Cîroc Pineapple

Cîroc (Vodka)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

268,51kr + 52,20kr Frakt (24t - 3 dager)

268,51kr/enhet

Frakt: Topdrinks (Spain)

kr You will receive 0.33 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har ekstra utsendelsestid på 24 timer.

Cîroc Pineapple (268,51kr), en vodka fra destilleriet Cîroc fra Frankrike den har et alkoholinnhold på 37.5º. Her hos Drinks&Co har Cîroc Pineapple motatt 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Cîroc Pineapple

Kategori:Vodka (Brennevin)
Produsent: Cîroc
Volum: 70cl Andre volumer
75cl og 1L
Alkoholvolum: 37.5
Land: Frankrike

Beskrivelse · Cîroc

Cîroc Pineapple

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: skarp, klar og forfriskende syn.
 • Aroma: Saftig og moden nese av tropisk sommerferie, fersk ananas med vanilje notat.
 • Smak: Subtle, delikat, frisk og naturlig. Full og kremet på ganen, smaker av knust ananas med vanilje notater er virkelig deilig, men på ingen måte falsk eller parfymert. tropiske smaker med en lang finish, fruktig, myk som silke.

PRODUSENT: Ciroc, produsert og distribuert av den multinasjonale produsent av alkoholholdige drikkevarer Diageo i Storbritannia. I 2007, Sean 'Diddy' Combs inngått et selskap i lik andel til Diageo, som driver markedsføring og profilering av Ciroc. Cîroc Pineapple var det femte i sin serie av premium vodka infundert frukt.

LAND: Frankrike

DETALJER FOR PRODUKSJON: Selv om folk flest er vant til vodka er laget av korn eller poteter, Cîroc Pineapple er laget av høy kvalitet druer dyrket i Distillerie av Chevanceaux i regionen franske Bordeaux. Væsken underkastes en overraskende fem distillations, inntil en fab mykhet nås før infusjon med knust ananas essens naturlig. Sett ditt sinn, kropp og ånd i en stemning øya ved å opprette et tropisk preg på en rekke cocktails som en ananas Mojito, en spritz ananas Pina Colada eller ekstra myk og velsmakende. Som vodka Cîroc Pineapple er basert på druer, men blander også godt med andre produkter fra druer, men det er deilig nok til å være beruset bare ved injeksjon eller drikke.

ALKOHOL: 37,5%

Cîroc

Kjøp BrennevinCîroc:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Cîroc Pineapple

Publisert klokka 09.29

4/5

Cîroc Pineapple

Ciroc Vodka Ananas 0, er 7L ananas ciroc Vodka en vodka laget i Frankrike. Å være en av de mest sofistikerte i verden vodka, er Ciroc Vodka Pineapple en av de få vodka laget kun med druer. For fremstilling av vodka Ciroc ananas bløtlegging prosesser, og almacenamentos ferementacion utføres ved lave temperaturer. Videre blir den utsatt for fem destillasjonsprosesser. CATANariz MERKNADER: tropisk frukt, piñaSabor: ananas, vainillaPosee en rangering av 37, 5% Hvis du har spørsmål når du kjøper Ciroc Vodka ananas, vennligst kontakt vår vinkelner og gi deg råd uten forpliktelser

Flere anmeldelser av Cîroc Pineapple

Publisert klokka 10.59

4 /5

Ciroc Vodka Ananas er av fransk opprinnelse, produsert av druer Ugni Blanc og Mauzac Blanc. Ciroc Ananas har en saftig og saftig ananas smak med et hint av vanilje. Ananas ciroc er en ultra-premium smaksatt vodka impregnert naturlige essenser ananas og andre smaker som gir en rik opplevelse.
Det er en aromatisk drikke, kraftig og floral. Den har en helt annen smak til resten av vodka for å være den viktigste ingrediensen drue og ikke mais, rug eller poteter, som vanlig. Resultatet er en blanding av tørr og søte smaker.
Til fremstilling av vodka Ciroc ananas prosesser maserasjon, gjæring og lagring utføres ved lave temperaturer. Videre blir den utsatt for fem destillasjonsprosesser.
Flasken er langstrakt, elegant og stilig. Her kan du se den nasjonale symbol (hane) og druen som det er gjort.
Sammenkobling:
Allsidigheten til denne smaken tillater et bredt spekter av kreative cocktails, enten blandet med sitron-lime soda, appelsinjuice eller ananasjuice.
Tasting Notes:

