Frankrike

Cîroc Coconut

70cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Vodka (Brennevin)
Produsent: Cîroc
Volum: 70cl Andre volumer
1L, 1.75L og 75cl
Alkoholvolum: 37.5
Land: Frankrike
Cîroc er produsenten av Cîroc Coconut (293,82kr), en vodka fra Frankrike med et alkoholnivå på 37.5º. Brukerene avDrinks&Co har gitt Cîroc Coconut 4 poeng av 5.

Beskrivelse av Cîroc Coconut

Cîroc Coconut

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: Dette er en gjennomsiktig ånd.
 • Aroma: Den har en behagelig duft av kokos, mango, vanilje og litt krydret notat.
 • Smak: Dette er en veldig kremaktig, silkeaktig vodka og søt på ganen, viser smaker av tropisk frukt, mango, vanilje, kokos og søte krydder. Finishen er lang, glatt, fruktig og krydret ettersmak blader.

PRODUSENT: Diageo er en produsent av alkoholholdige drikkevarer verdenskjente, med en imponerende samling av brennevin og øl merkevarer. Selskapet ble stiftet i 1997 og er synonymt med premium brennevin i dag.

LAND: Frankrike

DETALJER FOR BEHANDLING: Cîroc Coconut blir fremstilt ved destillasjon, ved hjelp av som gjæret drueproduksjonen materiale. Druene som brukes er Mauzac Blanc fra Gaillac regionen i Frankrike og Ugni Blanc fra Cognac-regionen. Begge er høstet frosset. Druene er gjæret separat og deretter kaldt, destillert 5 ganger. Først til annen for Ugni Blanc skje i stillbilder rustfritt stål kolonne og Mauzac Blanc kontinuerlig kobber fortsatt. Etter at de fire separate destillasjonene destillater blandes, 95% Ugni Blanc og 5% Mauzac Blanc, og destilleres i en tradisjonell kobber potten stil Armagnac ennå. Vodka blir deretter impregnert med duft av kokos.

ALKOHOL: 37,5%

Se mer

Reviews of Cîroc Coconut

4

15 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  15
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Cîroc Coconut:Vurdering Cîroc Coconut:

4 /5

Ciroc Vodka ciroc Coconut Coconut Vodka er en vodka laget i Frankrike. Å være en av de mest sofistikerte i verden vodka, er Ciroc Coconut Vodka en av de få vodka laget kun med druer. For vodka produksjonsprosesser Ciroc Coconut maserasjon, ferementacion og almacenamentos utført ved lave temperaturer. Videre blir den utsatt for fem destillasjonsprosesser. Coconut Ciroc Premium Vodka mykere. Det er perfekt for cocktails. CATAVista MERKNADER: Coconut Ciroc Vodka presenterer en intens farge. Nese: fersk kokos med et hint av vanilje. Smak: Inneholder kokos kremet søt smak med et hint av tropisk frukt. silkemyk finish. Den har en eksamen 37, 5%. Hvis du har spørsmål når du skal kjøpe Vodka Ciroc Coconut, vennligst kontakt vår vinkelner og gi deg råd uten forpliktelser
Se mer
,

4 /5

Vodka Ciroc Coconut er av fransk opprinnelse, produsert av druer Ugni Blanc og Mauzac Blanc. Coconut Ciroc Vodka er en premium kvalitet vodka smaksatt kokos. Ciroc Coconut er destillert fem ganger for å få en vodka av høyeste renhet og er laget med kokos. Videre bare naturlige ingredienser tilsettes. Resultatet er en inspirerende balanse mellom søt kokos og andre tropiske frukter.
Det er en aromatisk, floral kraftig og drikke. Den har en helt annen smak til resten av vodka for å være den viktigste ingrediensen drue og ikke mais, rug eller poteter, som vanlig. Resultatet er en blanding av tørre og søte smaker.
Flasken er langstrakt, elegant og stilig. Her kan du se den nasjonale symbol (hane) og druen som det er gjort.
Sammenkobling:
Coconut Ciroc Vodka er perfekt for å forberede cocktails. Det anbefales å drikke avkjølt.
Tasting Notes:

View: På bakgrunn krystall presenterer lyse.
Nese: duftende bukett avgir en kokosnøtt.
Smak: På ganen dominerer smaken av kokos og andre tropiske frukter. Endelig søt touch.
Ciroc Vodka Alkohol Coconut: 37, 5 grader
Se mer
,

4 /5

Cîroc Coconut i 70 cl flaske, premium vodka destillert fra fransk opprinnelse 5 ganger, med en svak smak av kokos og tropiske frukter.
Se mer
,
Se mer

Andre produkter fra samme vingård