Frankrike

Cîroc Summer Colada

70cl Volume

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Vodka (Brennevin)
Produsent: Cîroc
Volum: 70cl
Alkoholvolum: 37.5
Land: Frankrike
Type Vodka: Flavored
Cîroc fremstiller Cîroc Summer Colada (447,81kr), en vodka av typen flavored den kommer fra Frankrike inneholder alkoholnivå på 37.5º. 4 poeng av 5 gjennomsnittskarakteren som forbrukerene til Drinks&Co har gitt Cîroc Summer Colada.

Description of Cîroc Summer Colada

Cîroc Summer Colada

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: Cîroc Summer Colada har en lys, klar, gjennomsiktig utseende, typisk for vodka.
 • Aroma: Lukten er tropisk og frisk, lastet med noter av ananas og et snev av kokos krem.
 • Smak: Søt og tropisk igjen på ganen, med sjarmen til smaker av ananas og kremet kokos utvikle seg i munnen. Finishen er lang og glatt.

PRODUSENT: Ciroc.

LAND: Frankrike.

DETALJER FOR FREMSTILLING: I motsetning til alle andre vodka, har gutter ciroc perfeksjonert teknikken for fremstilling av vodka fra druer som er blitt omhyggelig samlet mens den ble frosset, og deretter underkastet en prosess med meget omhyggelig destillasjon under anvendelse av kun naturlige ingredienser og smaker. Vin ekstrahert fra druer destilleres totalt fem ganger, fire av de tradisjonelle stillbilder og den femte kolonnen blir utført i en tradisjonell kobber digel, spesielt gjort enda. Dette er den siste destillasjon virkelig gir kvaliteten på renhet og høy kvalitet på denne ånden. Fra en region som produserer noen av de beste vinene i verden, er dette vodka resultatet av frukt og århundrer av erfaring i kunsten vinproduksjon mest utsøkte. Fantastisk på fjellet, eller som en del av din favoritt sommer cocktail.

ALKOHOL: 37,5%

Se mer

Reviews of Cîroc Summer Colada

4

9 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  9
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Cîroc Summer Colada:Vurdering Cîroc Summer Colada:

4 /5

- Ciroc sommeren Colada starter med Ciroc Ultra Premium Vodka, den første vodka som noen gang er produsert fra fine franske druer.
- Destillert fem ganger for å sikre høy kvalitet, det er så fylt med den delikate naturlige smaker av fersk, knust ananas og kokos hovedsak å skape en forfriskende deilig tropisk smak.
Se mer
,

Ciroc Summer Colada

4 /5

NOTATER OM SPRITSMAKING:Farge: Cîroc Summer Colada har en lys, klar, gjennomsiktig utseende, typisk for vodka.Aroma: Lukten er tropisk og frisk, lastet med noter av ananas og et snev av kokos krem.Smak: Søt og tropisk igjen på ganen, med sjarmen til smaker av ananas og kremet kokos utvikle seg i munnen. Finishen er lang og glatt.PRODUSENT: Ciroc.LAND: Frankrike.DETALJER FOR FREMSTILLING: I motsetning til alle andre vodka, har gutter ciroc perfeksjonert teknikken for fremstilling av vodka fra druer som er blitt omhyggelig samlet mens den ble frosset, og deretter underkastet en prosess med meget omhyggelig destillasjon under anvendelse av kun naturlige ingredienser og smaker. Vin ekstrahert fra druer destilleres totalt fem ganger, fire av de tradisjonelle stillbilder og den femte kolonnen blir utført i en tradisjonell kobber digel, spesielt gjort enda. Dette er den siste destillasjon virkelig gir kvaliteten på renhet og høy kvalitet på denne ånden. Fra en region som produserer noen av de beste vinene i verden, er dette vodka resultatet av frukt og århundrer av erfaring i kunsten vinproduksjon mest utsøkte. Fantastisk på fjellet, eller som en del av din favoritt sommer cocktail.ALKOHOL: 37,5%
Se mer
,

4 /5

Se mer
,

Uavseelig ved enhver anledning