Cîroc Apple

Cîroc (Vodka)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

296,07kr + 53,27kr Frakt (3 - 5 dager)

296,07kr/enhet

Frakt: Gourmet en casa TCM (Spain)

kr You will receive 0.37 points for each unit bought

Cîroc produserer Cîroc Apple (296,07kr), en vodka den kommer fra Frankrike som har 37.5º alkohol. 4 poeng av 5 er gitt til Cîroc Apple hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Cîroc Apple

Kategori:Vodka (Brennevin)
Produsent: Cîroc
Volum: 70cl Andre volumer
75cl og 1L
Alkoholvolum: 37.5
Land: Frankrike

Beskrivelse · Cîroc

Cîroc Apple

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: er lys og klar.
 • Lukt: Nesen er myk og crunchy grønt eple aromaer.
 • Smak: Ganen er frisk, silkeaktig, myk, saftig og sprø, fruktig grønt eple, vanilje og sitron sitrus innslag. Endelig fløyelsaktig.

PRODUSENT: Ciroc. Sin samling av vodka er karakterisert ved anvendelse av fine franske druer kastet fem destillasjoner som base, i motsetning til andre vodka som er laget av hvete eller andre kornsorter. De har rekke andre smaker Apple og tradisjonell Ciroc Vodka, som fransk Vanilje, Red Berry, Mango, ananas, kokos og Peach, inkludert sitt utvalg av begrensede utgaver som Ciroc Moschino, Sommer Vannmelon or White Grape.

LAND: Frankrike.

Detaljer om FORBEREDELSER: Den er produsert av druer strengt valgt fint franske og den beste kvaliteten. Hvite druer brukes hovedsakelig typer Mauzac Blanc og Ugni region Gaillac Blanc fra Cognac-regionen. For behandlingen er utført fem destillasjoner og brukt grønne epler og naturlige ingredienser som gir en snev av smaken. Omregnet til vindruer er destillert fire ganger i Coffey still. Sin femte og siste destillasjon utføres i tradisjonelle kobber potten. En slutten av destillasjonen alkoholinnholdet er meget høyt, slik at vann tilsettes for å nå 37,5 ° og fylt med en blanding av eple og andre naturlige varianter.

Alkoholinnhold: 37,5%

Cîroc

Kjøp BrennevinCîroc:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Cîroc Apple

Publisert klokka 09.29

4/5

Cîroc Apple

Apple Ciroc Vodka er en ultra-premium vodka laget ved hjelp av fem destillasjoner med grønne epler og andre naturlige ingredienser for å oppnå høy renhet vodka med en særegen elegant og fruktig smak. Den tilhører Ciroc, et fransk merke som ble grunnlagt av Jean-Sebastien Robicquet i 2003 og har et bredt spekter av vodka originale smaker. Hvis du har spørsmål når du kjøper Ciroc Vodka Apple, kontakt sommelieren av vårt online vinbutikk og vil råde deg uten forpliktelser.

Flere anmeldelser av Cîroc Apple

Anonym

Publisert klokka 04.37

4 /5

Ciroc Apple Vodka

stor
den beste

Publisert klokka 16.42

4 /5

NOTATER OM SPRITSMAKING:Farge: er lys og klar.Lukt: Nesen er myk og crunchy grønt eple aromaer.Smak: Ganen er frisk, silkeaktig, myk, saftig og sprø, fruktig grønt eple, vanilje og sitron sitrus innslag. Endelig fløyelsaktig.PRODUSENT: Ciroc. Sin samling av vodka er karakterisert ved anvendelse av fine franske druer kastet fem destillasjoner som base, i motsetning til andre vodka som er laget av hvete eller andre kornsorter. De har rekke andre smaker Apple og tradisjonell Ciroc Vodka, som fransk Vanilje, Red Berry, Mango, ananas, kokos og Peach, inkludert sitt utvalg av begrensede utgaver som Ciroc Moschino, Sommer Vannmelon or White Grape.LAND: Frankrike.Detaljer om FORBEREDELSER: Den er produsert av druer strengt valgt fint franske og den beste kvaliteten. Hvite druer brukes hovedsakelig typer Mauzac Blanc og Ugni region Gaillac Blanc fra Cognac-regionen. For behandlingen er utført fem destillasjoner og brukt grønne epler og naturlige ingredienser som gir en snev av smaken. Omregnet til vindruer er destillert fire ganger i Coffey still. Sin femte og siste destillasjon utføres i tradisjonelle kobber potten. En slutten av destillasjonen alkoholinnholdet er meget høyt, slik at vann tilsettes for å nå 37,5 ° og fylt med en blanding av eple og andre naturlige varianter.Alkoholinnhold: 37,5%

