USA

Jack Daniel's Single Barrel Select

70cl Volume

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

You will like to know that…

Spesifikasjoner

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: Jack Daniel's Distillery
Volum: 70cl Andre volumer
Alkoholvolum: 45
Land: USA
Type Whiskey: Andre

Beskrivelse av Jack Daniel's Single Barrel Select

Jack Daniel's Single Barrel Select

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: Jack Daniel's Single Barrel Select er en rik, mørk rav.
 • Aroma: Aromaer av kirsebær, mais, valnøtt, røyk, krydder, ristet eik, karamell og vanilje.
 • Smak: subtile toner av karamell, sigar boksen, og krydder med lyse frukt og anis ekko gjør dette til en kompleks og velsmakende godbit. Sitrus og sødme til slutt.

PRODUSENT: Jack Daniel Distillery, som eies og drives i Lynchburg, Tennessee av Brown-Forman Corporation siden 1956. Jack Daniel selv antas å ha blitt født rundt 1850. Daniel ble tatt på som en tenåring av en lokal predikant og alkohol Distiller ulovlig som sammen med sin mester Distiller Nathan "nærmeste" grønn, deretter svart mann frigjort slave, Daniel lærte sin handel.

LAND: USA

PRODUKSJON DETALJER: Kalkstein kildevann brukes er hentet fra en dyp hule to miles. Distillers produserer sin egen kull for modning, slik whisky sakte dryppe gjennom 10 fot med hardt kull som lønnesirup for å forbedre mykhet. Selskapet produserer sine egne fat, slik at de er greie og passer til formålet. Alder er ikke alltid det beste målet på modenhet, slik at tønna seg selv og sin plassering også tatt hensyn til i beslutninger om varigheten av aldring. Jack Daniel's Single Barrel Select er valgt fra en master distiller fat med hensyn til deres egnethet som et separat produkt før tapping.

ALKOHOL: 47%

Se mer

How to serve

Konsumstemperatur

14-18

The Producer

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniels er en Tennessee whiskey destilleri amerikansk, berømt for sine firkantede flasker og black label.

More about the Winery

Reviews of Jack Daniel's Single Barrel Select

4.1

36 customer reviews
 • 5
  2
 • 4
  32
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Jack Daniel's Single Barrel Select:Vurdering Jack Daniel's Single Barrel Select:

5/5

JACK DANIELS bra som vi liker
Se mer,

Jack Daniel's Single Barrel Select

4 /5

- Jack Daniel's Single Barrel Tennessee Whiskey, verdens første kull mildnet whisky å bli tappet av tønna først ble introdusert i februar 1997. Det gjør whisky aficionados å smake på arbeidet med individuelle fat, sammenligner den subtile forskjellen gjennomsyret av de nye amerikanske hvite eikefat og den intense modningsprosess.
- Hver tønne whisky er samplet som det kommer av alder ved deres nåværende mester Distiller (og hans smakspanelet), de deretter sette noen til side. Disse fat er de med den glatteste smak og den mest intense smaken av varierende grad av ristet eik, karamell og vanilje. De få skjebne etter noe spesielt - å bli solgt, ett fat om gangen til våre mest kresne kunder.
- Jack Daniel's Single Barrel er alltid funnet i de øvre de fleste deler av Barrelhouse - de liker å kalle dette 'Penthouse'. Fordi hver tønne er forskjellig og på forskjellige steder i de barrelhouses ikke to fat er de samme.
- Hver karaffel stil flaske Jack Daniel's Single Barrel bærer stolt detaljer av Rick nummer, fat nummer og tapping dato som kommuniserer at hver flaske er helt unik.
Se mer
,

Jack Daniel's Single Barrel

5 /5

Utmerket.
Se mer
,

Jack Daniel's Single Barrel

4 /5

En klassisk Jack. Fantastisk smak og god pris
Se mer
,

Jack Daniel's Single Barrel

Se mer