Polen

Belvedere Vodka

70cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Vodka (Brennevin)
Produsent: Polmos Zyrardow Distillery
Volum: 70cl Andre volumer
Alkoholvolum: 40
Land: Polen
Type Vodka: Nøytral
Polmos Zyrardow Distillery tilbyr oss Belvedere Vodka (317,89kr), en vodka av typen Nøytral fra Polen med et alkoholnivå på 40º. 3,8 poeng av 5 gjennomsnittskarakteren som forbrukerene til Drinks&Co har gitt Belvedere Vodka og har også kvalifisert til peñín-poeng: 92.

Beskrivelse av Belvedere Vodka

Belvedere Vodka

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: krystallklart, gjennomsiktig.
 • Lukt: delikat aroma av vanilje og fløte.
 • Smak: Rund og fløyelsaktig, litt krydret, med hint av tørket frukt.

PRODUSENT: LVMH.

Polen.

DETALJER OM KLARGJØRING: Belvedere er den første super premium vodka i verden. Belweder det oppkalt etter byggingen av formannskapet, som også vises på etiketten. Dens historie er svært gammel. Den første produksjonen dateres tilbake til ca 1400, i den lille byen Żyrardów, i hjertet av Sentral-regionen i Polen. Men laget er bare i 1910 da destilleriet Polmos Żyrardów begynner å produsere på industrielt nivå, og til slutt, i 1996, landet i USA som et brennevin luksus, første super-premium vodka i verden. Utmerket kvalitet og elegant presentasjon frostet glass flaske, har mottatt en rekke priser, inkludert International Spirits Awards. Belvedere vodka oppstår Dankowskie rug og artesisk godt vann, destillert 4 ganger før tapping. Kvalitet produksjonsprosess som ikke krever bruk av tilsetningsstoffer og råvarer, kosher-sertifikat gitt av den ortodokse kirker Union. Belvedere er en vodka som er best verdsatt når servert isen kalde og rene, men også kan forbedre tradisjonelle cocktails og drinker som Bloody Mary og Caipiroska.

ALKOHOL: 40%

Se mer

Awards

International Spirits Challenge 2015 - Vodka Producer of the YearInternational Spirits Challenge 2016 - Vodka Producer of the YearInternational Spirits Challenge 2017 - Vodka Producer of the Year

Reviews of Belvedere Vodka

3.8

34 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  33
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  1
Your rating for Belvedere Vodka:Vurdering Belvedere Vodka:

0.5/5

Det samsvarer ikke med flaske som er på bildet, men et utkikks normal jeg var veldig dårlig
Se mer,

Belvedere Pure

4 /5

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: krystallklart vann. Helt gjennomsiktig og ren.
 • Lukt: aromaer av vanilje, krydder og hvit pepper.
 • Smak: fyldig, myk, naturlig og fløyelsaktig tekstur. Vanilje toner, endelig å paranøtter og mandler. Kremete.

PRODUSENT: Polmos Zyrardow Distillery.

Polen.

DETALJER FOR BEHANDLING: destillert 4 ganger utelukkende fra rug korn Dankowski, vokser rug bare i et område av Polen. I sin produksjon er det brukt en avansert filtreringssystem basert på aktivert karbon og omvendt osmose. Den fremstilles uten noen tilsetningsstoffer og fortynnet i kildevann eksklusiv bruk av Belvedere Vodka. En ikke å ha tilsetningsstoffer, ikke gluten, sukker eller glyserin.

ALKOHOL: 40%.

Se mer
,

4 /5

SMAKS NOTATER:

- Vis: Belvedere Pure har en intens farge.
- Nese: Myk nesen av vanilje, lys rug smaken.
- Smak: Belvedere elbora i Polen, der vodka ble født over 500 år siden. Etter en eldgammel tradisjon Distillers gi lærere Belvedere uovertruffen kvalitet. Kremet munnfølelse.

Winery: Moët & Chandon
Se mer
,
Se mer

Andre produkter fra samme destilleri