Publisert klokka 11.10

4 /5

Ciroc Vodka Apple er av fransk opprinnelse, produsert av druer Ugni Blanc og Mauzac Blanc. Apple Ciroc Vodka er en premium kvalitet vodka med eple smak. Ciroc Apple er destillert fem ganger for å få en vodka av høyeste renhet og er laget med grønne epler. Også de lagt bare naturlige ingredienser. Resultatet er en inspirerende balanse mellom vodka og saftig eple smak.
Det er en aromatisk drikke, kraftig og floral. Den har en helt annen smak til resten av vodka for å være den viktigste ingrediensen drue og ikke mais, rug eller poteter, som vanlig. Resultatet er en blanding av tørr og søte smaker.
Flasken er langstrakt, elegant og stilig. Her kan du se den nasjonale symbol (hane) og druen som det er gjort.
Sammenkobling:
Apple Ciroc Vodka kan nytes ganske enkelt blandet med is i en shaker og deretter vaske, og også kombinerer vakkert med Cranberry Juice Cocktail (tranebær juice) Ocean Spray. Drikken er også egner seg meget godt til å gi en spesiell profil til tradisjonelle cocktails som Apple Martini ciroc, blødning, Mimosa eller Sidra
Tasting Notes:

Vis: I lys krystall gaver lyse med bunnen av flasken grønt.
Nese: duftende bukett avgir et grønt eple.
Smak: Ganen har en frisk grønn eple smak fylt med et snev av modenhet og ende i delikat munn og skarpe.
Ciroc Vodka Alkohol Apple: 37, 5 grader

Publisert klokka 10.34

4 /5

Cîroc Apple i 70 cl flaske, premium vodka fransk opprinnelse impregnert med naturlig eplesmak som gir en litt søt smak godt balansert.

Publisert klokka 09.33

4 /5

Ciroc Apple Vodka

Den nyeste tillegg til P Diddy er Ciroc infused vodka rekkevidde, Ciroc Apple. Den er laget med sin Ultra-Premium Vodka, som er laget av druer i Cognac-regionen i Frankrike, og destillert fem ganger for glatthet. Ånden blir deretter fylt med en blanding av eple og andre naturlige smaker, noe som resulterer i en lusciously annen smak. Det som begynner som en sitron grønt eple smaken blir søt og moden med en jevn, skarp finish.
En veldig allsidig vodka infusjon som gir karakter til klassiske vodka cocktails. Prøv det i en appletini for en klassisk forfriskende cocktail.

Publisert klokka 03.50

4 /5

Cîroc Apple Vodka

Merke: ciroc | Land: Frankrike | Volum: Bottle (70 cl) | Skole Alkohol: 37. 5% / vol. | Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig

Publisert klokka 16.23

4 /5

Ciroc Pomme

Produkttype Vodka Bottle Container Container størrelse standard format Alkohol Nei Opprinnelsesland Frankrike

Publisert klokka 12.56

4 /5

Cîroc Apple Vodka

Ciroc Apple er veldig hyggelig Vodka fra Frankrike med et alkoholinnhold på 37. 5% Volum 0, 7 Liter

Publisert klokka 12.55

4 /5

Cîroc Apple Vodka

Avdekke omfanget Ciroc, smaksatt med eple utslipp naturlige ekstrakter! Ikke vent for å bestille din Apple Ciroc å kjøle priser!

Publisert klokka 14.23

4 /5

Ciroc Apple Vodka

Det nyeste tilskuddet til serien smaken, er grønt eple Ciroc laget av Ugni Blanc druer det beste av den franske Cognac-regionen. De fem ganger destillert Ultra Premium Vodka er tilført naturlig eple smak som resulterer i en mild litt søt smak og veldig godt balansert. Ideell for å drikke ryddig kjølt, på is eller eple martini.
Se flere anmeldelser av Cîroc Apple »

Summen av vurderinger

(12 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  12
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 12 kommentarer »