Vidigueira

Vila Gamas Vidigueira 2017

75cl

57,23kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2017 Andre årganger
2018 og 2016
Betegnelse:Vidigueira (Alentejo, Portugal)
Vinprodusent: Adega da Vidigueira
Volum: 75cl
Druer : Aragonêz, Alicante Bouschet, Trincadeira
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13
Adega da Vidigueira har fremstilt Vila Gamas Vidigueira 2017 , en rødevin fra distriktet Vidigueira med utvalgte trincadeira, alicante bouschet og aragonêz fra vinhøsten 2017 og den har et alkoholinnhold på 13º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Elaboration of Vila Gamas Vidigueira 2017

Vila Gamas Vidigueira 2017 (Aragonêz, Alicante Bouschet og Trincadeira)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Denne vinen har dype nyanser av rubinrød med granat lavmål.
 • Nese: Blandingen av mørke druer i denne vinen tilbyr denne drinken med en kompleks fruktig duft. Aromaer av røde bær og frukt er det meste av smaken profilen av denne vinen. Hint av vanilje legge et ekstra lag til dens salte smak.
 • Munn: Denne vinen har en glatt overflate, til tross for sin syrlig karakter. Den fruktig aroma gir søte smaken av denne vinen. Drinkers kan forvente frukt smaker og røde bær, som kirsebær. Hint av vanilje lagt til dette.

BENEVNELSE: Vidigueira

VINGÃ…RD: Denne vinen er laget og solgt av Cooperative Adega de Vidigueira, Alvito og Cuba, CRL. De får sine druer fra Alentejo-regionen i Portugal. Dette området er kjent for sine varme somre og kalde vintre.

DRUER: Alicante Bouschet, Aragonez, og Trincadeira.

ALDRING ALDRING av denne vinen blir utført ved en temperatur mellom 26-30 ° C reguleres. Siden dette er en rødvin, kan kundene fortsette å flaske gammel vin før du drikker det.

VINPRODUKSJON: De tre druetyper som brukes i denne vinen er alle kommer fra Alentejo-regionen i Portugal. Mens Adega Cooperativa er hemmelighetsfull om sin ønologisk praksis, kan vi anta at gjære druene med sine skinn på føttene, som vin har en mørk rød farge. DRUER behandles ved garving og gjennomgår mellom 26-30 ° C temperatur.

Sammenkobling: Denne rødvinen parene beste med rødt kjøtt, særlig svinekjøtt. erfarne kjøtt også gå bra med denne vinen.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL: 13,5%

Se mer

Reviews of Vila Gamas Vidigueira 2017

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Vila Gamas Vidigueira 2017:Vurdering Vila Gamas Vidigueira 2017:

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: Denne vinen har dype nyanser av rubinrød med granat lavmål.Nese: Blandingen av mørke druer i denne vinen tilbyr denne drinken med en kompleks fruktig duft. Aromaer av røde bær og frukt er det meste av smaken profilen av denne vinen. Hint av vanilje legge et ekstra lag til dens salte smak.Munn: Denne vinen har en glatt overflate, til tross for sin syrlig karakter. Den fruktig aroma gir søte smaken av denne vinen. Drinkers kan forvente frukt smaker og røde bær, som kirsebær. Hint av vanilje lagt til dette.BENEVNELSE: VidigueiraVINGÃ…RD: Denne vinen er laget og solgt av Cooperative Adega de Vidigueira, Alvito og Cuba, CRL. De får sine druer fra Alentejo-regionen i Portugal. Dette området er kjent for sine varme somre og kalde vintre.DRUER: Alicante Bouschet, Aragonez, og Trincadeira.ALDRING ALDRING av denne vinen blir utført ved en temperatur mellom 26-30 ° C reguleres. Siden dette er en rødvin, kan kundene fortsette å flaske gammel vin før du drikker det.VINPRODUKSJON: De tre druetyper som brukes i denne vinen er alle kommer fra Alentejo-regionen i Portugal. Mens Adega Cooperativa er hemmelighetsfull om sin ønologisk praksis, kan vi anta at gjære druene med sine skinn på føttene, som vin har en mørk rød farge. DRUER behandles ved garving og gjennomgår mellom 26-30 ° C temperatur.Sammenkobling: Denne rødvinen parene beste med rødt kjøtt, særlig svinekjøtt. erfarne kjøtt også gå bra med denne vinen.TEMPERATUR: 16-18 ° CALKOHOL: 13,5%
Se mer
,
Reviews of other vintages of Vila Gamas Vidigueira 20172018

4/5

God duft av overmoden frukt. Jeg vet ikke om det er druen, men Aragonêz smakte oksidert.
Jeg syns det er en vin med karakter.
Se mer
Tomander Moen