Midleton Very Rare 2018

Midleton Distillery (Whisky)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

1.836,88kr + 61,24kr Frakt (3 - 5 dager)

1.836,88kr/enhet

Frakt: Drinksupermarket (United Kingdom)

kr You will receive 2.28 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har en ekstra forberedelsestid på 48 timer.

Det er bare 2 enheter igjen!

Midleton Distillery er prudusenten av Midleton Very Rare 2018 (1.836,88kr), en whisky fra Irland og den har et alkoholinnhold på 40º.

Spesifikasjoner · Midleton Very Rare

Vintage: 2018 Andre årganger
2015, 2014, 2012 og N/A
Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: Midleton Distillery
Volum: 70cl
Alkoholvolum: 40
Land: Irland

Beskrivelse · Midleton Distillery

Midleton Very Rare 2018

produsent: Midleton Distillery

Kategori: Whisky

Midleton Distillery

Kjøp BrennevinMidleton Distillery:

Dette produktet har ingen anmeldelser enda. Vær den første til å rangere det.

Summen av vurderinger

(0 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Midleton Very Rare 2015

Barbara Hall
Barbara Hall

5/5

Nøyaktig hva som var forventet. En veldig glad mann.
Garrafeira Nacional
Garrafeira Nacional

4/5

Bygningene på Midleton Distillery begynte livet heller abstemiously; brukes som en ull mill i selve slutten attende århundre. Leide av Marcus Lynch ble bygningene solgt til regjeringen, som senere solgte dem til erkebiskop av Cashel i 1823 for summen av £ 1750. Den erkebiskop døde senere samme år, og bygningene ble arvet av Herren Midleton. Det var de tre brødrene Murphy som konverterte møllen til et destilleri i 1825. De hadde kjøpt bygningene for £ 4000. Stills ble installert, inkludert verdens største likevel med en kapasitet på 31,618 liter. Destilleriet produsert en rekke merkevarer og i 1966 selskapet sluttet John Powers og John Jameson for å danne den irske Distillers Group og et nytt destilleri ble bygget på Midleton å produsere alle sine merkevarer. Denne nye destilleriet har nå en kapasitet på 60m liter, etter en stor utvidelse av prosjektet i 2013.

Midleton Very Rare Presenterer en subtil og kompleks nese, med diskret toner av eik, frokostblandinger og fersken. På ganen er lang og veldig parfymert, med lag av smaken: lilla, eik og karamell. Lang finish, med noter av krydder og eik.

Reviews about Midleton Very Rare 2014

SW Spirituosen Wolf
SW Spirituosen Wolf

4/5

Opprinnelse Cork (Midleton), Irland irske Distillers Midleton produsent med det mest moderne destilleriet kan trygt kalles byen - kalles kompliserte i verden. Og her står de moderne kolonne pilaren laget av rustfritt stål, veteran og pålitelige store, glitrende kobber pot stills med sine enorme volumet av hver 75 000 liter sammen - et landemerke Irish Whiskey - tradisjon. Allerede alltid destillater for god irsk er minst fem år modnet i utvalgte eikefat i frisk irske luft før Master Blender, til innholdet i de enkelte fat gifte seg for å garantere at den personlige karakter av hver Irish kan. I 1984 ble dette whiskey for første gang dagens lys Midleton Very Rare gjorde det på bemerkelsesverdig kort tid, på mange whiskey - for å skape et navn for elskere. Han skylder denne ekstraordinære suksessen med flere tiårs erfaring og de mest krevende fokus analyse - og kontrollrutiner i verden. Whiskyer av de sjeldne er destillert i store kobberkjeler tre ganger. Bare helt feilfri smaken komponenter gjør det i eikefat, deretter lagres for et par år i store mørke haller hvor en mystisk modningsprosess tar sin gang. Etter minst ti til elleve års Master Distiller Barry Crockett fører kun de beste fat sammen for Midleton Very Rare. Han kan bruke ikke bare trommer yngre kohorter, men også de som whisky er modnet allerede mer enn 20 år. Dette skaper, vintage etter vintage, til en samling av det beste som irsk whiskey har tilby. Beskrivelse På nesen sterk, krydret urteaktig på ganen hint av mandler, saftig frukt og honning. Fløyelsmyk og langvarige tendes føre. Award vinnerne av gull på 2005 San Francisco verdenskrig Spirits Competition, Double Gold i 2007 Anbefaling Som alle premium - for å nyte whisky ryddig, fortynnet med en dråpe vann, smaker utfolde seg bedre.