Connemara Distillers Edition

Connemara (Whisky)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

472,35kr + 74,26kr Frakt (3 dager)

1.889,40kr GRATIS FRAKT! (3 dager)

472,35kr/enhet

Frakt: XO-Vin (France) Gratis levering fra 1.560,51kr

kr You will receive 0.59 points for each unit bought

Connemara tilbyr oss Connemara Distillers Edition (472,35kr), en whisky av typen Single Malt fra Irland og den har et alkoholinnhold på 43º. Hos Drinks&Co har forbrukerene stemt Connemara Distillers Edition til 4,3 poeng av 5 mulige.

Spesifikasjoner · Connemara Distillers Edition

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: Connemara
Volum: 70cl
Alkoholvolum: 43
Land: Irland
Type Whiskey: Single Malt

Beskrivelse · Connemara

Connemara Distillers Edition

Connemara er den eneste Single Malt torv utviklet i Irland. Denne irske nugget er inspirert av regionen som bærer hans navn: en vill land med store åpne områder og naturressurser abondantesConnemara utvikler i Cooley halvøya i County Louth på østkysten av Irland. Sin majestetiske fjell, milde regn, tåke, elver, innsjøer og krystallklart vann dreneres til øst av Atlanterhavet vinder og gir unike Connemara.

Connemara

Kjøp BrennevinConnemara:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Connemara Distillers Edition

La Boucherie Du Whisky

Publisert klokka 16.18

4/5

Connemara Distillers Edition

Connemara er den eneste Single Malt peaty utviklet i Irland. Denne irske nugget er inspirert av regionen hvis navn det bærer: en vill land med store åpne plasser og rike naturressurser som gir det en unik karakter.

Flere anmeldelser av Connemara Distillers Edition

Appriou Philippe

Publisert klokka 13.31

5 /5

super peaty smak
XO-vin

Publisert klokka 16.20

4 /5

Lansert i 1995 av Cooley Distillery, denne single malt Whisky Connemara Distillers Edition var den første irske torv. 75% av maltet bygg brukes torv. Gullfarge, Connemara avslører fantastisk. En blind, fremkaller det ingenting irsk stil, er mye nærmere en single malt Scotch aksje hans corpulence og aromatisk typicality. Den elegante og velduftende nese fremkaller malt og lakris med en svak røykfylt torv. Den glatte og balansert gane bekrefter aromaer av nesen. Finishen er ganske lang.
Odyssee Vins

Publisert klokka 14.46

4 /5

Connemara Distillers Edition Peated

Farge: gyllen gul, brillantNez: torv røyken som oppstår uten nedbør, ledsaget av fine fruktige noter. Smak: soft angrep tar raskt makten, selv en liten matbit. Da strømmen av torv fôr hele palasset, men ledsaget av gule frukt notater (fersken, aprikos), men også krydder (svart pepper, ingefær) som fortsatt mer å gjøre. Alle veldig harmonisk og velbalansert. Endelig: Den siste er av stor lengde, den returnerer til smokiness som vedvarer lenge. Imponerende og sensuell på en gang.

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.3/5

Basert på 4 kommentarer »