Johnnie Walker Game of Thrones White Walker

John Walker & Sons (Whisky)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

295,96kr + 53,27kr Frakt (3 - 4 dager)

295,96kr/enhet

Frakt: Vinos Baco (Spain)

kr You will receive 0.37 points for each unit bought

You will like to know that...

Spesifikasjoner · Johnnie Walker Game of Thrones White Walker

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: John Walker & Sons
Volum: 70cl Andre volumer
1L
Alkoholvolum: 41.7
Land: Skottland
Type Whiskey: Blended

Beskrivelse · John Walker & Sons

Johnnie Walker Game of Thrones White Walker

TASTING NOTER av Johnnie Walker Game of Thrones White Walker :

 • Lukt: Notater av karamellisert sukker og vanilje, samt røde bær og en fruktig berøring.
 • Smak: opprettholder følelsene som oppfattes i nesen. Orchard notater typisk for Cardhu og Clynelish malts som utgjør coupage .

PRODUSENT: John Walker & Sons

LAND: Skottland

INFORMASJONER OM UTVIKLING: Kjernen til denne innovative whiskyen er rene maltwhiskyer fra Cardhu og Clynelish, en av Skottlands nordligste destillerier.

Alkohol: 41,7%

John Walker & Sons

Nesten to århundrer fremskritt og glede pluss en whisky av høyeste kvalitet tilsluttes i etableringen av verdens 5 mest berømte blandinger sterke Johnnie Walker-blandinger. Utforsk de fantastiske smaker av det største skotske huset i verden. RØD ETIKETT: ethvert tegn. Allsidig og levende. Perfekt...

Kjøp BrennevinJohn Walker & Sons:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Johnnie Walker Game of Thrones White Walker

Vinos Baco

Publisert klokka 10.51

4/5

Johnnie Walker White Walker

- Tasting notater: Gir notater karamellisert sukker og vanilje og røde bær og en fruktig preg.
- DETALJER OM KLARGJØRING: Scotch whisky har offisielt inn i riket. Johnnie Walker er stolte av å presentere denne limited edition Scotch whisky, inspirert av de mest gåtefulle og fryktet karakterer fra den populære HBO-serien Game of Thrones: White Walkers.
Denne innovative Scotch whisky, skapt av George Harper whisky spesialist ved hjelp av et lite team av eksperter miksere Johnnie Walker, er best nytes serveres direkte fra fryseren til glasset for å fremkalle tilstedeværelse av White Walkers.
I hjertet av denne innovative whisky, er de rene malt whisky og Cardhu Clynelish, en av de nordligste destillerier i Skottland. Mikseren George Harper ble inspirert av nord gelido som et utgangspunkt for å lage Hvit Walker av Johnnie Walker. I hans egne ord: "whisky Clynelish har overlevd lenge skotske vintre svært like de lengre perioder støttes av Night Watch som har våget seg nord for muren, så jeg var et poeng perfekt start da å utvikle denne eksklusive whisky. "
Denne blandingen av limited edition transporteres direkte til den frosne nord ved design i blått og hvitt is samt den ikoniske Walker Johnnie Walker, som i år bærer rustning for å verve i rekkene av krefter King of the Night. Når flasken er frosset, fører til at teknologien sensitive blekk temperatur en kald uventet vises meldingen "Vinteren er her" som minner fans at "vinteren er her".
- alkoholinnhold: 41º

Flere anmeldelser av Johnnie Walker Game of Thrones White Walker

31 Dover

Publisert klokka 04.12

4 /5

Johnnie Walker "White Walker"

Emerging fra Frozen nord, Game of Thrones' White walkers og deres sjef, the Night King bære vinterens kulde. Hvite Walkers av Johnnie Walker inspirert av disse gåtefulle og fryktet tegn, er en unik, begrenset opplag whisky laget av whisky spesialist og blender George Harper. På sitt hjerte, hvit Walker av Johnnie Walker har maltwhiskyer fra Cardhu og Clynelish. Denne gåtefulle blanding maner notater av karamellisert sukker, vanilje, friske røde bær med et snev av frukthage frukt. Best tjent fra fryseren, hvite Walker av Johnnie Walker utvikler seg i kompleksitet som det sakte varmes til romtemperatur. Nyt mens du ser på din favoritt episode av Game of Thrones.
Campoluz Enoteca

Publisert klokka 03.51

4 /5

White Walker By Johnnie Walker

Hvit Walker av Johnnie Walker er en spesiell limited edition serie basert på laexitosa deHBO, Game of Thrones. Scotch whisky har offisielt inn i riket. Johnnie Walker er stolte av å presentere denne limited edition Scotch whisky, inspirert av de mest gåtefulle og fryktet karakterer fra den populære HBO-serien Game of Thrones: White Walkers. Denne innovative Scotch whisky, skapt av George Harper whisky spesialist ved hjelp av et lite team av eksperter miksere Johnnie Walker, er best nytes serveres direkte fra fryseren til glasset for å fremkalle tilstedeværelse av White Walkers.
VINO75

Publisert klokka 04.42

4 /5

Johnnie Walker White Walker Blended Limited Edition

Blended Whisky limited edition inspirert av de mest gåtefulle tegn og fryktet Iron Throne-serien - de andre, White Walkers på engelsk - sertifikater utstedt av skotske destilleriet Johnnie Walker venter åttende og siste sesong som ser dem hovedpersonene. Det er en whisky med en søt lukt, preget av hint av karamellisert sukker og vanilje i tillegg til notater av friske røde bær. Smaken følger fornemmelser som oppfattes av nesen, beriket med typiske frukt minnes av Cardhu single malt og Clynelish som utgjør blandingen. Serveres rett fra fryseren. Temperaturen blekk som er følsomt for at du skal stå skrevet Vinteren er her på siden av flasken, med en flott naturskjønn utsikt.

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 4 kommentarer »