Vis: I lys krystall presenterer lyse, med en gul flaske på sin base.
Nese: Nesen er presentert med en duft av fersk kuttet ananas og tropiske frukter.
Smak: På ganen dominerte ananas smak med subtile toner av vanilje. glatt og silkemyk finish.
Alkohol Vodka Ciroc Ananas: 37, 5 grader

Publisert klokka 12.41

4 /5

Valgt av verdens beste BartendersCiroc Ananas er laget av de fineste Ugni Blanc druer fra den franske Cognac-regionen, og er opphøyet! De fem ganger destillert Ultra Premium Vodka er infused med den naturlige smaken av ananas som resulterer i en godt balansert glatt ennå mildt søt smak. Ideell for drikking kjølt ryddig eller over isen.

Publisert klokka 10.34

4 /5

Cîroc Pineapple i 70 cl flaske, premium vodka fransk opprinnelse impregnert med den naturlige smaken av ananas gir en litt søt smak godt balansert.

Publisert klokka 09.33

4 /5

Ciroc Pineapple Vodka

CÎROC® Ananas er den femte og mest etterlengtede smaken-tilført Sorte fra skaperne av CÎROC® Ultra-Premium Vodka. Destillert fem ganger for å sikre høy kvalitet, er ånden mesterlig fylt med en særegen blanding av ananas og andre naturlige smaker, noe som resulterer i en smaksopplevelse som er lusciously annerledes og elegant glatt.

Publisert klokka 03.50

4 /5

Cîroc Pineapple Vodka

Merke: ciroc | Land: Frankrike | Volum: Bottle (70 cl) | Skole Alkohol: 37. 5% / vol. | Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig

Publisert klokka 03.44

4 /5

Cîroc Pineapple Vodka

Alkohol: 37, 5
Land: Frankrike
Innhold: 0, 70 l
Fra Sør-Frankrike, prestisjefylte hvite druer gi liv til denne fargeløse vodka, krystallklart, med sitrus og blomster notater, urter, vanilje og hvit pepper. Litt søt og myk på ganen, har det en lang finish, frisk og ren.

Publisert klokka 12.56

4 /5

Cîroc Pineapple Vodka

Ciroc Ananas er veldig hyggelig Vodka fra Frankrike med et alkoholinnhold på 37. 5% Volume 0,7 Liter

Publisert klokka 12.55

4 /5

Cîroc Pineapple Vodka

Bestill Ciroc Vodka ananas, en type flavored vodka laget i Frankrike.

Publisert klokka 12.16

4 /5

Ciroc Vodka Pineapple

Ciroc Ananas er den femte og mest etterlengtede smaken i P. Diddy er ciroc rekkevidde. Den er laget med sin Ultra-Premium Vodka, som er laget av druer i Cognac-regionen i Frankrike, og destillert fem ganger for glatthet. Ånden blir så fylt med en blanding av ananas og andre naturlige smaker, noe som resulterer i en lusciously annen smak. Ciroc Ananas er utrolig allsidig åpner for maksimal cocktail kreativitet. Det er flott med miksere og juice, og du kan forestille combo av ciroc ananas med ciroc Coconut? Piña Colada i et skudd! Imponerende med kokos krem ​​og knust is også. Best servert på en tropisk øy. Ciroc Pineapple har aromaer av fersk knust ananas og andre tropiske frukter. Den har en saftig ananas smak med et hint av vanilje, og er silkemyk. Les blogginnlegget om kjendis godkjent drikke >>

Summen av vurderinger

(10 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  10
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 10 kommentarer »