Hvitvin

Vis alle produkter i Hvitvin

Vi får hvitvin fra hvite druer, eller røde druer uten farge i massen, og som produseres ved fermentering av druesaft uten staver og skraper, det vil si, uten at faste deler av klyngen. Noen hvitvin kan oppbløtes med skinn, men for en kort tid.

Vanligvis pleier hvitvin å være mer aromatisk og et større utvalg av smaker enn rødvin og den godtar også eik aldring bedre rødvin.

Hvite viner, enten de er litt søt, fruktig eller tørr, blir ofte brukt som en ingrediens for å lage sauser, og ikke i noen oppskrifter med. Blant disse, kan den mest berømte være "kylling med hvitvin og pølser i hvitvin.

De viktigste regionene produserer hvitvin er Burdeaux, Loira, Rueda, Rias Baixas, California og New York, Toscana, Veneto, Pfalz, Malborough, selv det er land der hoved vinproduksjon er hvit produksjon, som Østerrike, Canada, .. .

Hvitvin kan gjøres med rikelig med druer, Chardonnay, Riesling, Gewürztraminer, Chenin Blanc, Sauvignon Blanc, Verdejo, Torrontes, Albariño, Avessadas, Muscat og dens varianter ...

Kjøp Hvitvin på nettet.

Se mer

Drinks&Co anbefaler

Hvitvin: Bestselgere

vis alle