Chivas Regal 12 Years

Chivas Brothers (Whisky)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

228,16kr + 52,20kr Frakt (48t - 4 dager)

228,16kr/enhet

Frakt: Topdrinks (Spain)

kr You will receive 0.28 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har ekstra utsendelsestid på 24 timer.

You will like to know that...

Spesifikasjoner · Chivas Regal 12 Years

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: Chivas Brothers
Volum: 70cl
Alkoholvolum: 40
Priser: 2015 Gold Medal - The Scotch Whisky Masters
2015 Gold Medal - International wine & Spirit Competition
2016 Gold Medal - The Asian Spirits Masters
Land: Skottland
Type Whiskey: Blended
Type: Skotsk Whisky

Beskrivelse · Chivas Brothers

Chivas Regal 12 Years

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: Denne drinken har en farge av honning og innbydende varme gull.
 • Aroma: Hoved duften av denne whiskyen er vanilje og eik krydder. sekundære aromaer av planter som sitron, karamell, solbær og banan å legge smaken profil.
 • Smak: Denne whiskyen er kremet i munnen. Creaminess er delvis på grunn av bruk av maltet bygg. Dette er supplert med duften av banan. Noen søte smaker inkludere karamell og vanilje. krydder og nutty eik smaker bidra til å gjøre dette til en fantastisk balansert drink.

PRODUSENT: Chivas Brothers første skapte sin berømte oppskrift i slutten av 1700 til slutten av 1800. Vi vet for sikkert at åpnet sin første virksomhet i 1801. I løpet av de neste par hundre årene har selskapet videreutviklet sine oppskrifter, utvide sin linje produkt for en rekke whiskyer alder og kombinert varianter.

LAND: Skottland

DETALJER OM KLARGJØRING: å bli betraktet som en scotch, må whisky å være destillert i Skottland. Selv om vi ikke vet så mye om detaljene i hvordan Chivas Regal gjør din ånd, som vi kjenner det grunnleggende. Denne drinken er laget av maltet bygg. Som navnet tilsier, når alkohol er destillert, er det alderen i 12 år. På grunn av eik smaker, sjansene er at aldring er gjort på eikefat.

ALKOHOL: 40%

Chivas Brothers

Chivas Brothers er Scotch whisky-'and "premium gin business" av Pernod Ricard, verdens co-leder i vin og brennevin. Med en markedsandel på 85 prosent, er selskapet verdensledende innen salg av høy kvalitet Scotch whisky. Chivas Brothers produserer, eksport og distribuerer noen av verdens mest...

Kjøp BrennevinChivas Brothers:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Chivas Regal 12 Years

Vino Premier

Publisert klokka 09.29

4/5

Chivas Regal 12 Años

WHISKEY Chivas Regal 12 AÑOSLa selskapets Chivas Brothers er en av de mest anerkjent verden over, siden begynnelsen av forrige århundre bosatte seg i Skottland. James og Jonh Chivas Brothers valgte en kombinasjon av Scotch malt og korn whisky. I 1843 Dronning Victoria av England gitt den første kongelige til selskapet Garantia. Sin internasjonale ekspansjon skjedde i begynnelsen av forrige århundre, ble Chivas Regal whiskey den mest solgte sprit produkt. Whisky Chivas Regal 12 år er en av de mest solgte blanding whisky i verden. Laget basert maltwhisky og grain whisky tilbyr en unik blanding av smaker. Sammenkobling: Det anbefales å ta det alene, enslige. Tasting Notes: lys gul farge. På nesen en eksplosjon av frukt smaker med vill urter, lyng og honning. søt fruktighet av modne epler, vanilje, hasselnøtt og fondant. Med en kremet, glatt finish. En flaske som formidler eksklusivitet og god behandling på grunn av sin utforming og materialer av høy kvalitet. Hvis du har spørsmål når du kjøper Chivas Regal Whisky 12 år, ta kontakt med vinkelner av vår online vinbutikk og vil råde deg uten forpliktelser. Du kan følge med utvalgte produkter som pølser, syltetøy og andre drikker vinopremier. com

Flere anmeldelser av Chivas Regal 12 Years

Claude Allienne

Publisert klokka 03.36

4 /5

Chivas Regal 12 Ans

Fortsatt ikke smakt, men bør være utmerket
Elwhiskydelmes com

Publisert klokka 11.14

3.5 /5

Aceptable blend muy clásico en España

Farge: Ganske klart, nær hvitvin.

Aroma: Med alkohol er godt integrert søte toner av honning, vanilje og noen, spesielt tre. Også de ser ut fruktige noter. Ved å legge litt kaldt vann smaker de er mer intense, takk skal du ha.

Smak: Enklere, veldig dominant tre og vanilje. Det er tørt og kremaktig. Det opprettholder også en litt søt aksent. I alle fall mye jevnere enn på nesen, kanskje for myk.

Endelig: Lys og tørr, woodsy berører det snart forsvinne, tørr

Bidraget av malt denne whisky er mangelvare, hovedsakelig korn og 12 år med eik fat aldring. Men det er en god blanding, når ikke kvaliteten på store japanske blander, men det er et alternativ. I kategorien av kommersielle whisky, er det absurd å kalle "premium", er det vanskelig å velge den nåværende eller Ballantines Finest.
Anonym

Publisert klokka 10.59

4 /5

Chivas Regal 12 Year old

- Nese: Orchard frukt og ville urter.
- Smak: Honning og butterscotch med aprikos og hasselnøtter.

Finish: Rich og sjenerøs.
- Hvordan nyte Chivas Regal 12 år gammel på sitt beste. Som du ønsker: på steiner eller få tilgang til de subtile varme smaker i form av en herlig enkel, men klassisk cocktail.
- Kjennetegnes av sitt lys, dvelende aroma, fyldig gane og balansert smak med et hint av røyk, er Chivas Regal en Scotch av subtile og komplekse karakter.

Fra sin opprinnelse på Strathisla - den eldste drifts destilleriet i Highlands - Denne blandingen av de fineste malt og modne korn whisky fortjener utmerkelsen 'Skottlands Prince of whisky'.
Se flere anmeldelser av Chivas Regal 12 Years »

Summen av vurderinger

(35 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  4
 • 4 stjerner
  31
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.1/5

Basert på 35 kommentarer »