Jack Daniel's 1.5L

Jack Daniel's Distillery (Whisky)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

420,26kr + 52,20kr Frakt (24t - 3 dager)

420,26kr/enhet

Frakt: Topdrinks (Spain)

kr You will receive 0.52 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har ekstra utsendelsestid på 24 timer.

Fra destilleriet Jack Daniel's Distillery har vi Jack Daniel's 1.5L (420,26kr), en whisky av typen Andre fra USA med et alkoholnivå på 40º. 4,1 poeng av 5 gjennomsnittskarakteren Jack Daniel's 1.5L fikk av kundene hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Jack Daniel's

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: Jack Daniel's Distillery
Volum: 150cl Andre volumer
Alkoholvolum: 40
Land: USA
Type Whiskey: Andre

Beskrivelse · Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's 1.5L

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: Det er gult tone.
 • Lukt: Nesen er balansert, glatt og middels fyldig med søte aromaer av vanilje og karamell, med hint av eik, krydder og honning.
 • Smak: Balansert, med søte toner og balansert eik. Endelig krydret søt med hint av ristet eik og frokostblandinger.

PRODUSENT: Jack Daniels Distillery. Ligger i Lynchburg, Tennessee, ble det grunnlagt av Jasper Newton Daniel, kjent som Jack. Jack begynte sin karriere utvikle lære om whisky innen år 1864 når han forlater hjemmet og blir møtt av pastor Dan Call på gården hans. Takket være ham og hans tjener Nathan "Nærmeste" Green, lære alt om denne kunsten, og i 1866, formelt etablert sitt brenneri, ansette som sin Master Distiller Nærmeste.

LAND: USA.

PRODUKSJONS DETALJER: I prosessen med å lage whisky benyttes rent vann oppnås naturligvis felle Tennessee når den underjordiske hule Spring hul. Whisky, laget av en blanding perfekt mais, rug og bygg, destilleres ved 140 grader og filtreres lønn kull spesielt utarbeidet av destilleri, for en periode på 3 til 5 dager, for å få glatthet som karakteriserer den. Etter denne prosessen, gjennomgår modning på fat gjort på eiendommen din før det er omtrent i hans erfaring, får sin aroma, smak og perfekt farge.

ALKOHOL: 40%

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniels er en Tennessee whiskey destilleri amerikansk, berømt for sine firkantede flasker og black label. Destilleriet ble grunnlagt av Jack Daniel i 1866 i Lynchburg, Tennessee. Jack kjøpte sin virksomhet i 1895, bestemte han seg for å endre den runde formen på flasken til plassen som snart...

Kjøp BrennevinJack Daniel's Distillery:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Jack Daniel's 1.5L

Publisert klokka 10.59

4/5

Jack Daniel's 1.5L

Jack Daniel s Old No7 er den legendariske og originale oppskriften for Jack Daniel s siden 1866. Det beholder den unike smaken av lønn kull filtrering, noe som gjør det til det autentiske Tennessee Whiskey. Etter mer enn 150 år, er den eldste registrerte destilleri i USA ligger i hjertet av Tennessee, Lynchburg, nær Cave Spring, en kilde til fritt vann
jern, som er nødvendig for å produsere en høy kvalitet whisky. Jack Daniels modnet i nye eikefat av amerikansk hvit under kontroll av Master Distiller. Hvor lenge?
"Det er klart når det er ferdig" Jeff Arnet vil svare på sjuende Master Distiller av destilleriet, som Mr. Jack Daniel det i sin tid. Whiskyen ikke følger en viss modningstid, bare Master Distiller bli bekreftet gjennom en test, når du er klar Jack Daniels.
Sammenkobling:
Det anbefales spesielt å ta alene og kjølt. Å smake blandet med cola eller vannet.
Tasting Notes:

View: På bakgrunn presenterer med karamellisert rav og reflekser.
Nese: Nesen er i myke nyanser av tre.
Munn vil overraske deg med sine tre notater og markert med en litt fruktig aroma. kremet og ren finish.
Alkohol Jack Daniel s Old No7: 40 grader.

Flere anmeldelser av Jack Daniel's 1.5L

Anonym

Publisert klokka 10.59

4 /5

Jack Daniels Old No 7 1.5L

- Den arketypiske JD.
- Denne sjeldne, sippin' whisky er laget på Jack Daniel Distillery i Lynchburg, Tennessee, ved hjelp av ren hule kildevann og en unik mellowing prosess perfeksjonert av Jack Daniel i 1866.
- Den utpreget behagelig smak er grunnen til at de vil alltid være trofast mot den langsomme, hevdvunne metoder deres grunnlegger insisterte på.
- Tennessee whisky er lik bourbon, men er forskjellig ved at den er filtrert gjennom lønn trekull i store tre kar før aldring.
- Tennessee whisky er heller ikke underlagt forskrifter om burbonere som for eksempel bruk av nye fat og lavt nivå av destillere bevis.

Publisert klokka 08.21

3.5 /5

Xmas presenterer

Publisert klokka 15.46

4 /5

NOTATER OM SPRITSMAKING:Farge: Det er gult tone.Lukt: Nesen er balansert, glatt og middels fyldig med søte aromaer av vanilje og karamell, med hint av eik, krydder og honning.Smak: Balansert, med søte toner og balansert eik. Endelig krydret søt med hint av ristet eik og frokostblandinger.PRODUSENT: Jack Daniels Distillery. Ligger i Lynchburg, Tennessee, ble det grunnlagt av Jasper Newton Daniel, kjent som Jack. Jack begynte sin karriere utvikle lære om whisky innen år 1864 når han forlater hjemmet og blir møtt av pastor Dan Call på gården hans. Takket være ham og hans tjener Nathan "Nærmeste" Green, lære alt om denne kunsten, og i 1866, formelt etablert sitt brenneri, ansette som sin Master Distiller Nærmeste.LAND: USA.PRODUKSJONS DETALJER: I prosessen med å lage whisky benyttes rent vann oppnås naturligvis felle Tennessee når den underjordiske hule Spring hul. Whisky, laget av en blanding perfekt mais, rug og bygg, destilleres ved 140 grader og filtreres lønn kull spesielt utarbeidet av destilleri, for en periode på 3 til 5 dager, for å få glatthet som karakteriserer den. Etter denne prosessen, gjennomgår modning på fat gjort på eiendommen din før det er omtrent i hans erfaring, får sin aroma, smak og perfekt farge.ALKOHOL: 40%
Se flere anmeldelser av Jack Daniel's 1.5L »

Summen av vurderinger

(13 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  12
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.1/5

Basert på 13 kommentarer »