Frankrike

Cîroc Pineapple

70cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Vodka (Brennevin)
Produsent: Cîroc
Volum: 70cl Andre volumer
75cl og 1L
Alkoholvolum: 37.5
Land: Frankrike
Cîroc Pineapple (289,10kr), en vodka fra destilleriet Cîroc fra Frankrike den har et alkoholinnhold på 37.5º. Her hos Drinks&Co har Cîroc Pineapple motatt 4 poeng av 5.

Beskrivelse av Cîroc Pineapple

Cîroc Pineapple

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: skarp, klar og forfriskende syn.
 • Aroma: Saftig og moden nese av tropisk sommerferie, fersk ananas med vanilje notat.
 • Smak: Subtle, delikat, frisk og naturlig. Full og kremet på ganen, smaker av knust ananas med vanilje notater er virkelig deilig, men på ingen måte falsk eller parfymert. tropiske smaker med en lang finish, fruktig, myk som silke.

PRODUSENT: Ciroc, produsert og distribuert av den multinasjonale produsent av alkoholholdige drikkevarer Diageo i Storbritannia. I 2007, Sean 'Diddy' Combs inngått et selskap i lik andel til Diageo, som driver markedsføring og profilering av Ciroc. Cîroc Pineapple var det femte i sin serie av premium vodka infundert frukt.

LAND: Frankrike

DETALJER FOR PRODUKSJON: Selv om folk flest er vant til vodka er laget av korn eller poteter, Cîroc Pineapple er laget av høy kvalitet druer dyrket i Distillerie av Chevanceaux i regionen franske Bordeaux. Væsken underkastes en overraskende fem distillations, inntil en fab mykhet nås før infusjon med knust ananas essens naturlig. Sett ditt sinn, kropp og ånd i en stemning øya ved å opprette et tropisk preg på en rekke cocktails som en ananas Mojito, en spritz ananas Pina Colada eller ekstra myk og velsmakende. Som vodka Cîroc Pineapple er basert på druer, men blander også godt med andre produkter fra druer, men det er deilig nok til å være beruset bare ved injeksjon eller drikke.

ALKOHOL: 37,5%

Se mer

Reviews of Cîroc Pineapple

4

10 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  10
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Cîroc Pineapple:Vurdering Cîroc Pineapple:

4 /5

Ciroc Vodka Ananas 0, er 7L ananas ciroc Vodka en vodka laget i Frankrike. Å være en av de mest sofistikerte i verden vodka, er Ciroc Vodka Pineapple en av de få vodka laget kun med druer. For fremstilling av vodka Ciroc ananas bløtlegging prosesser, og almacenamentos ferementacion utføres ved lave temperaturer. Videre blir den utsatt for fem destillasjonsprosesser. CATANariz MERKNADER: tropisk frukt, piñaSabor: ananas, vainillaPosee en rangering av 37, 5% Hvis du har spørsmål når du kjøper Ciroc Vodka ananas, vennligst kontakt vår vinkelner og gi deg råd uten forpliktelser
Se mer
,

4 /5

Ciroc Vodka Ananas er av fransk opprinnelse, produsert av druer Ugni Blanc og Mauzac Blanc. Ciroc Ananas har en saftig og saftig ananas smak med et hint av vanilje. Ananas ciroc er en ultra-premium smaksatt vodka impregnert naturlige essenser ananas og andre smaker som gir en rik opplevelse.
Det er en aromatisk drikke, kraftig og floral. Den har en helt annen smak til resten av vodka for å være den viktigste ingrediensen drue og ikke mais, rug eller poteter, som vanlig. Resultatet er en blanding av tørr og søte smaker.
Til fremstilling av vodka Ciroc ananas prosesser maserasjon, gjæring og lagring utføres ved lave temperaturer. Videre blir den utsatt for fem destillasjonsprosesser.
Flasken er langstrakt, elegant og stilig. Her kan du se den nasjonale symbol (hane) og druen som det er gjort.
Sammenkobling:
Allsidigheten til denne smaken tillater et bredt spekter av kreative cocktails, enten blandet med sitron-lime soda, appelsinjuice eller ananasjuice.
Tasting Notes:

Vis: I lys krystall presenterer lyse, med en gul flaske på sin base.
Nese: Nesen er presentert med en duft av fersk kuttet ananas og tropiske frukter.
Smak: På ganen dominerte ananas smak med subtile toner av vanilje. glatt og silkemyk finish.
Alkohol Vodka Ciroc Ananas: 37, 5 grader
Se mer
,

4 /5

Valgt av verdens beste BartendersCiroc Ananas er laget av de fineste Ugni Blanc druer fra den franske Cognac-regionen, og er opphøyet! De fem ganger destillert Ultra Premium Vodka er infused med den naturlige smaken av ananas som resulterer i en godt balansert glatt ennå mildt søt smak. Ideell for drikking kjølt ryddig eller over isen.
Se mer
,

Andre produkter fra samme vingård