Vinho Verde

Gazela Vinho Verde

75cl Volume

WS81Wine Spectator

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin hvitvin
Andre Årganger: Andre årganger
2015 og 2012
Betegnelse:Vinho Verde (Vinho Verde, Portugal)
Vinprodusent: Gazela
Volum: 75cl
Druer : Azal Branco, Loureiro, Pedernã, Trajadura
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 9
Gazela Vinho Verde (50,03kr), en hvitvin fra produsenten Gazela i distriktet Vinho Verde basert på et utvalg av trajadura, pedernã, loureiro og azal branco og den har et alkoholinnhold på 9º. Et smakfullt forslag er å kombinere Gazela Vinho Verde med laks salat og krabbe. Ifølge kundene til Drinks&Co, har hvitvin blitt ratet til 4,2 av 5 poeng og har blitt vurdert til wine spectator-poeng: 81.

Description of Gazela Vinho Verde

Gazela Vinho Verde (Azal Branco, Loureiro, Pedernã og Trajadura)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: gulaktig grønn, sitrus gult lys.
 • Nese: aromaer av sitrus og tropiske frukter og blomstene.
 • Munn: lys gassutslipp. Frisk frukt, forføreriske syre og balansert stimulant.

BENEVNELSE: Vinho Verde

VINEYARD: Bodegas Gazela, Sogrape Vinhos. Gazela er det første merket hvitvin, ble laget av Sogrape og markeder. Rebranding og reposisjonering av Gazela i 2004 ble levert innen rammen av den årlige reklamekonkurranse fra Kommisjonen til vinregionen grønt (CVRVV) med den 10. brann Gazela merket er til stede i mer enn 50 land på fem kontinenter og er siden 2004 den største annonseringen i kategorien av viner i Portugal, et faktum at Green er enda mer relevant når du registrerer deg i vin segmentet. Gazela etiketten har en dobbel forsegling, slik at den kan leses selv om flasken ikke er sett forfra.Navnet "Vinho Verde" kommer fra Minho-regionen, på den nordlige grensen til Spania, som Evergreen og vet ikke året. Det er mange regnværsdager, og det er en høy grad av fuktighet.

DRUER: Trajadura, Pedernã, Loureiro, og Azal Branco

ALDRING: rustfritt stål.

VINPRODUKSJON: dekantering kald (12 ° C), og fermentering ved en regulert temperatur (16-18 ° C). Vin inneholder sulfitt.

Sammenkobling: salat og fisk, sjømat, forretter, pasta.

TEMPERATUR: 6-8 ° C

ALKOHOL: 9%

Se mer

How to serve

Points and awards

WS81Wine Spectator 2006: Bronze - Decanter World Wine Awards UK2005: Bronze - Challenge du Vin France2005: Bronze - Decanter World Wine Awards UK2005: Bronze - International Wine and Spirits Competition UK

Reviews of Gazela Vinho Verde

4.2

26 customer reviews
 • 5
  12
 • 4
  12
 • 3
  0
 • 2
  1
 • 1
  1
Your rating for Gazela Vinho Verde:Vurdering Gazela Vinho Verde:

4/5

Ikke en vin for alvorlige ganger, men i god forstand av ordet. Det er frisk, glad, lys, en vin som foretrekker å ta godt utover våren og sommeren, ledsaget av en paella eller en tallerken med grillet reker.
Se mer,

Gazela Vinho Verde, para buenos momentos

2 /5

Utmerket levering, men beklageligvis jeg må si at vin levert har ingenting å gjøre med grønn vin som drikkes i Portugal !! og med forskjellige smaker mellom to flasker av samme vin !! Jeg er veldig lei meg også fordi jeg har gjort et dårlig inntrykk med vennene mine. Det er en billig vin bestemt for det utenlandske markedet ???
Se mer
,

5 /5

Utmerket for sjømat.
Se mer
,

4.5 /5

Det er en ung vin og veldig hyggelig
Se mer
,
Se mer