USA

Tincup American

70cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: Tincup
Volum: 70cl
Land: USA
Destilleriet Tincup har kreert Tincup American (623,63kr) en whisky fra USA. Brukerene avDrinks&Co har gitt Tincup American 4 poeng av 5 mulige.

Beskrivelse av Tincup American

Tincup American

SMAKS NOTATER AV Tincup American:

 • Farge: dyp amber.
 • Lukt: aroma av vanilje, brunt sukker og mais.
 • Smak: Smaken av lønnesirup, vanilje og søt pepper.

LAND: USA.

DETALJER FOR FORBEREDELSE: 100% maltet bygg destillert.

Se mer

Reviews of Tincup American

4

3 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Tincup American:Vurdering Tincup American:

4 /5

Tincup American whisky 0,7 L 42% Land: USA Volum: 0,7 liter Alkohol: 42% Tincup American whisky er en fet og krydret frisk bourbon med rent Rocky Mountain vann fra destilleri legende Jess Graber. Whiskyen får sin kraftige smaken av mais-profil, et valg gjort Graber fordi han følte at de fleste amerikanske whiskey var for myk. Navnet Tincup er oppkalt etter en gull gruveby i den kalde perioden i fjellene i Colorado, som ble etablert i ære av de første drinkers av staten, gruvearbeiderne som bosatte seg i fjellene og deres whisky drikker fra tin kopper. Etter destillering, den unge whisky fylt for lagring i amerikanske hvite eikefat i fire til fem år. Etter modning er en annen del av Colorado i flasken. Nemlig vann fra Rocky fjell, med den Tincup whisky til drikkestyrke på 42% vol. tynnes. Aroma: notater av rug, eik, pepper, mais, kanel og appelsin. Smak: søt, vanilje, pepper, kanel, appelsin Finish: tørt, varmt og robust. Whiskyen er deilig "on the rocks" eller en klassisk cocktail, deilig å dele med venner rundt en varm brann. Tincup American Whiskey amerikansk whiskey anbefaler at du tar en bit av Colorado i din egen stue! Tincup American Whiskey er en god pris for salg online på luksuriøse Drinks, din online vinmonopol i Europa. deilig å dele med venner rundt en varm brann. Tincup American Whiskey amerikansk whiskey anbefaler at du tar en bit av Colorado i din egen stue! Tincup American Whiskey er en god pris for salg online på luksuriøse Drinks, din online vinmonopol i Europa. deilig å dele med venner rundt en varm brann. Tincup American Whiskey amerikansk whiskey anbefaler at du tar en bit av Colorado i din egen stue! Tincup American Whiskey er en god pris for salg online på luksuriøse Drinks, din online vinmonopol i Europa.
Se mer
,

4 /5

En høy rug whisky, laget med en bourbon-stil profil, men kraftigere og spicier. Laget med rent Rocky Mountain vann. Hetten fungerer også som en kopp.
Se mer
,

4 /5

Påfunnet til Colorado destillering legende Jess Graber, er Tincup en Bourbon med en tung rug innhold - en heidundrende 32%! Alderen fem år på jomfru amerikansk eik, Tincup American Whiskey er utmerket ryddig, på fjellet eller blandes inn i en favoritt cocktail. Aromaer inkluderer hint av sitrus, svart pepper og ingefær kjeks, og det har smaker av rug, krydder, kanel og karamell.
Se mer
,

Andre produkter fra samme vingård