Skottland

Aberlour 18 Years 50cl

50cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: Aberlour Distillery
Volum: 50cl Andre volumer
Alkoholvolum: 43
Land: Skottland
Type Whiskey: Single Malt
Aberlour Distillery er fremstilleren av Aberlour 18 Years 50cl (742,22kr), en whisky av typen Single Malt laget i Skottland den har et alkoholnivå på 43º. 4 poeng av 5 er gitt til Aberlour 18 Years 50cl hos Drinks&Co.

Beskrivelse av Aberlour 18 Years 50cl

Aberlour 18 Years 50cl

SMAKS NOTATER AV Aberlour 18 Years 50cl :

 • Farge: mørk karamell.
 • Lukt: Kremet og hyggelig, som vaniljeis når den smelter. Fruktig og søt og karakteristisk lukt av honning.
 • Smak: Epler og modne, søte og intense appelsiner. Den har moderat innslag av sherry, sultanas og vanilje.

PRODUSENT: Abelour.

LAND: Skottland.

PRODUKSJONS DETALJER: Det er en drink som må modnet i 18 år for sine ingredienser er blandet og blandet riktig og harmonisk. På grunn av denne prosessen og sultanas, får whiskyen sin karakteristiske toner av alderen sherry. Det inneholder ikke kunstige farger fordi produksjonen er tradisjonelle.

ALKOHOL 43%

Se mer

The Producer

Aberlour Distillery

Aberlour Distillery

Aberlour er et gammelt sted, samt en vakker en. For lenge siden, en druide samfunnet levde i dalen. Vann og eiketrær var viktig å druidene kultur; og et eiketre har alltid vært vist i bildet på Aberlour etiketten.

More about the Winery

Awards

2018 Double Gold Medal - San Francisco World Spirits Competition2013 Silver Medal - Outstanding, International Wine & Spirit Competition

Reviews of Aberlour 18 Years 50cl

4

5 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  5
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Aberlour 18 Years 50cl:Vurdering Aberlour 18 Years 50cl:

4 /5

Gitt syn er presentert med en gyllen gul farge med hint av rubinrød
Nese Nesen er rik og kompleks, med noter av karamell og karamell kombinere med moden fersken og bitter appelsin
Mouth I munnen har innledende tonene av myk aprikos krem ​​motvirket av eik smaker og gamle skinn med et snev av honning.
Se mer
,

Aberlour 18 Años 50cl

4 /5

Whisky Aberlour 18 år.
Single Malt Aberlour 18 feirer over 125 års kompetanse og fortreffelighet siden etableringen i 2008 av Master Distiller av Aberlour, Douglas Cruickshank.
Aberlour er kjent for sin fine balanse mellom natur, eleganse og kompleksitet, spesielt 18 år er en perfekt uttrykk intens malt med en rik struktur utvikler krem, fersken og tørket aprikos offset av noter av sjokolade og appelsinskall. Hyllet og hyggelig smaker, myk og svært lang finish er i stand til å tilfredsstille de mest krevende entusiaster.
Whisky full av kunnskap, Aberlour 18 derfor logisk tildelt gullmedaljen IWSP 2011 (International Wine and Spirit Competition).

Levering kostnad fra € 7 50 & Gratis levering fra 120 €
Se mer
,

Aberlour 18 Ans 50cl

4 /5

Aberlour 18 Years Old er en single malt whisky rik og kompleks. Opprinnelig fra Speyside i Skottland, er dette destillatet overfor, i utgangspunktet bare på det franske markedet. Siden 2008 har han gjort sin inntreden i Italia, nå hjemme hos scotch kvalitet whisky entusiaster. Det er en whisky med en krydret og fascinerende karakter. Den slynger på noter av vanilje, karamell og krem, med en moden gul frukt bakgrunn. Sjokolade og rosiner er hovedpersonene i ganen, hvor solid og kjekk strukturen i denne Whisky vet erobre selv de mest kresne ganer. Ved avslutningen av en elegant middag.
Se mer
,

Aberlour 18 Anni Highland Single Malt 50cl

Andre produkter fra samme vingård