Cîroc Red Berry

Cîroc (Vodka)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

268,51kr + 52,20kr Frakt (24t - 3 dager)

268,51kr/enhet

Frakt: Topdrinks (Spain)

kr You will receive 0.33 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har ekstra utsendelsestid på 24 timer.

Cîroc tilbyr oss Cîroc Red Berry (268,51kr), en vodka laget i Frankrike den har et alkoholnivå på 37.5º. 4,1 poeng av 5 gjennomsnittskarakteren som forbrukerene til Drinks&Co har gitt Cîroc Red Berry.

Spesifikasjoner · Cîroc Red Berry

Kategori:Vodka (Brennevin)
Produsent: Cîroc
Volum: 70cl Andre volumer
1L
Alkoholvolum: 37.5
Land: Frankrike
Antall Destillasjoner: 5 Destillasjoner

Beskrivelse · Cîroc

Cîroc Red Berry

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Ciroc Vodka Red Berry er gjennomsiktig
 • Lukt: rik duft av bær
 • Smak: Fruktig infusjonen naturlige smaker av friske jordbær og villbringebær.

FORBEREDELSER: Destillert fem ganger for å sikre høy kvalitet, er ånden deretter blandet med en naturlig bringebær og jordbær.

PRODUSENT: Cîroc

ALKOHOL: 37.5%

Cîroc

Kjøp BrennevinCîroc:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Cîroc Red Berry

Publisert klokka 09.29

4/5

Cîroc Red Berry

Vodka Ciroc Red Berry 0, er 7L Ciroc Red Berry Vodka en vodka laget i Frankrike. Å være en av de mest sofistikerte i verden vodka, er Ciroc Red Berry Vodka en av de få vodka laget kun med druer. For utarbeidelse av Vodka Ciroc Red Berry maserasjon prosesser, ferementacion og almacenamentos utført ved lave temperaturer. Videre blir den utsatt for fem destillasjonsprosesser. MERKNADER CATAVista: er transparenteNariz: rik duft av bær Smak: infusjon av friske jordbær og smaker av frisk bringebær salvajePosee en rangering av 37, 5% Hvis du er i tvil når du kjøper Vodka Ciroc Red Berry, vennligst kontakt vår vinkelner og vil gi deg råd uten forpliktelser

Flere anmeldelser av Cîroc Red Berry

Publisert klokka 16.42

5 /5

Vodka Ciroc Red Berry

En veldig fruktig og merket aroma av jordbær og bringebær gjør det utrolig unik.

Publisert klokka 10.59

4 /5

Vodka Ciroc Red Berry er av fransk opprinnelse, produsert av druer Ugni Blanc og Mauzac Blanc. Ciroc Red Berry Vodka er en premium kvalitet vodka smaksatt røde bær. Ciroc Red Berry er destillert fem ganger for å få en vodka av høyeste renhet og er laget med ulike frukter, blant annet jordbær og bringebær. I tillegg er det egnet for cøliakere, ikke inneholder gluten. Dette er en av de første smakstilsatt vodka som skapte Ciroc merke, grunnlagt i 2003.
Det er en aromatisk, floral kraftig og drikke. Den har en helt annen smak til resten av vodka for å være den viktigste ingrediensen drue og ikke mais, rug eller poteter, som vanlig. Resultatet er en blanding av tørre og søte smaker.
Flasken er langstrakt, elegant og stilig. Her kan du se den nasjonale symbol (hane) og druen som det er gjort.
Sammenkobling:
Circus Red Berry Vodka er perfekt for å forberede cocktails, som deilig Ciroc Cosmo, en versjon av den populære Cosmopolitan.
Tasting Notes:

Vis: I lys krystall presenterer lyse med rødlig flaske på sin base.
Nese: duftende bukett avgir en skog frukt med søte toner av syltetøy.
Smak: På ganen dominerende smak juice saftige og modne røde bær. Endelig søt touch.
Ciroc Vodka Alkohol Red Berry: 37, 5 grader

Publisert klokka 12.41

4 /5

Valgt av verdens beste BartendersThe etterlengtede Ciroc Red Berry har endelig treffer Storbritannia. Denne gangen Mr Diddy bestemte seg for å sette sin ultra glatt drue vodka med vanedannende friskhet av røde bær, for å skape en vodka med en intens fulle smaken.

Publisert klokka 10.34

4 /5

Cîroc Red Berry i 70 cl flaske, premium vodka fransk opprinnelse impregnert med den naturlige smaken av røde frukter som bringer en litt søt smak godt balansert.

Publisert klokka 09.33

4 /5

Ciroc Red Berry Vodka

Den etterlengtede Ciroc Red Berry har endelig treffer Storbritannia. Denne gangen Mr Diddy bestemte seg for å sette sin ultra glatt drue vodka med vanedannende friskhet av røde bær, for å skape en vodka med en intens fulle smaken.

Publisert klokka 03.50

4 /5

Cîroc Red Berry Vodka

Merke: ciroc | Land: Frankrike | Volum: Bottle (70 cl) | Skole Alkohol: 37. 5% / vol. | Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig

Publisert klokka 03.44

4 /5

Ciroc Berry

Alkohol: 37, 5
Land: Frankrike
Innhold: 0, 70 l
Fra Sør-Frankrike, prestisjefylte hvite druer gi liv til denne fargeløse vodka, krystallklart, med sitrus og blomster notater, urter, vanilje og hvit pepper. Litt søt og myk på ganen, har det en lang finish, frisk og ren.

Publisert klokka 13.23

4 /5

Cîroc Berry

I motsetning til de fleste vodka, som er laget av korn, er ciroc Ultra-Premium Vodka gluten-fri og destillert fra fine franske druer, en prosess som er inspirert av over et århundre med vin-kompetanse og håndverk. Det er den fine franske druer og den femte destillasjon på historiske Distillerie de Chevanceaux i Sør-Frankrike som gir ciroc en særegen smak med en usedvanlig frisk, sitrus smak. Den ciroc Ultra-Premium Vodka destillasjon prosess sikrer best mulig smak. Mens alle Vodka er destillert, er ciroc destillert fem ganger. Fine franske druer er spesielt utvalgt for høsting og gjort til en vin. Vinen er destillert fire ganger i Coffey still. I den femte destillasjon, er ciroc virkelig skapt i en tradisjonell, skreddersydd kobber potten fortsatt på historisk Distillerie de Chevanceaux i Sør-Frankrike.

Publisert klokka 12.56

4 /5

Cîroc Red Berry Vodka

Ciroc Red Berry er veldig hyggelig Vodka fra Frankrike med et alkoholinnhold på 37. 5% Volume 0,7 Liter

Publisert klokka 10.59

4 /5

Cîroc Red Berry Vodka

Cîroc Red Berry Vodka er en fransk Ultra Premium vodka destillert fem ganger for å sikre førsteklasses kvalitet. Dette destillatet er blandet med smaker av røde bær og tropiske frukter, noe som resulterer i en rik, myk smak annerledes. Tasting notater av Cîroc Red Berry VodkaCîroc Red Berry Vodka har aromaer av røde frukter med hint av syltetøy. Smaken av modne røde frukter.
Se flere anmeldelser av Cîroc Red Berry »

Summen av vurderinger

(17 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  16
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.1/5

Basert på 17 kommentarer »