Valencia

Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 2015

75cl

RP94ParkerGP92Peñín

282,61kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2015 Andre årganger
Betegnelse:Valencia (Comunidad Valenciana, Spania)
Vinprodusent: Dominio de la Vega
Volum: 75cl
Druer : Chardonnay
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12
Type Musserende Viin: Brut Nature
Dominio de la Vega tilbyr Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 2015 , en hvitvin fremstilt i distriktet Valencia med utvalgte råvarar av druen chardonnay fra 2015 med et alkoholinnhold på 12º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har hvitvin blitt ratet til 4 av 5 poeng og den har også oppnådd robert parker-poeng: 94 og peñín-poeng: 92.

Elaboration of Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 2015

Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 2015 (Chardonnay)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: lys gyllen gul, rosenkranser glatt og jevn avdeling.
 • Nese: intenst aromatisk og balansert personlighet, mineralske toner og moden frukt som epler, toast og hint av vanilje alvor og kompleksitet, røykfylt minner og nøtter.
 • Munn: fløyelsaktig, intens, lang karbon og en kremet med stor friskhet og god lengde til din gane.

BENEVNELSE: Cava.

VINGÅRD: Navn: Pinarejo.

DRUER: Chardonnay.

ALDRING: plaget inn i tønner for aldring i tønner for det tilsvarende battonage er laget. Etter flere smaksprøver av cuvees, gjennomføring av sammenstillingen av disse for å oppnå en base med vin kompleksitet, volum og personlighet. I månedene januar-februar gjennomføring av opplag. Den andre fermentering og aldring utføres i kjellere holde en jevn og konstant temperatur.

VINPRODUKSJON: drue utvalg både i vingård og vingård ankomst. Å trykke på druer direkte for å ekstrahere hele strukturen og personlighet av terroir. Etter en tyngdekraft dreneres uten trykk er oppnådd dårlig ytelse. Dekantering og naturlig, lav-temperatur statisk rengjøring. kontrollert, langsom og jevn gjæring.

SAMMENKOBLING: alle typer hvite, røde og viltkjøtt, krydret stuinger, fisk, saltet, røkt oster av alle typer kurert sjømat og ris.

ALKOHOL: 12%

Se mer

Resultat

RP94ParkerGP92Peñín

Reviews of Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 2015

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 2015:Vurdering Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 2015:

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: lys gyllen gul, rosenkranser glatt og jevn avdeling.Nese: intenst aromatisk og balansert personlighet, mineralske toner og moden frukt som epler, toast og hint av vanilje alvor og kompleksitet, røykfylt minner og nøtter.Munn: fløyelsaktig, intens, lang karbon og en kremet med stor friskhet og god lengde til din gane.BENEVNELSE: Cava.VINGÅRD: Navn: Pinarejo.DRUER: Chardonnay.ALDRING: plaget inn i tønner for aldring i tønner for det tilsvarende battonage er laget. Etter flere smaksprøver av cuvees, gjennomføring av sammenstillingen av disse for å oppnå en base med vin kompleksitet, volum og personlighet. I månedene januar-februar gjennomføring av opplag. Den andre fermentering og aldring utføres i kjellere holde en jevn og konstant temperatur.VINPRODUKSJON: drue utvalg både i vingård og vingård ankomst. Å trykke på druer direkte for å ekstrahere hele strukturen og personlighet av terroir. Etter en tyngdekraft dreneres uten trykk er oppnådd dårlig ytelse. Dekantering og naturlig, lav-temperatur statisk rengjøring. kontrollert, langsom og jevn gjæring.SAMMENKOBLING: alle typer hvite, røde og viltkjøtt, krydret stuinger, fisk, saltet, røkt oster av alle typer kurert sjømat og ris.ALKOHOL: 12%
Se mer
,
Reviews of other vintages of Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 20152013

4/5

Duft av hvite blomster : Jasmine , liljer .... Jeg syns den var lett.
Jeg skal kjøpe den igjen.
Se mer

Andre produkter fra samme vingård