Sverige

Absolut Comeback 1L

1L

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Vodka (Brennevin)
Produsent: The Absolut Company
Volum: 100cl Andre volumer
Alkoholvolum: 40
Land: Sverige
Type Vodka: Nøytral
The Absolut Company er produsenten av Absolut Comeback 1L (191,87kr), en vodka av typen Nøytral den kommer fra Sverige og med 40º alkohol. Her hos Drinks&Co har Absolut Comeback 1L motatt 4 poeng av 5.

Beskrivelse av Absolut Comeback 1L

Absolut Comeback 1L

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: Transparent og krystallinsk.
 • Lukt: Den har en aromatisk kompleksitet, med fine toner av sitrus, hvite druer, papaya, drage frukt, nøtter, urter, korn, friske blomster og blomster.
 • Smak: Den har en prakt fint på ganen, med intense sitrus notater og fløyelsaktig, hvite druer, papaya, drage frukt, friske blomster, nøtter, urter, korn og markblomster.

PRODUSENT: The Absolut Company.

LAND: Sverige.

Detaljer om FORBEREDELSE: Dette vodka er laget utelukkende ved hjelp av naturlige ingredienser, bruke uten tilsatt sukker. Spesiell ingrediens returnerer til produktene av denne produsent er vinterhvete, som er valgt og plantet i løpet av høsten, og vann som kommer fra en brønn i dypet av Ahus hvor den er beskyttet mot urenheter.

ALKOHOL: 40%

Se mer

The Producer

The Absolut Company

The Absolut Company

Hver dråpe Absolut Vodka Absolut selskapet som følge av et enkelt område: den lille byen Åhus i Sør-Sverige. Med sine 10.000 innbyggere ikke kan være stort nok til å vises på et verdensatlas, men destillert vodka er godt kjent over hele verden. Siden høsthvete vokst i regionen til vannet fra vår egen dyp brønn, gir Åhus The Absolut Selskapet råstoff til å produsere millioner av flasker Absolut Vodka solgt over hele verden.

More about the Producer

Reviews of Absolut Comeback 1L

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Absolut Comeback 1L:Vurdering Absolut Comeback 1L:

4 /5

SMAKSNOTER:

 • Farge: Gjennomsiktig og krystallinsk.
 • Lukt: Ren, intens og rund bukett; søte notater av hvete og tørket frukt.
 • Smak: Fyldig, mykt og klistret; preget av hint av tørket frukt og hint av søt hvete.

PRODUSENT: The Absolut Company

LAND: Sverige.

SPESIALPRODUKSJON: Behandles utelukkende med naturlige ingredienser og uten tilsatt sukker. De to hovedingrediensene er det rene og frie for urenheter vann fra en dyp brønn i Ahus, hjembyen Absolut, og den svenske vinterhveten, som vokser under snøen om vinteren og for hvis dyrking bruken av gjødsel er minimal. Destillasjonen er kontinuerlig, den samme oppfunnet av Lars Olsson Smith i 1879.

ALKOHOL: 40%

Se mer
,

4 /5

NOTATER OM SPRITSMAKING:Farge: Transparent og krystallinsk.Lukt: Den har en aromatisk kompleksitet, med fine toner av sitrus, hvite druer, papaya, drage frukt, nøtter, urter, korn, friske blomster og blomster.Smak: Den har en prakt fint på ganen, med intense sitrus notater og fløyelsaktig, hvite druer, papaya, drage frukt, friske blomster, nøtter, urter, korn og markblomster.PRODUSENT: The Absolut Company.LAND: Sverige.Detaljer om FORBEREDELSE: Dette vodka er laget utelukkende ved hjelp av naturlige ingredienser, bruke uten tilsatt sukker. Spesiell ingrediens returnerer til produktene av denne produsent er vinterhvete, som er valgt og plantet i løpet av høsten, og vann som kommer fra en brønn i dypet av Ahus hvor den er beskyttet mot urenheter.ALKOHOL: 40%
Se mer
,

Andre produkter fra samme destilleri