Japan

Toki

70cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: Suntory
Volum: 70cl
Alkoholvolum: 43
Land: Japan
Suntory produserer Toki (317,42kr), en whisky den kommer fra Japan som har 43º alkohol. 4,2 poeng av 5 gjennomsnittskarakteren som forbrukerene til Drinks&Co har gitt Toki.

Beskrivelse av Toki

Toki

Tasting Notes:-Vision: det er lys gyllen farge.-Nariz: dens aroma er dypt forankret, med blanding av vanilje, grønne druer og honning. Med sitrus notater og lime marmelade.-Mouth: på ganen med smaker av grapefrukt, mint, grønn drue og timian. Med hint av vanilje. ingefær, eik og hvit pepper. Søt, krydret finish og subtile krydret notater.

PRODUSENT: Suntory. Starter produksjon og salg av vin siden 1899 som Torii Shoten. Shinjiro Torii grunnleggeren drømt om å lage en annen tradisjonell whisky produsert i Skottland, og er mer tilpasset deres kultur, snu sin drøm til virkelighet i regionen Yamazaki, med sin whisky med samme navn i regionen. Han ble dermed i 1923, en pioner i utviklingen av japansk whisky. Ordet "Toki " i japansk betyr "tid" og Toki har blitt designet for å holde harmoni mellom arv (tradisjon, gamle, fortiden) og innovasjon (den moderne, fremtiden).LAND: Japan.

DETALJER FOR BEHANDLING: Toki er utført med en blanding av tre typer av whisky Yamazaki, Chita Hakushu og brennerier. Dens viktigste komponenter er de enkle malt og korn whisky Hakashu Chita som må eldes i minst tre år i eikefat.

ALKOHOL: 43,0%

Se mer

The Producer

Suntory

Suntory

Suntory er et japansk bryggeri og brenneri. Grunnlagt i 1899 Suntory startet som en butikk som selger importerte viner. I 1924 Japans første destilleriet -Destilería Yamazaki- starter produksjon av maltwhisky. Fem år senere, først solgt i Japan Suntory Whiskey whiskey Shirofuda (White Label) er den første japanske whisky innenlandsk produksjon. I 1963 skiftet selskapet navn til Suntory.

More about the Winery

Reviews of Toki

4.2

16 customer reviews
 • 5
  2
 • 4
  14
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Toki:Vurdering Toki:

5/5

real overraskelse i OK, veldig fornøyd.
Se mer,

Toki

5 /5

Gode ​​smaker drikke.
Se mer
,

Suntory Toki

4 /5

Tasting Notes:

 • Farge: lys gull.
 • Lukt: nese av grapefrukt, gul plomme, vanilje tre, pære dråper, frisk hage urter.
 • Smak: mandel croissanter, hvit grapefrukt, grønne druer og epler

Litt pepper krydder, vanilje, ingefær og basilikum menthol notater.

Silky med en søt finish og subtile krydret.

PRODUSENT: Beam Suntory.

LAND: Japan.

DETALJER FOR BEHANDLING: fremstilt fra en blanding av malten og utvalgte korn av Hakushu, Yamazaki og Chita destillerier.

ALKOHOL 43%

Se mer
,

4 /5

Tasting Notes:Farge: lys gull.Lukt: nese av grapefrukt, gul plomme, vanilje tre, pære dråper, frisk hage urter.Smak: mandel croissanter, hvit grapefrukt, grønne druer og eplerLitt pepper krydder, vanilje, ingefær og basilikum menthol notater.Silky med en søt finish og subtile krydret.PRODUSENT: Beam Suntory.LAND: Japan.DETALJER FOR BEHANDLING: fremstilt fra en blanding av malten og utvalgte korn av Hakushu, Yamazaki og Chita destillerier.ALKOHOL 43%
Se mer
,

Suntory Toki

Se mer

Andre produkter fra samme vingård