Canada

Crown Royal Deluxe 1L

1L

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: The Crown Royal Company
Volum: 100cl Andre volumer
Alkoholvolum: 40
Land: Canada
Type Whiskey: Blended
Destilleriet The Crown Royal Company har kreert Crown Royal Deluxe 1L (232,31kr), en whisky av typen Blended laget i Canada og den har et alkoholnivå på 40º. Hos Drinks&Co har forbrukerene stemt Crown Royal Deluxe 1L til 4,6 poeng av 5 mulige.

Beskrivelse av Crown Royal Deluxe 1L

Crown Royal Deluxe 1L

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: Amber med gylne høydepunkter.
 • Lukt: Nesen er delikat med hint av karamell og et hint av sitronskall.
 • Smak: myk og kremet på ganen med toner av eik og vanilje. Slutten er vedvarende og langvarig, glatt og kompleks smak.

PRODUSENT: Denne whiskyen ble opprettet som en hyllest til kong George VI i anledning hans besøk i Canada i 1939. Frem til 1964 ble salget reservert eksklusivt for medlemmer av den britiske kronen. Ligger ved bredden av Lake Winnipeg, kongekrone destilleriet eid av Diageo, som ligger i Gimli, Manitoba, og dekker et areal på ca 150 dekar. Selskapet, oppmerksomme på miljøspørsmål, i det siste tiåret har blitt redusert med mer enn 99% karbon.

LAND: Toronto - Canada.

SPESIELLE PRODUKSJON: Siden 1939 produksjon av denne whiskyen er alltid det samme, ved hjelp av femti forskjellige typer whisky. Et lag av 76 personer hver dag dedikert til destillasjon og blandetrinn, etter hver 24 timers 24. Etter at aldring whisky fat ny eller gjenbrukt eik. Omtrent 80% av hvete brukes (rug, mais og bygg) er fra Manitoba og omkringliggende provinser.

ALKOHOL: 40%

Se mer

The Producer

The Crown Royal Company

The Crown Royal Company

Den første Seagram destilleriet ble grunnlagt i 1857 i Waterloo, Ontario, hvor det kom fra dens grunnlegger, Joseph E. Seagram. Selskapet ble senere kjøpt opp av Samuel Bronfman, som grunnla Distillers Corporation Limited og holde Seagram til sent 1920 . Distillers Corporation i 1928 ble kjøpt av Joseph E. Seagram & Sons, men ble opprettholdt av Bronfman. Med døden til Samuel Bronfman i 1971, blir Edgar M. Bronfman eier av selskapet. Diageo Selskapet distribuerer i dag sine produkter. Når i 1939 King George VI og hans kone dronning Elizabeth, besøkte Canada Seagram destilleriet introdusert variasjon Crown Royal til ære for kongebesøket. Det var bare tilgjengelig i Canada før 1964 . Whisky Seagram Svart Crown Royal er gjort i den kanadiske byen Gimli, som ligger ved bredden av Lake Winnipeg i Manitoba, sin blanding av lokale korn, en kilde til rent vann og et klima som støtter destillasjon prosess bidrar til glatthet og kvaliteten på denne utmerkede whisky.

More about the Producer

Reviews of Crown Royal Deluxe 1L

4.6

60 customer reviews
 • 5
  40
 • 4
  19
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  1
Your rating for Crown Royal Deluxe 1L:Vurdering Crown Royal Deluxe 1L:

5/5

Dette har blitt min favoritt whisky, vel verdt pengene.
Se mer,

Crown Royal Deluxe 1L

5 /5

god pris for en utmerket whisky
Se mer
,

5 /5

veldig bra
Se mer
,

Crown Royal 1L

5 /5

--- Kommer som en gave til alltid super
Se mer
,

Crown Royal 1L

Andre produkter fra samme destilleri