguez Gaba do Xil Mencia 2016

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Publisert klokka 12.19

4/5

Telmo Rodríguez Gaba do Xil Mencia 2016

Cool svart kirsebær og hvit pepper nese fører til en ganske lys-bodied, men strukturert vin med massevis av pulver tanniner og en lang, mineral finish.

Flere anmeldelser av Telmo Rodríguez Gaba do Xil Mencia 2016

Grand Cru Wijnen

Publisert klokka 04.12

4 /5

Velsignet Mencia Telmo Rodriguez er organisk. Drikk denne vinen litt kjølt lykksalig så bra. Den Gaba Menica er en middels tung, deilig og veldig stilig vin som passer best for vår / sommer / høst. Moden frukt, urter, mineraler, fine tanniner og god finish. Bare deilig og en utmerket akkompagnement til sushi og krydrete retter forekomst eller tørre pølser og tapas.
91/100 Parker
Buy Your Wine

Publisert klokka 04.24

4 /5

Ingen tre, forlater i munnen behagelig lys og preget av fruktig, friskhet og en lang finish uten alkohol tretthet.
Mitte Meer

Publisert klokka 17.14

4 /5

Smak og utseende av glass Gaba gjøre Xil har en kirsebær rød. På nesen aromaer av jordbær, kirsebær og bringebær. På ganen, disse smaker utfolde seg på, med litt paprika, aromatiske urter og intens frukt. Visning Dette lyset rødvin går perfekt med lette forretter, halbgereiftem ost, grillet og hvitt kjøtt. Denne rødvinen druen er 100% fra druen Mencia. I 2002 Telmo Rodríguez begynte å farm vinprodusenter i en daværende ukjent regionen Galicia kalt Valdeorras. "Gammeldags" og "grov" druesort Mencia er vinmakeren igjen, med en frisk og elegant finesse er oppnådd. Svært gamle og også små vingårder er over 550m høye, ble også år hovedsakelig dyrket bare til eget bruk eldgamle metoder. Disse metodene fortsette å bli brukt av master vinmakeren nøyaktig, bruker bare egne gjær, ekspanderte uten fat. Resultatet er en vin full av klar frukt, lett og frisk, samtidig krevende. Den lavt alkoholinnhold og sin kjølige kroppen, er han også litt kjølt perfekt sommer drink. Opprinnelsen Gaba gjøre Xil Tinto kommer fra vinregionen D.O. Valdeorras i den nordvestlige regionen Galicia og nær den portugisiske grensen.

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 4 kommentarer »