USA

Jack Daniel's 3L

3L Volume

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: Jack Daniel's Distillery
Volum: 300cl Andre volumer
Alkoholvolum: 40
Land: USA
Type Whiskey: Andre
Whisky Andre fremstilt av Jack Daniel's Distillery (979,99kr), Jack Daniel's 3L er en brennevin laget i USA den har et alkoholnivå på 40º. 4,5 poeng av 5 er gitt til Jack Daniel's 3L av forbrukerene hos Drinks&Co og har fått peñín-poeng: 87 poeng.

Beskrivelse av Jack Daniel's 3L

Jack Daniel's 3L

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: Denne drinken har en vakker gul honning.
 • Aroma: Nesen er søte aromaer og nøtter blandet. Den primære smaker er vanilje, eik krydder og bananer.
 • Smak: Uvanlig for whisky, en av de første smaken å treffe ganen er banan, raskt etterfulgt av mais. Andre smaker inkludere vanilje, nøtter, kanel, lønn, og røyk. Dette gjør drikken krydret og søt, varm og myk.

PRODUSENT: Jack Daniel Distillery åpnet første gang i 1886. Dette selskapet er stolte av å kalle din drikke med en Tennessee whiskey, men det kan også kvalifisere som en bourbon. Destilleriet ble kjøpt av selskapet Brown-Forman i 1956.

LAND: USA

DETALJER FOR FREMSTILLING: Denne drikken er laget av en blanding av mais, bygg og rug. Disse blandes sammen og destillert ved et tidspunkt i kobber stillbilder. Væsken blir filtrert gjennom karbon med Sugar Maple smaker tilsatt dertil. Senere, Jack Daniel's 3L er alderen på eikefat for hvor som helst mellom fire og sju år. Jack Daniels sier han har en konsekvent tid for aldring fordi drikke er flaske når du har nådd den perfekte smaken, i stedet for bare å ha alderen for en rekke år.

ALKOHOL: 40%

Se mer

The Producer

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniels er en Tennessee whiskey destilleri amerikansk, berømt for sine firkantede flasker og black label.

More about the Winery

Reviews of Jack Daniel's 3L

4.5

30 customer reviews
 • 5
  12
 • 4
  18
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Jack Daniel's 3L:Vurdering Jack Daniel's 3L:

5/5

Lite å si. Hvis du liker jack. . . flasken er vakker.
Se mer,

Jack Daniel's 3L

5 /5

perfekt
Se mer
,

4.5 /5

stor godt
Se mer
,

4 /5

- Den arketypiske JD.
- Denne sjeldne, sippin' whisky er laget på Jack Daniel Distillery i Lynchburg, Tennessee, ved hjelp av ren hule kildevann og en unik mellowing prosess perfeksjonert av Jack Daniel i 1866.
- Den utpreget behagelig smak er grunnen til at de vil alltid være trofast mot den langsomme, hevdvunne metoder deres grunnlegger insisterte på.
- Tennessee whisky er lik bourbon, men er forskjellig ved at den er filtrert gjennom lønn trekull i store tre kar før aldring.
- Tennessee whisky er heller ikke underlagt forskrifter om burbonere som for eksempel bruk av nye fat og lavt nivå av destillere bevis.
Se mer
,

Jack Daniels Old No 7 3L

Se mer