Johnnie Walker Gold Label Reserve

John Walker & Sons (Whisky)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

334,70kr + 53,27kr Frakt (48t - 3 dager)

334,70kr/enhet

Frakt: Vinosonline (Spain)

kr You will receive 0.41 points for each unit bought

Vis alle produkter i Vinosonline

Destilleriet John Walker & Sons har kreert Johnnie Walker Gold Label Reserve (334,70kr), en whisky av typen Blended laget i Skottland og den har et alkoholnivå på 40º. Hos Drinks&Co har forbrukerene stemt Johnnie Walker Gold Label Reserve til 4 poeng av 5 mulige.

Spesifikasjoner · Johnnie Walker Gold Label Reserve

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: John Walker & Sons
Volum: 70cl Andre volumer
Alkoholvolum: 40
Land: Skottland
Type Whiskey: Blended

Beskrivelse · John Walker & Sons

Johnnie Walker Gold Label Reserve

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Johnnie Walker Gold Label Reserve er lys gul
 • Lukt: Har en veldig søt og fruktig med honning, aprikos og rosin nese. Disse er kjempestor og fruktig notater hoppe fra glasset.
 • Smak: Det er veldig balansert, med noter av søt frukt og creaminess minner om honning og en lang finish med lyst tre karakteristiske røykfylt preg av østkysten av Skottland.

DETALJER OM UTVIKLING: Det er en blanding (blandet) av spesialitet malten fra aksjer denne skotske hjem, blant som Clynelish whisky, laget av vann født i åsene i Kildonan, hvor gullforekomster ble oppdaget i 1868 .

PRODUSENT: Johnnie Walker Gold Label Reserve

John Walker & Sons

Nesten to århundrer fremskritt og glede pluss en whisky av høyeste kvalitet tilsluttes i etableringen av verdens 5 mest berømte blandinger sterke Johnnie Walker-blandinger. Utforsk de fantastiske smaker av det største skotske huset i verden. RØD ETIKETT: ethvert tegn. Allsidig og levende. Perfekt...

Kjøp BrennevinJohn Walker & Sons:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Johnnie Walker Gold Label Reserve

Publisert klokka 09.29

4/5

Johnnie Walker Gold Label Reserve

Johnnie Walker Gold Label Reserve Whisky Whisky Blend Johnnie Walker Gold Label Reserve er Celebration, en personlig etablering av Master Blender Jim Beveridge for spesielle kvelder med svært spesielle venner. Blandingen inneholder Clynelish enkelt Malt, som anvendes vann destilleri åser hvor gull avsetninger ble oppdaget. Johnnie Walker Gold Label Reserve er så luksuriøst og eksklusivt som navnet antyder. Johnnie Walker Gold Label Reserve Whiskey har mottatt flere viktige priser, inkludert fire Le Monde Selection Hotel Golds og fire Double Golds på San Francisco verden Spirits Competition. Johnnie Walker Whisky Gold Label var blandet for å feire de første 100 årene av Johnnie Walker i 1920 og ble relansert i 2012. Det har en egenart brakt ved å blande med whisky Clynelis. Tasting Notes: Vista: Gitt presenterer lys gult. Nese: søte gaver og fruktig med honning, aprikos og rosiner. Disse er svært intense fruktige noter og hoppe fra glasset. Boca: Det er veldig balansert, med noter av søte frukter og Kremethet minner om honning og en lang finish tre med karakteristisk røykfylt lett berøring på østkysten av Skottland. Hvis du har spørsmål når du kjøper whisky Johnnie Walker Gold Label Reserve, vil kontakt sommelieren av vårt online vinbutikk og gi deg råd uten forpliktelser.

Flere anmeldelser av Johnnie Walker Gold Label Reserve

Anonym

Publisert klokka 10.59

4 /5

- Johnnie Walker Gold Label Reserve er en overbærende, luksuriøse og multi-lagdelt blanding med en jevn balanse av søte frukter og lune riskremen som utvikler seg til dypere honeyed toner før etterbehandling i dvelende bølger av tre, frukt og lett, søt West-coast røyk.
- Når John Walker først etablert familiebedriften i 1820 begynte han en linje av blending kompetanse som fortsetter ubrutt til denne dag. Nøye slipt ferdigheter har blitt overlevert fra generasjon til generasjon, med det resultat at dagens Johnnie Walker Gold Label Reserve er testament til nesten to århundrer med blending fortreffelighet.
Anonym

Publisert klokka 01.27

5 /5

stilig

Publisert klokka 08.38

4 /5

Johnnie Walker har skapt en utmerket whisky med god vanilje smak. Bravo
Se flere anmeldelser av Johnnie Walker Gold Label Reserve »

Summen av vurderinger

(32 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  31
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 32 kommentarer »