Toki

Suntory (Whisky)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

322,32kr + 52,20kr Frakt (24t - 3 dager)

322,32kr/enhet

Frakt: Topdrinks (Spain)

kr You will receive 0.4 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har ekstra utsendelsestid på 24 timer.

Suntory er prudusenten av Toki (322,32kr), en whisky den kommer fra Japan og med 43º alkohol. Hos Drinks&Co har forbrukerene stemt Toki til 4,1 poeng av 5 mulige.

Spesifikasjoner · Toki

Kategori:Whisky (Brennevin)
Produsent: Suntory
Volum: 70cl
Alkoholvolum: 43
Land: Japan

Beskrivelse · Suntory

Toki

Tasting Notes:-Vision: det er lys gyllen farge.-Nariz: dens aroma er dypt forankret, med blanding av vanilje, grønne druer og honning. Med sitrus notater og lime marmelade.-Mouth: på ganen med smaker av grapefrukt, mint, grønn drue og timian. Med hint av vanilje. ingefær, eik og hvit pepper. Søt, krydret finish og subtile krydret notater.

PRODUSENT: Suntory. Starter produksjon og salg av vin siden 1899 som Torii Shoten. Shinjiro Torii grunnleggeren drømt om å lage en annen tradisjonell whisky produsert i Skottland, og er mer tilpasset deres kultur, snu sin drøm til virkelighet i regionen Yamazaki, med sin whisky med samme navn i regionen. Han ble dermed i 1923, en pioner i utviklingen av japansk whisky. Ordet "Toki " i japansk betyr "tid" og Toki har blitt designet for å holde harmoni mellom arv (tradisjon, gamle, fortiden) og innovasjon (den moderne, fremtiden).LAND: Japan.

DETALJER FOR BEHANDLING: Toki er utført med en blanding av tre typer av whisky Yamazaki, Chita Hakushu og brennerier. Dens viktigste komponenter er de enkle malt og korn whisky Hakashu Chita som må eldes i minst tre år i eikefat.

ALKOHOL: 43,0%

Suntory

Suntory er et japansk bryggeri og brenneri. Grunnlagt i 1899 Suntory startet som en butikk som selger importerte viner. I 1924 Japans første destilleriet -Destilería Yamazaki- starter produksjon av maltwhisky. Fem år senere, først solgt i Japan Suntory Whiskey whiskey Shirofuda (White Label) er...

Kjøp BrennevinSuntory:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Toki

Publisert klokka 14.46

4/5

Suntory Toki

TOKI Suntory - 43% Toki noe som betyr "tid" i japansk, er en blanding av tre destillerier i opphavet Suntory: Yamazaki, Hakushu og Chita. Toki har en annen sammensetning av blandingen søstre, Suntory Hibiki, og dets hovedkomponenter er det enkelt malt Hakashu og Chita korn whisky. Rund og myk, den har en forfriskende sitrus karakter og en krydret finish.

Flere anmeldelser av Toki

Publisert klokka 14.30

5 /5

Suntory Toki

Gode ​​smaker drikke.

Publisert klokka 11.38

4 /5

Tasting Notes:

 • Farge: lys gull.
 • Lukt: nese av grapefrukt, gul plomme, vanilje tre, pære dråper, frisk hage urter.
 • Smak: mandel croissanter, hvit grapefrukt, grønne druer og epler

Litt pepper krydder, vanilje, ingefær og basilikum menthol notater.

Silky med en søt finish og subtile krydret.

PRODUSENT: Beam Suntory.

LAND: Japan.

DETALJER FOR BEHANDLING: fremstilt fra en blanding av malten og utvalgte korn av Hakushu, Yamazaki og Chita destillerier.

ALKOHOL 43%

Publisert klokka 13.10

4 /5

Suntory Toki

Tasting Notes:Farge: lys gull.Lukt: nese av grapefrukt, gul plomme, vanilje tre, pære dråper, frisk hage urter.Smak: mandel croissanter, hvit grapefrukt, grønne druer og eplerLitt pepper krydder, vanilje, ingefær og basilikum menthol notater.Silky med en søt finish og subtile krydret.PRODUSENT: Beam Suntory.LAND: Japan.DETALJER FOR BEHANDLING: fremstilt fra en blanding av malten og utvalgte korn av Hakushu, Yamazaki og Chita destillerier.ALKOHOL 43%

Publisert klokka 16.29

4 /5

Suntory Toki

Toki japansk Suntory Whisky 0. 7L 43% Opprinnelsesland: Japan Kapasitet: 0. 7 liter Alkohol: 43% Suntory Toki er en blanding kommer fra de tre destillerier: Yamazaki, Hakushu og Chita fra det japanske selskapet Suntory. Toki betyr tid på japansk. Toki har en annen sammensetning enn zustermix, Suntory Hibiki og hovedkomponentene er Hakashu enkelt malt og korn whisky Chita. Whiskyen har modnet i amerikanske hvite eikefat. Farge: skinnende gyllen gul. Aroma: søt, sur mix, mais, høyet. Kokosnøtter, mandler og vanilje. Smak: floral, honning, mais, eik, vanilje, kokos, sitrus og søt. Finish: krydret. Toki Suntory japansk whisky er en god pris for salg online på luksuriøse Drikker, din online vinmonopol i Europa.

Publisert klokka 03.59

4 /5

Suntory Toki

Alkohol: 43
Land: Japan
Innhold: 0, 70 l

Publisert klokka 12.34

4 /5

Suntory Toki

En subtil blanding av perfekt balanse. . . En nyhet for ikke å bli savnet, signert Suntory!
Den siste i huset Suntory er en subtil blanding fra Yamazaki destilleri, Hakushu og Chita. Toki japansk betyr tid, og denne whiskyen er en refleksjon av den perfekte japansk interpréattion av sin subtil blanding av respekt for tradisjon og fornyelse. En blanding perfekt balansert med en silkeaktig tekstur og søt og subtilt krydret finish med et snev av vanilje, hvit pepper og ingefær

Publisert klokka 13.14

4 /5

Suntory Toki

Toki Suntory Whisky

Publisert klokka 03.48

4 /5

Merke: TOKI | Land: Japan | Type: Andre Whisky Whisky | Volum: Bottle (70 cl) | Appellation: blended whisky | Skole Alkohol: 43,0% / vol. | Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig

Publisert klokka 03.36

4 /5

Whiky Toki

Toki tiden som betyr at i japansk, er en blanding av tre destillerier i opphavet Suntory: Yamazaki, Hakushu og Chita
Toki har en annen sammensetning av blandingen av søstre, Suntory Hibiki, og dets hovedelementer er Hakashu enkelt malt og korn whisky Chita
Rund og myk, den har en forfriskende sitrus karakter og en krydret overflate

Publisert klokka 04.05

4 /5

Suntory Toki

Suntory Toki (som betyr "tid" på japansk) er en levende blanding av whisky fra Suntory s Hakushu, Yamazaki, og Chita destillerier. Suntory Whisky Toki har de typiske egenskapene til en Suntory Whisky blanding: utsøkt balanse, harmoni og enhet. Samtidig, sin unike sammenkobling av Hakushu amerikansk hvit eik cask whisky med Chita heavy-type korn whisky velter det tradisjonelle hierarki mellom malt og korn. På nesen, forventer friske noter av basilikum, grønt eple og honning med smak av grapefrukt, grønne druer, peppermynte og timian. Finish på subtilt søt og krydret hint av vanilje eik, hvit pepper og ingefær. Virkelig en tidløs blanding.
Se flere anmeldelser av Toki »

Summen av vurderinger

(11 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  10
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.1/5

Basert på 11 kommentarer »