Frankrike

Cîroc Apple

70cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Vodka (Brennevin)
Produsent: Cîroc
Volum: 70cl Andre volumer
75cl og 1L
Alkoholvolum: 37.5
Land: Frankrike
Cîroc produserer Cîroc Apple (312,70kr), en vodka den kommer fra Frankrike som har 37.5º alkohol. 4 poeng av 5 er gitt til Cîroc Apple hos Drinks&Co.

Beskrivelse av Cîroc Apple

Cîroc Apple

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: er lys og klar.
 • Lukt: Nesen er myk og crunchy grønt eple aromaer.
 • Smak: Ganen er frisk, silkeaktig, myk, saftig og sprø, fruktig grønt eple, vanilje og sitron sitrus innslag. Endelig fløyelsaktig.

PRODUSENT: Ciroc. Sin samling av vodka er karakterisert ved anvendelse av fine franske druer kastet fem destillasjoner som base, i motsetning til andre vodka som er laget av hvete eller andre kornsorter. De har rekke andre smaker Apple og tradisjonell Ciroc Vodka, som fransk Vanilje, Red Berry, Mango, ananas, kokos og Peach, inkludert sitt utvalg av begrensede utgaver som Ciroc Moschino, Sommer Vannmelon or White Grape.

LAND: Frankrike.

Detaljer om FORBEREDELSER: Den er produsert av druer strengt valgt fint franske og den beste kvaliteten. Hvite druer brukes hovedsakelig typer Mauzac Blanc og Ugni region Gaillac Blanc fra Cognac-regionen. For behandlingen er utført fem destillasjoner og brukt grønne epler og naturlige ingredienser som gir en snev av smaken. Omregnet til vindruer er destillert fire ganger i Coffey still. Sin femte og siste destillasjon utføres i tradisjonelle kobber potten. En slutten av destillasjonen alkoholinnholdet er meget høyt, slik at vann tilsettes for å nå 37,5 ° og fylt med en blanding av eple og andre naturlige varianter.

Alkoholinnhold: 37,5%

Se mer

Reviews of Cîroc Apple

4

14 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  14
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Cîroc Apple:Vurdering Cîroc Apple:

4/5

stor
den beste
Se mer,

Ciroc Apple Vodka

4 /5

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: klar.
 • Lukt: aormas lyse grønt eple skarp.
 • Smak: saftig eple smaker. silkemyk finish.

PRODUSENT: Ciroc Vodka.

LAND: Frankrike.

Detaljer om FORBEREDELSER: destillert fem ganger for å sikre høy kvalitet. Det blir destillert mesterlig fylt med en særegen blanding av eple og andre naturlige smaker, noe som resulterer i en smaksopplevelse som er herlig annerledes og elegant glatt.

ALKOHOL: 37,5%

Se mer
,

4 /5

NOTATER OM SPRITSMAKING:Farge: er lys og klar.Lukt: Nesen er myk og crunchy grønt eple aromaer.Smak: Ganen er frisk, silkeaktig, myk, saftig og sprø, fruktig grønt eple, vanilje og sitron sitrus innslag. Endelig fløyelsaktig.PRODUSENT: Ciroc. Sin samling av vodka er karakterisert ved anvendelse av fine franske druer kastet fem destillasjoner som base, i motsetning til andre vodka som er laget av hvete eller andre kornsorter. De har rekke andre smaker Apple og tradisjonell Ciroc Vodka, som fransk Vanilje, Red Berry, Mango, ananas, kokos og Peach, inkludert sitt utvalg av begrensede utgaver som Ciroc Moschino, Sommer Vannmelon or White Grape.LAND: Frankrike.Detaljer om FORBEREDELSER: Den er produsert av druer strengt valgt fint franske og den beste kvaliteten. Hvite druer brukes hovedsakelig typer Mauzac Blanc og Ugni region Gaillac Blanc fra Cognac-regionen. For behandlingen er utført fem destillasjoner og brukt grønne epler og naturlige ingredienser som gir en snev av smaken. Omregnet til vindruer er destillert fire ganger i Coffey still. Sin femte og siste destillasjon utføres i tradisjonelle kobber potten. En slutten av destillasjonen alkoholinnholdet er meget høyt, slik at vann tilsettes for å nå 37,5 ° og fylt med en blanding av eple og andre naturlige varianter.Alkoholinnhold: 37,5%
Se mer
,
Se mer

Andre produkter fra samme vingård