VT Castilla y León

Quintaluna 2018

75cl Volume

RP92Parker

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2018
Betegnelse:VT Castilla y León (Castilla y León, Spania)
Vinprodusent: Ossian Vides y Vinos
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Verdejo
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 14
Ossian Vides y Vinos tilbyr Quintaluna 2018 (135,70kr), en hvitvin fremstilt i distriktet VT Castilla y León består av druetype verdejo fra 2018 med et alkoholinnhold på 14º. Man får en bedre smaksopplevelse av Quintaluna 2018 sammen med røkt og myk ost. Ifølge kundene til Drinks&Co, har hvitvin blitt ratet til 4 av 5 poeng den har også oppnådd følgende poeng: robert parker-poeng: 92.

Beskrivelse av Quintaluna 2018

Quintaluna 2018 (Verdejo)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: har en vakker blek gul farge, medium farge med grønn fargetoner. Denne vinen er ren, ryddig og lyse.
 • Nese: brede og intense aromaer, hovedsakelig hvite blomster som gir friskhet. hvite frukter som pærer, epler, søt melon notater. sitrus noter av sitron, friske urter.
 • Munn: Gane er frisk og ren. Naturligvis utmerket fruktig syrlighet og søte smaker. inkluderende og vedvarende finish.

BENEVNELSE: VT Castilla-Leon.

VINGÅRD: Ossian.

DRUER: 100% Verdejo.

ALDRING: 2 måneder i rustfrie tanker, aviser fjernet.

VINPRODUKSJON: manuell høsting og transporteres i kasser 20 kg til vingård, kald oppbløting, druer og deretter presset i en pneumatisk presse og saften som oppnås plassert for å gjære i store tanker av rustfritt stål med temperaturkontroll.

SAMMENKOBLING: du kan smake akkurat som en forrett, servert med ost myk pasta, salatdressinger kompleks, tjene med sushi eller tempura.

TEMPERATUR: 9-10 ° C

ALKOHOL: 13%

Se mer

Points

RP92Parker

Reviews of Quintaluna 2018

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Quintaluna 2018:Vurdering Quintaluna 2018:

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: har en vakker blek gul farge, medium farge med grønn fargetoner. Denne vinen er ren, ryddig og lyse.Nese: brede og intense aromaer, hovedsakelig hvite blomster som gir friskhet. hvite frukter som pærer, epler, søt melon notater. sitrus noter av sitron, friske urter.Munn: Gane er frisk og ren. Naturligvis utmerket fruktig syrlighet og søte smaker. inkluderende og vedvarende finish.BENEVNELSE: VT Castilla-Leon.VINGÅRD: Ossian.DRUER: 100% Verdejo.ALDRING: 2 måneder i rustfrie tanker, aviser fjernet.VINPRODUKSJON: manuell høsting og transporteres i kasser 20 kg til vingård, kald oppbløting, druer og deretter presset i en pneumatisk presse og saften som oppnås plassert for å gjære i store tanker av rustfritt stål med temperaturkontroll.SAMMENKOBLING: du kan smake akkurat som en forrett, servert med ost myk pasta, salatdressinger kompleks, tjene med sushi eller tempura.TEMPERATUR: 9-10 ° CALKOHOL: 13%
Se mer
,