USA

Jack Daniel's 1.5L

1.5L Volume

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: Jack Daniel's Distillery
Volum: 150cl Andre volumer
Alkoholvolum: 40
Land: USA
Type Whiskey: Andre
Jack Daniel's Distillery fremstiller Jack Daniel's 1.5L (461,14kr), en whisky av typen Andre den kommer fra USA inneholder alkoholnivå på 40º. 4,1 poeng av 5 gjennomsnittskarakteren som forbrukerene til Drinks&Co har gitt Jack Daniel's 1.5L.

Beskrivelse av Jack Daniel's 1.5L

Jack Daniel's 1.5L

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: Det er gult tone.
 • Lukt: Nesen er balansert, glatt og middels fyldig med søte aromaer av vanilje og karamell, med hint av eik, krydder og honning.
 • Smak: Balansert, med søte toner og balansert eik. Endelig krydret søt med hint av ristet eik og frokostblandinger.

PRODUSENT: Jack Daniels Distillery. Ligger i Lynchburg, Tennessee, ble det grunnlagt av Jasper Newton Daniel, kjent som Jack. Jack begynte sin karriere utvikle lære om whisky innen år 1864 når han forlater hjemmet og blir møtt av pastor Dan Call på gården hans. Takket være ham og hans tjener Nathan "Nærmeste" Green, lære alt om denne kunsten, og i 1866, formelt etablert sitt brenneri, ansette som sin Master Distiller Nærmeste.

LAND: USA.

PRODUKSJONS DETALJER: I prosessen med å lage whisky benyttes rent vann oppnås naturligvis felle Tennessee når den underjordiske hule Spring hul. Whisky, laget av en blanding perfekt mais, rug og bygg, destilleres ved 140 grader og filtreres lønn kull spesielt utarbeidet av destilleri, for en periode på 3 til 5 dager, for å få glatthet som karakteriserer den. Etter denne prosessen, gjennomgår modning på fat gjort på eiendommen din før det er omtrent i hans erfaring, får sin aroma, smak og perfekt farge.

ALKOHOL: 40%

Se mer

The Producer

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniels er en Tennessee whiskey destilleri amerikansk, berømt for sine firkantede flasker og black label.

More about the Winery

Reviews of Jack Daniel's 1.5L

4.1

13 customer reviews
 • 5
  1
 • 4
  12
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Jack Daniel's 1.5L:Vurdering Jack Daniel's 1.5L:

3.5/5

Xmas presenterer
Se mer,

Jack Daniel's 1.5L

4 /5

- Den arketypiske JD.
- Denne sjeldne, sippin' whisky er laget på Jack Daniel Distillery i Lynchburg, Tennessee, ved hjelp av ren hule kildevann og en unik mellowing prosess perfeksjonert av Jack Daniel i 1866.
- Den utpreget behagelig smak er grunnen til at de vil alltid være trofast mot den langsomme, hevdvunne metoder deres grunnlegger insisterte på.
- Tennessee whisky er lik bourbon, men er forskjellig ved at den er filtrert gjennom lønn trekull i store tre kar før aldring.
- Tennessee whisky er heller ikke underlagt forskrifter om burbonere som for eksempel bruk av nye fat og lavt nivå av destillere bevis.
Se mer
,

Jack Daniels Old No 7 1.5L

4 /5

NOTATER OM SPRITSMAKING:Farge: Det er gult tone.Lukt: Nesen er balansert, glatt og middels fyldig med søte aromaer av vanilje og karamell, med hint av eik, krydder og honning.Smak: Balansert, med søte toner og balansert eik. Endelig krydret søt med hint av ristet eik og frokostblandinger.PRODUSENT: Jack Daniels Distillery. Ligger i Lynchburg, Tennessee, ble det grunnlagt av Jasper Newton Daniel, kjent som Jack. Jack begynte sin karriere utvikle lære om whisky innen år 1864 når han forlater hjemmet og blir møtt av pastor Dan Call på gården hans. Takket være ham og hans tjener Nathan "Nærmeste" Green, lære alt om denne kunsten, og i 1866, formelt etablert sitt brenneri, ansette som sin Master Distiller Nærmeste.LAND: USA.PRODUKSJONS DETALJER: I prosessen med å lage whisky benyttes rent vann oppnås naturligvis felle Tennessee når den underjordiske hule Spring hul. Whisky, laget av en blanding perfekt mais, rug og bygg, destilleres ved 140 grader og filtreres lønn kull spesielt utarbeidet av destilleri, for en periode på 3 til 5 dager, for å få glatthet som karakteriserer den. Etter denne prosessen, gjennomgår modning på fat gjort på eiendommen din før det er omtrent i hans erfaring, får sin aroma, smak og perfekt farge.ALKOHOL: 40%
Se mer
,

4 /5

SMAKS NOTATER AV Jack Daniel's Black Label 1.5L:

- Smak: Sweet, oaky
- Smak: Røyk, oaky

PRODUSENT: Jack Daniels
LAND: USA

ALKOHOL: 43%
Se mer
,
Se mer